۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۲۱:۳۴
يکشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۲
کد خبر: ۵۰۴۳۲
از دوم اسفند ماه

بانک ملی ایران تراکنشهای زیر ۳۰ هزار تومان را توسط خدمات بانکداری الکترونیک خود اعلام خواهد کرد

ارسال پیامک‌های تراکنشی یکی از خدمات بانک‌ها برای مشتریان محسوب می‌شود. این نوع خدمت سالیانه بانک‌ها را موظف به پرداخت ده‌ها میلیارد تومان هزینه به اپراتورهای تلفن همراه می‌کند. پرداخت این هزینه با توجه به سیاست‌های هر بانک، متفاوت تعیین می‌شود.

بسیاری از بانک‌ها تراکنش‌های زیر ۳۰ هزارتومان را به مشتری اطلاع نمی‌دهند یا اطلاع از آن را منوط به پرداخت بیشتر می‌کنند.

برای مثال بانک سپه هزینه سالانه آبونمان پیامک‌های تراکنشی را برای تراکنش های زیر ۳۰ هزارتومان ۴۰ هزار تومان در نظر گرفته است یا بانک‌هایی مثل «اقتصاد نوین»، «ایران‌زمین»، «سینا»، «گردشگری» و ... اساسا پیامک‌های تراکنش‌های زیر ۳۰ هزار تومن را پوشش نمی‌دهند.

«بانک ملی» به تازگی پیامکی مبنی بر اینکه «دریافت پیامک تراکنش‌های کمتر از ۳۰ هزار تومان این بانک  فقط از طریق اپلیکیشن‌ها امکانپذیر خواهد بود» به مشتریان خود ارسال کرده است. پیامکی که موجب ایجاد اعتراضاتی از سوی کاربران در  شبکه‌های اجتماعی  شده است .

البته موضوع کسر هزینه ارسال پیامک های تراکنش های بانکی یکی از مسائلی است که هر چند وقت یکبار برای مشتریان جای سوال و اعتراض داشته است. این امر  به خودی خود نشان می‌دهد که این موضوع بیشتر از هرچیزی به شفاف‌سازی نیاز دارد.

نخست و مهمترین موضوع این است بانک ملی به عنوان یک بانک دولتی و بانکی برای همه مردم ایران موظف به برنامه‌ریزی برای کاهش و بهینه کردن هزینه‌های خود است. وظیفه‌ای که به عنوان کارگزار دولت عهده دار آن است. چرا که افزایش هزینه‌های بانک، افزایش هزینه دولت را در پی دارد و در واقع از جیب مردم پرداخت می‌شود.

دوم موضوعی است که به غلط در شبکه‌های اجتماعی شنیده می‌شود اجبار بانک ملی به استفاده از پیام‌رسان «بله» است. این در حالی است که این موضوع به هیچ عنوان صحت ندارد. 

با توجه به هزینه‌های بالای ارسال پیامک ها - که در سال جدید هم رشد قابل توجه‌ای را هم خواهد داشت- بانک ملی برای کاهش هزینه‌ها و بار مالی پیامک تراکنش‌های خود، نه تنها به حذف یا افزایش قیمت دست نزده است بلکه ۳ راهکار رایگان برای این موضوع در نظر گرفته است.

در واقعا بانک ملی، با حضور در بستر سه سامانه «بله»، «بام» و «نشان بانک» تصمیم گرفته، وظایف بانکی خویش را در قبال مشتری انجام داده و تراکنش های زیر ۳۰ هزار تومان را از طریق خدمات بانکداری الکترونیک بصورت کاملا رایگان در اختیار مشتریان خود قرار می دهد.

لازم به ذکر است سامانه بانکداری الکترونیک بانک ملی معروف به بام، یکی از سامانه های مطرح در حوزه بانکداری غیر حضوری بوده که با داشتن خدمات متنوع دارای مخاطبان قابل توجه ای در بانک ملی می باشد. یکی از خدمات آن قابلیت اعلام و مدیریت تمامی تراکنشهای مشتریان است.

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پارسیان در نیمه نخست ۱۴۰۵
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پارسیان در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
پیشنهاد سردبیر
زندگی