۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۰:۵۳
دوشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۶
کد خبر: ۵۰۳۳۰

سیگنال‌های برجامی مانع افزایش قیمت نفت نشد

قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه بازار جهانی با وجود سیگنالهایی از پیشرفت مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا، افزایش یافت.

تاتسوفومی اوکوشی، اقتصاددان ارشد شرکت نومورا سکیوریتیز در این باره گفت: سرمایه گذاران در پی خبری که پیشرفت مذاکرات هسته ای را نشان می داد، به سودگیری کوتاه مدت پرداختند اما با پیش بینی ها برای کمبود عرضه جهانی، خرید جدید پس از اصلاحات فنی آغاز شد.

با وارد شدن مذاکرات هسته ای بین المللی ۲۰۱۵ به مرحله نهایی، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا روز جمعه برخی از معافیتها از تحریمها برای ایران را به منظور فراهم کردن امکان پروژه های همکاری هسته ای بین المللی احیا کرد. اگر تحریمهای آمریکا علیه ایران برداشته شوند، ایران می تواند صادرات نفت را افزایش داده و به عرضه جهانی اضافه کند.

بهای معاملات نفت برنت ۶۰ سنت معادل ۰.۶ درصد افزایش یافت و به ۹۳ دلار و ۸۷ سنت در هر بشکه رسید و در مقطعی تا مرز ۹۴ دلار صعود کرد. نفت برنت ابتدای معاملات به ۹۲ دلار و ۴۷ سنت نزول کرده بود.

بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت که ابتدای معاملات به ۹۱ دلار و ۳۶ سنت کاهش پیدا کرده بود، پس از معکوس شدن روند کاهشی، با ۲۵ سنت معادل ۰.۳ درصد افزایش، به ۹۲ دلار و ۵۶ سنت در هر بشکه رسید.

هر دو شاخص روز جمعه بیش از دو دلار افزایش قیمت داشتند و هفته گذشته، هفتمین رشد هفتگی متوالی را تحت تاثیر ادامه نگرانیها نسبت به اختلالات عرضه به ثبت رساندند.

کازوهیکو سایتو، تحلیلگر ارشد شرکت فوجیتومی سکیوریتیز اظهار کرد: سرمایه گذاران تغییر و تحولات بیشتری در مذاکرات ایران و آمریکا را پیش بینی می کنند و توافقی به این زودی حاصل نمی شود. فضای بازار موافق افزایش قیمت مانده و بانکهای سرمایه گذاری پیش بینی می کنند نفت برنت به ۱۰۰ دلار در هر بشکه صعود می کند و عرضه جهانی با عدم تحقق اهداف تولید اوپک پلاس و عدم افزایش چندان تولید آمریکا محدود می ماند.

تحلیلگران می گویند قیمتهای نفت که امسال حدود ۲۰ درصد رشد کرده اند، به دلیل تقاضای قوی جهانی از مرز ۱۰۰ دلار در هر بشکه عبور می کنند.

اوپک و متحدانش با وجود فشار مصرف کنندگان بزرگ برای افزایش سریعتر تولید، برای تحقق اهداف تولید به سختی تلاش می کنند. همچنین در آمریکا با وجود این که شمار دکلهای حفاری برای هجدهمین ماه متوالی افزایش یافت اما تولید نفت همچنان پایینتر از سطح پیش از پاندمی کووید ۱۹ مانده است.

بر اساس گزارش رویترز، تنشهای بالا در اروپای شرقی به نگرانیها عرضه دامن زده است. جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید روز یکشنبه گفت: روسیه ممکن است ظرف چند روز یا چند هفته آینده به اوکراین حمله کند اما همچنان می تواند مسیر دیپلماتیک را انتخاب کند.


 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی