جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 05 December 2025
شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۳
کد خبر: ۵۰۴۰۴

بورس دوباره سرافکنده شد

روند حرکت شاخص بورس امروز نوسانی بود به طوری که این شاخص که توانسته بود در ساعات میانی معاملات تا یک میلیون و ۲۸۵ هزار واحد صعود کند در ساعات پایانی روندی نزولی به خود گرفت.

شاخص کل بورس امروز با ۳۸ واحد کاهش در رقم یک میلیون و ۲۸۴ هزار واحد ایستاد. این در حالی است که شاخص کل با معیار هم وزن ۵۱ واحد افزایش یافت و رقم ۳۲۶ هزار و ۲۹۹ واحد را ثبت کرد.

در این بازار ۳۵۷ هزار معامله به ارزش ۴۱ هزار و ۵۸۰ میلیارد ریال انجام شد. صنایع پتروشیمی خلیج فارس، ملی صنایع مس ایران، توسعه معادن و فلزات و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت و در مقابل فولاد مبارکه اصفهان، بانک ملت و پتروشیمی نوری نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را روی بورس گذاشتند.

در آن سوی بازار سرمایه، شاخص کل فرابورس با ۱۲ واحد کاهش در رقم ۱۷ هزار و ۵۶۷ واحد ایستاد. در این بازار ۲۴۰ هزار معامله به ارزش ۳۰ هزار و ۷۷۸ میلیارد ریال انجام شد.

پالایش نفت شیراز، بیمه پاسارگاد، مدیریت انرژی امید تابان‌پور، تجلی توسعه معادن و فلزات و پویا زرکان آق‌دره نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت و در مقابل پتروشیمی زاگرس و صنعتی مینو نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را روی فرابورس گذاشتند.

در بازار امروز ۷۷ نماد به ارزش ۳۴۰۹ میلیارد ریال صف خرید و ۱۱۷ نماد به ارزش ۲۲۵۵ میلیارد ریال صف فروش بودند.


 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

نظرسنجی گالوپ: ۷۹ درصد مردم لبنان خواهان خلع سلاح حزب الله هستند

وزارت خارجه آمریکا: با صراحت درباره لزوم برچیدن «متحدان ایران در عراق» صحبت می‌کنیم

«اختلاس و کلاهبرداری»؛ فدریکا موگرینی از ریاست کالج اروپا استعفا داد

پوتین: ترامپ برای پایان جنگ اوکراین نیت صادقانه دارد

فرمانده پیشین نیرو هوایی اسرائیل: یا به ایران حمله کنید یا مذاکره را بپذیرید

رئیس جمهوری آلمان: بریتانیا و اتحادیه اروپا باید روابط آسیب دیده از برگزیت را ترمیم کنند

تلگراف: مادورو به ترامپ گفت اگر بگذارید ثروت ۲۰۰ میلیون دلاریم را حفظ کنم از قدرت کناره‌گیری می‌کنم

ارتش اسرائیل اهدافی را در جنوب لبنان پس از هشدار تخلیه بمباران کرد

اوکراین یک جنگنده میگ ۲۹ روسیه را در کریمه منهدم کرد

استعفای موگرینی از ریاست کالج اروپا پس از بازجویی و بازداشت اخیر

واکنش نخست وزیر عراق به مسدودسازی اموال گروه‌های مقاومت: فرصت‌طلبان نمی‌توانند نسبت به مواضع دولت عراق مزایده برگزار کنند

ولایتی: رفتارهای امارات شائبه تلاش برای ایجاد یک «امپراطوری فرامرزی» را ایجاد کرده

فرمانده شبه‌ نظامیان مخالف حماس، در غزه کشته شد

دعوت کتبی عراقچی از وزیر خارجه لبنان برای سفر به ایران

پیشنهاد سردبیر
زندگی