۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۲۳:۱۳
چهارشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۴
کد خبر: ۵۰۳۵۹

روند صعودی نفت ازسرگرفته شد

قیمت نفت پس از دو روز کاهش، در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی تحت تاثیر کاهش هفتگی غیرمنتظره ذخایر نفت و سوخت آمریکا که چشم انداز افزایش عرضه نفت ایران را تا حدودی جبران کرد، افزایش یافت.

بهای معاملات نفت برنت ۴۱ سنت معادل ۰.۵ درصد افزایش یافت و به ۹۱ دلار و ۱۹ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۳۸ سنت معادل ۰.۴ درصد افزایش، به ۸۹ دلار و ۷۴ سنت در هر بشکه رسید.

تینا تِنگ، تحلیلگر شرکت سی ام سی مارکتس گفت: کمبود عرضه عامل اصلی است که باعث افزایش قیمت نفت شده است.

آمار موسسه امریکن پترولیوم که روز سه شنبه منتشر شد، نشان داد ذخایر نفت خام، بنزین و سوختهای دیگر آمریکا هفته گذشته کاهش داشته است. ذخایر نفت خام دو میلیون بشکه کاهش داشت در حالی که تحلیلگران افزایش این ذخایر به میزان ۴۰۰ هزار بشکه را پیش بینی کرده بودند. آمار رسمی ذخایر بعدازظهر روز چهارشنبه از سوی اداره اطلاعات انرژی آمریکا منتشر می شود.

با این حال چشم انداز افزایش عرضه نفت ایران در صورت توافق هسته ای، روی قیمت‌ها سنگینی می کند.

نفت برنت و وست تگزاس اینترمدیت روز سه شنبه که مذاکرات غیرمستقیم واشنگتن با ایران برای احیای توافق هسته‌ای از سرگرفته شد، حدود دو درصد ریزش کردند. چنین توافقی تحریمهای آمریکا علیه نفت ایران را لغو کرده و به عرضه به بازار اضافه می کند.

به گفته تحلیلگر شرکت سی ام سی مارکتس، با ادامه مذاکرات، قیمت نفت احتمالا در هفته آینده نیروی صعودی خود را از دست می دهد. همچنین بعضی از سرمایه‌گذاران پس از صعود قیمت‌ها به بالاترین حد هفت ساله، محتاط شده و به سودگیری پرداخته‌اند.

صعود نفت به قیمت ۱۰۰ دلار ممکن است باعث تولید بیشتر در آمریکا شود. اداره اطلاعات انرژی آمریکا انتظار دارد تولید نفت آمریکا در سال ۲۰۲۲ به میزان ۷۷۰ هزار بشکه در روز رشد کرده و به ۱۱.۹۷ میلیون بشکه در روز رشد کند.

در این بین، دولتهای سراسر جهان از آمریکا گرفته تا ژاپن در حال بررسی راههایی برای مقابله با قیمت‌های بالای نفت به دلیل تاثیر تورم زای آن هستند. هیروکازو ماتسونو، دبیرکل هیات دولت ژاپن اظهار کرد: دولت قصد دارد دیداری پیرامون افزایش قیمتهای نفت برگزار کند و در این دیدار، وزرا درباره کارآمدی تدابیری که دولت تاکنون اجرا کرده و اقدامات بیشتر برای محدود کردن افزایش قیمتها بحث و گفت و گو خواهند کرد.

بر اساس گزارش رویترز، در اروپا پس از این که امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه به دنبال دیدار با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، اظهار کرد بر این باور است اقداماتی می‌تواند برای تنش زدایی انجام شود، نگرانی‌ها پیرامون اوکراین کاهش پیدا کرده است.


 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی