۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۱:۲۷
يکشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۴
کد خبر: ۵۰۴۲۴

موج افرایش قیمت‌ها قبل از نوروز فلج می‌شود

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در سنوات قبل این موقع از سال موج افزایش قیمت را داشتیم و انتظارات این است که امسال این کار فلج شده و حتی کاهش قیمت داشته باشیم.

عباس تابش صبح امروز در ابتدای سفر یک روزه به کرمان با نماینده ولی فقیه کرمان دیدار کرد.
رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان در این دیدار ضمن توضیح طرح درج فیمت تولیدکننده بر کالاها بیان کرد: این طرح دو حاصل مثبت دارد که اولین حاصل آن شفافیت قیمت تولیدکننده برای مردم و مورد دوم کاهش قیمت است.
وی افزود:  تاکنون اطلاعات ۸۴ هزار کالا را داشتیم و طبق بررسی‌های ما گاهی ۱۳۰ درصد به قیمت کالا افزوده می‌شد. یک مرحله از دیروز به سه مرحله اجرا شده افزوده شده که در این مراحل هزارو۷۰۰ قلم کالا از ۳ هزار قلم کاهش قیمت داشتند.
وی ضمن درخواست کمک از علما در استان‌ها عنوان کرد: در سنوات قبل این موقع از سال موج افزایش قیمت را داشتیم و انتظارات این است که امسال این کار فلج شده و حتی کاهش قیمت داشته باشیم.
تابش اظهار کرد: ابن طرح مثداق ماده ۲۳ سیاست‌ها اقتصاد مقاومتی است. تحلیل ما این است که به صورت قطع این طرح می‌تواند به طور متوسط ۴۰ درصد قیمت‌ها را کاهش دهد و موجب بالندگی تولید و شبکه توزیع می‌شود؛ یعنی دلال‌ها حذف خواهند شد.
وی با بیان اینکه ثبات اقتصادی امسال نسبت به سال گذشته بسیار بهتر است گفت: در کرمان ۹۰ درصد همراهی داشتند و خوب استقبال شده است.
معاون وزیر صمت با تأکید بر اینکه سیستم‌های قدیمی نظارت دیگر پاسخگو نیست گفت: در این طرح مردم ‌می‌توانند بهترین حامی و ناظر ما باشند و باید بدانند که توزیع‌کننده بیش از ۳۰ درصد حق اضافه کردن به قیمت تولیدکننده برای فروش را ندارند.
حجت‌الاسلام حسن علیدادی سلیمانی، نماینده ولی فقیه در کرمان در این دیدار بیان کرد: در دنیا کشورها دو سیاست در اقتصادشان دارند که بکی از آن‌ها تثبیت اقتصادی است و برای شرایط بحرانی است.
وی افزود: در این سیاست‌ها دولت‌ها تلاش می‌کنند کالاهای مورد نیاز مردم را با قیمت ثابت نگه‌دارند؛ نوع دیگر سیاست تعدیل اقتصادی است که در شرایط غیر بحرانی کشور استفاده می‌شود.
امام جمعه کرمان ادامه داد: ما با سه شبکه مواجه هستیم که برای آن‌ها باید فکری شود؛ شبکه تولید، توریع و مصرف.
وی توضیح داد: توزیع ما که حلقه وصل تولید به مصرف است باید مدیریت شود. این طرح در حال حاضر که آغاز شده اثر روانی بسیاری دارد و تا حداقل شش ماه باقی خواهد ماند اما پس از شش ماه باید حواستان به سهم توزیع‌کننده باشد.
امام جمعه کرمان اضافه کرد: وقتی می‌خواهید بازار را یک بازار منطقی برای مصرف‌کننده کنید باید به هر سه شبکه دقت کنید؛ در بخش تولید مکانیزمی غیر از مکانیزم مالیاتی باید در نظر گرفته شود.
شایان ذکر است تجدید بیعت با شهدا در گلزار شهدای کرمان، جلسه ستاد تنظیم بازار در استان، نشست با فعالین اقتصادی استان ، افتتاح مرکز پاسخگویی یکپارچه سازمان صمت و بازدید از کارخانه نوشابه‌سازی زمزم و آب معدنی چاری از دیگر برنامه‌های سفر یک روزه معاون وزیر صمت به کرمان است.

مهدی حسینی نژاد رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان نیز گفت: ۸۰ درصد سبد خانوار به سمت وظایف جهاد کشاورزی رفته است در حالی که اگر بخواهیم مدیریت سبد خانوار را داشته باشیم باید بخش بازرگانی را احیا کنیم زیرا حوزه وظایف جهاد کشاورزی بسیار گسترده است.

وی افزود: کالاهایی که در ۴۳ واحدی که ما رصد کردیم تا قیمت تولیدکننده کار شود در سبد خانوار نیستند به همین دلیل کاهش قیمت‌ها حس نمی‌شود.

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی