۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۱۷:۱۱
شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۵:۵۵
کد خبر: ۵۰۲۴۲
خاطرات حجت‌الاسلام علی شیرازی از شهید حاج قاسم سلیمانی

حاج قاسم گفت من نمی‌توانم با نان و پنیر بجنگم

حاج قاسم گفت من نمی‌توانم با نان و پنیر بجنگم
حجت‌الاسلام و المسلمین علی شیرازی که هم اکنون جانشین رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح است همانطور که خودش هم اذعان می کند نزدیک به چهل سال همنشین و مجاور شهید حاج قاسم سلیمانی بوده است و خاطرات بسیاری از آن شخصیت بزرگ دارد. او می‌گوید خاطراتی را که در رابطه با شهید سلیمانی دارد مکتوب کرده و قرار بود این کتاب برای سالگرد چاپ شود، اما برخی از دوستان گفتند که خاطرات شما کامل نیست. اگرچه من گفتم خاطرات همین است، اما آقایان فشار آوردند تا من یک‌سری مطالب را اضافه کنم. جلسه‌ای گذاشتم و بعضی از خاطرات اضافه شد و بعد کتاب آماده چاپ شد.

 

شیرازی تاکید می‌کند: من این کتاب را بر اساس صداقت تنظیم کردم؛ سعی کردم تمام اتفاقاتی که بین خودم و شهید حاج قاسم سلیمانی افتاده را بیان کنم تا بتوانم روی آن قسم حضرت عباس بخورم که واقعیت دارد. من دنبال واقعیت حاجی بودم. حضرت آقا فرمودند که باید انقلابی‌گری و خط قرمز و بعد معنوی و عرفانی حاج قاسم بیان شود. من به‌دنبال مطرح‌شدن نیستم، اما  بارها گفتم که من از دوران جنگ با حاج قاسم بودم؛ حتی در مقطعی نیرو و مسئول تبلیغات حاج قاسم بودم. وقتی حضرت آقا  سلیمانی را مکتب خطاب کردند، من احساس تکلیف کردم و با خودم گفتم که باید وارد این راه شوم.؛ کسی باید از حاج قاسم حرف بزند که اوّلاً، حاج قاسم را بشناسد و ثانیاً، واقعیت‌ها را بگوید. من به اینکه چه کسی بد یا خوشش می‌آید، کاری ندارم. مثلاً، می‌گویند که هیچ‌گاه دو غذا سر سفره حاج قاسم نبوده است. گفتم چه کسی می‌گوید؟ هم من خانه‌ حاج قاسم رفتم و دو تا غذا بود، هم حاج قاسم به خانه‌ من آمد و دو نوع غذا بود. اسلام هم می‌گوید وقتی مهمان دعوت می‌کنید از او خوب پذیرایی کنید. حاج قاسم، تعریف می‌کرد اوایلی که آمریکایی‌ها به عراق آمدند، من در خانه شخصی مهمان بودم و ایشان با نان و پنیر و هندوانه از من پذیرایی می‌کرد. بعد، گفتم من نمی‌توانم با نان و پنیر بجنگم. خودم رفتم گوشت، مرغ و میوه خریدم. چرا بیخود حرفی را می‌زنید تا بگویید حاج قاسم ساده‌زیست است. این ساده‌زیستی خراب‌کردن حاج قاسم است. ایشان بعد از پایان عملیات کربلای ۵، تمام خانواده‌های فرماندهانش را در سد دز جمع کرد و گوسفند ذبح کرد، بعد خود حاجی گوشت را در دیگ ریخت و کباب دیگی درست کرد و به همه داد. 

 

مثلاً، می‌گویند حاج قاسم فقط پیکان سوار می‌شد. بله، در یک مقطعی این‌گونه بود، ولی بعد از جنگ من شاهد بودم که حاج قاسم مجبور بود از کرمان به سیستان و بلوچستان برود. خب، بگوییم حاجی این قسمت خطرناک را با ژیان می‌رفت کسی باور می‌کند؟ شما بگویید که حاجی با پیکان به خط مقدم می‌رفت، امکان‌پذیر است؟ خب، هر وضعیتی، شرایط و وسایل خاص خود را می‌طلبد. شیرازی معتقد است بسیاری از رفقای نزدیک حاج قاسم، به او نامردی کردند که حالا لزومی ندارد من به این مقوله بپردازم، ولی باید یک روزی این‌ها را هم بگویم. لازم نیست اسم ببرم، اما تصور خیلی‌ها این بود که حاج قاسم برای سپاه مفید نیست. حالا یکی از روی جهل، یکی از روی هوای نفس حرفی می‌زند، بنابراین باید واقعیت حاج قاسم را بگوییم و از همه ابزارهای هنری استفاده کنیم. ما باید در شأن حاج قاسم فیلم بسازیم.  ما نباید بگذاریم این وضعی که امروز در رابطه با حاج قاسم به‌وجودآمده، کم‌رنگ شود. ما باید این را روزبه‌روز پررنگ‌تر کنیم. باید مکتب حاج قاسم روزبه‌روز پررنگ‌تر شود.ما باید مشخص کنیم که سالی صدها و یا هزاران پایان‌نامه برای حاج قاسم نوشته شود. به دانشگاه‌های ایران هم بسنده نکنیم. باید در تمام دانشگاه‌های دنیا نفوذ کنیم و مقالات مختلفی با زبان‌های مختلف منتشر کنیم.

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پارس‌خودرو سهند CNG را کلید زد/ پیمایش ۷۰۰ کیلومتری با ترکیب بنزین و گاز
پیشنهاد سردبیر
زندگی