چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 03 December 2025
چهارشنبه ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۲
کد خبر: ۵۰۱۱۰

تذکر کمیسیون اقتصادی مجلس به وزارت اقتصاد/ رییس کل بیمه مرکزی باید هر چه زودتر معرفی شود

کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در خصوص تعلل در معرفی رئیس کل جدید بیمه مرکزی جمهوری اسلامی به احسان خاندوزی وزیر اقتصاد تذکر داد.

حجت‌الاسلام محمد باقری بنایی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در بسیاری از بخش‌ها به ویژه بیمه مرکزی، شاهد نوعی تعلل در انتخاب رییس و مدیران عامل جدید شرکت های بیمه هستیم که ای کاش این اتفاق رخ نمی‌داد، چراکه هرگونه تاخیر در انتخاب رییس و اعضای هیئت مدیره، ضربات سنگینی را بر بدنه بیمه کشور، به ویژه بیمه مرکزی و شرکت‌های بیمه‌ای وارد خواهد کرد.

باقری بنابی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که دلیل تأخیر در انتخاب رییس بیمه مرکزی چیست؟ به خبرنگار “پایشگر” گفت: بنگاه‌های اقتصادی و وزارتخانه‌هایی که دغدغه دارند باید وضعیت  مدیران عامل و مسئولان آنها مشخص شده و هر چه زودتر تعیین تکلیف شوند تا سریعتر مشکلات مردم حل شود.

او افزود: در بسیاری از بخش‌ها به ویژه بیمه مرکزی، شاهد نوعی تعلل در انتخاب رییس و مدیران عامل  شرکت‌های بیمه هستیم که ای‌کاش این اتفاق رخ نمی‌داد، چراکه هر گونه تاخیر در انتخاب رییس و اعضای هیئت مدیره، ضربات سنگینی را بر بدنه بیمه کشور به ویژه بیمه مرکزی و شرکت‌های بیمه‌ای وارد خواهد کرد. سیاستگذاری‌هایی که این دولت انجام داده، به ویژه در بحث بیمه همگانی که مجلس یازدهم آن را به تصویب رسانده است دچار مشکلاتی است، از این رو با تعیین تکلیف سریع‌تر بیمه مرکزی، برخی بیمه‌ها هم تعیین تکلیف خواهند شد.


 

منبع خبر : پایشگر
منبع: پایشگر
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

معامله ترامپ با پوتین: ونزوئلا را بده، اوکراین را بگیر!

قیمت دلار، حدود ۱۷۰ سال پیش، در زمان قاجار چقدر بود؟

آلمان عملیات اولیه سامانه موشکی «آرو ۳» اسرائیل را آغاز کرد

چرا این رانندگان در تهران، شب‌ها در خودرو می‌خوابند؟

وزیر نیرو: به دنبال واردات آب از کشور‌های دیگر هستیم!

ایران را با چقدر هزینه می‌توان از بحران آب نجات داد؟

فریادهای نماینده زن در صحن علنی مجلس درباره قانون مهریه

فاکتور کاغذی از ابتدای زمستان بی‌اعتبار می‌شود

مراسم ادای سوگند شهروندی آمریکا برای مهاجران ایرانی و ۱۸ کشور دیگر به تعلیق درآمد

آذر منصوری: قانون مهریه نه اصلاح است و نه حمایت، فقط تعمیق تبعیض است | نظام قانون‌گذاری در ایران تمایلی به دیدن ریشه‌های واقعی مشکلات ندارد

نماینده مجلس: اکبر طبری بدون توضیح آزاد شده است

وزیر جنگ آمریکا: این شام، «شام صلح» است

جبلی: ساترا اقدام اجرایی نمی‌تواند انجام دهد

ویدیو؛ ویتکاف و داماد ترامپ در روسیه، بازدید از نمایشگاه و ملاقات با پوتین

پیشنهاد سردبیر
زندگی