دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ 21 July 2025
دوشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۹
کد خبر: ۵۰۴۳۵

آمریکا: روسیه منتظر جور کردن بهانه حمله است!

آمریکا: روسیه منتظر جور کردن بهانه حمله است!
ایالات متحده می‌گوید روسیه مکن است هر لحظه به اوکراین حمله کند و ممکن است بهانه‌ای غافلگیرکننده برای حمله ایجاد کند. روسیه بیش از ۱۰۰ هزار سرباز در نزدیکی اوکراین آرایش داده و واشنگتن بارها گفته است که تهاجم نزدیک است.

همزمان، اولاف شولز، صدراعظم آلمان، در آستانه سفری که او را روز دوشنبه به کیف و روز سه‌شنبه برای گفتگو با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه به مسکو می‌برد، از روسیه خواست تنش‌زدایی کند و نسبت به تحریم‌ها در صورت تهاجم مسکو هشدار داد. به گزارش رویترز یک مقام آلمانی در همین پیوند گفته برلین انتظار به دست آمدن «نتایج مشخص» را از این سفر ندارد اما دیپلماسی مهم است.

 

پوتین از کجا حمله می‌کند؟

 

در واشنگتن، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا می‌گوید تهاجم ممکن است «هر روز» آغاز شود. سالیوان به CNN گفت: «ما نمی‌توانیم روز را کاملاً پیش‌بینی کنیم، اما اکنون مدتی است که می‌گوییم در آستانه آن هستیم.» سالیوان گفت واشنگتن به اشتراک‌گذاری اطلاعات خود با جهان ادامه خواهد داد تا مسکو را از فرصت اجرای عملیات غافلگیرانه محروم کند.

 

سالیوان در مصاحبه جداگانه‌ای با سی‌بی‌اس افزود: این کشور همچنین «از هر وجب از خاک ناتو دفاع می‌کند... و ما فکر می‌کنیم روسیه این پیام را کاملاً درک می‌کند».

 

 

سخنگوی دولت بریتانیا با تایید ارزیابی ایالات متحده مبنی بر اینکه حمله ممکن است «هر لحظه» رخ دهد، گفت که بریتانیا در حال کار بر روی بسته حمایت نظامی و کمک‌های اقتصادی به اوکراین است که در روزهای آینده اعلام خواهد شد.

 

الکسی رزنیکوف، وزیر دفاع اوکراین گفته کیف تاکنون تقریباً ۱۵۰۰ تن مهمات از متحدان خود دریافت کرده است که حدود ۱۸۰ تن آن از ایالات متحده است.

 

وزارت دفاع کانادا اعلام کرد که پرسنل نظامی خود مستقر در اوکراین را به طور موقت به مکانی نامعلوم در اروپا منتقل کرده است. کانادا که پس از اوکراین و روسیه میزبان سومین جمعیت اوکراینی جهان است، از سال ۲۰۱۵ یک ماموریت آموزشی ۲۰۰ نفری را در غرب اوکراین عهده‌‌دار بوده است.

 

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

کیهان: مذاکره‌ پس از جنگ، نتیجه ندارد

انتقال آب در بلندمدت اصفهان را می‌کُشد!

بازدید چند هنرمند پیشکسوت از ساختمان شیشه‌ای | پیمان جبلی: یک سند افتخار، به سایر افتخارات سازمان صداوسیما اضافه شد

قتل وکیل جوان دادگستری با تصادف عمدی در خیابان زعفرانیه

المیادین: گفت‌و‌گو‌ی ایران با نمایندگان تروئیکای اروپایی، مستقل از مذاکرات تهران و واشنگتن است

وزیر کار: اتباع خارجی در کشور، باید مالیات بدهند و بیمه تامین اجتماعی داشته باشند

ترامپ مدعی کمک به پناهندگان افغان در امارات شد

نامه عراقچی به دبیر کل سازمان ملل درباره فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران

وزیر اطلاعات: در جنگ اخیر، اسناد مهمی را در اختیار نیروهای مسلح قرار دادیم

جزئیات انفجار مهیب گاز در یک ساختمان دوبلکس در رشت

ذخایر آبی سدهای تهران در پایین‌ترین وضعیت خود در «یک قرن اخیر» قرار دارد

عراقچی: زمان دیدار با اروپایی‌ها تنظیم می‌شود؛ دست ما در این ملاقات پُر خواهد بود

گام خطرناک مجلس در مورد اتباغ افغانی

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

پیشنهاد سردبیر
زندگی