دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴ 20 October 2025
دوشنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۷:۵۵
کد خبر: ۵۰۵۳۵
یکی از بنیان‌گذاران ارشد صرافی رمزارز:

روند صعودی بیت‌کوین تا پایان سال ۲۰۲۴ اتفاق نمی‌افتد!

روند صعودی بیت‌کوین تا پایان سال ۲۰۲۴ اتفاق نمی‌افتد!
به گفته دوجون، که از بنیان‌گذاران صرافی ارزهای دیجیتال Huobi است، حتی اگر چرخه‌های قیمتی گذشته را نیز شاخص بدانیم، این احتمال وجود دارد که بیت‌کوین تا اواخر سال ۲۰۲۴، یا شاید هم آغاز ۲۰۲۵ شاهد بازار صعودی نباشد.
نویسنده :
مونس نظری

او به CNBC گفت که بازارهای صعودی بیت‌کوین به فرایندی به نام «نصف‌شدن (هاوینگ)» گره خورده است که هر چند سال یک بار اتفاق می‌افتد.

 

رویداد نصف شدن بعدی در سال ۲۰۲۴ اتفاق خواهد افتاد... یعنی زمانی که دو فکر می‌کند ممکن است بازار صعودی دیگری برای بیت‌کوین در راه باشد. به گفته یکی از بنیان‌گذاران Huobi (یکی از بزرگ‌ترین صرافی‌های ارزهای دیجیتال در جهان) اگر چرخه‌های گذشته قیمت نشانه‌ای باشند، این احتمال وجود دارد که تا اواخر سال ۲۰۲۴، یا آغاز ۲۰۲۵ بازار صعودی وجود نداشته باشد.

 

دوجون به سی‌ان‌بی‌سی گفت که بازارهای صعودی بیت‌کوین به فرایندی با نام «نصف شدن» گره خورده‌اند که هر چند سال یک بار اتفاق می‌افتد. این موضوع مرتبط می‌شود به ماینرها در شبکه بیت‌کوین، که کامپیوترهای تخصصی قدرتمندی را برای حل پازل‌های پیچیده ریاضی جهت اعتبارسنجی تراکنش‌ها در شبکه بیت‌کوین اجرا می‌کنند... در نتیجه ماینرها در بیت‌کوین پاداش می‌گیرند.

 

حالا وقت خرید است؟!

 

هاوینگ در کد اصلی بیت‌کوین نوشته می‌شود و پاداشی را که به اصطلاح ماینرها برای اعتبارسنجی تراکنش‌ها در شبکه ارز دیجیتال دریافت می‌کنند به نصف کاهش می‌دهد. این اتفاق هر چهار سال یک بار می‌افتد. آخرین هاوینگ در ماه می ۲۰۲۰ اتفاق افتاد و در سال ۲۰۲۱، بیت‌کوین به بالاترین حد خود از ۶۸ هزار دلار رسید. اتفاقی مشابه در سال ۲۰۱۶ رخ داد... سالی که در آن هاوینگ اتفاق افتاد. سال بعدش بیت‌کوین به رکوردی در زمان خودش رسید.

 

پس از این دو قله، بیت‌کوین سقوط کرد. در حال حاضر هم بیت‌کوین تقریباً به میزان ۴۰ درصد از بالاترین رکورد خود در ماه نوامبر کاهش یافته است... اگر چه هنوز برخی از پایین‌ترین سطوح مشاهده شده از ماه ژانویه پایین هستند. رویداد بعدی هاوینگ قرار است در سال ۲۰۲۴ باشد. دو (مطابق ترجمانی که سی‌ان‌بی‌سی از گفته‌های او به زبان ماندرین داشته) ‎‌گفت: «چنین چرخه‌ای اگر ادامه‌دار باشد باید گفت که ما حالا در مرحله آغازین یک بازار نزولی هستیم.»

 

او گفت: «پیش‌بینی دقیق کار واقعاً دشواری است. چون عوامل بسیار دیگری نیز وجود دارند که می‌توانند بر بازار تأثیر بگذارند _‌نظیر عوامل ژئوپلتیکی نظیر جنگ یا کووید اخیر که تا بازار هم تأثیراتش پیش رفت. پس از این چرخه احتمالاً تا پایان ۲۰۲۴ یا آغازین ماه‌های ۲۰۲۵ نمی‌شود منتظر ظهور بازار صعودی بیت‌کوین بود.»

 

تحلیل سیگنال نهنگ‌ها در بازار بیت‌کوین

 

کاهش اخیر قیمت ارزهای دیجیتال برخی از فعالان بازار را نگران کرده است... ایشان به عبارتی نگران «زمستان رمزنگاری» شده‌اند و یا دوره‌ای طولانی از نزول که ممکن است قریب‌الوقوع باشد. در چنین مواقعی بیت‌کوین ممکن است مطابق الگویی یک‌طرفه مورد معامله قرار بگیرد.

#روزنامه اینترنتی فراز #سایت فراز

 

 

منبع خبر : سی‌ان‌بی‌سی
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

این اثر هنری از «چرچیل» به حراج گذاشته شد +عکس

مایلی کهن: درویش قربانی شد | هنوز چیزی از لیگ نگذشته که بخواهیم به دنبال تغییر هاشمیان باشیم

افزایش خشونت طایفه‌ای در استان حمص سوریه | ۳۵۹ کشته از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون

دارایی صندوق‌های طلا در بورس از ۳۰۰ همت گذشت

مرگ تلخ کودک یک‌ و نیم‌ ساله در سطل آب کولر

پزشکیان: روا نیست منابع معیشتی مردم صرف حقوق ساختارهای ناکارآمد شود

موافقت اتحادیه اروپا با حذف تدریجی واردات نفت و گاز از روسیه

۱۹ رئیس دانشگاه تائید شدند +اسامی

دیدار مشاور امنیت ملی عراق با علی لاریجانی

جنجال بر سر جایزه‌ای که به ستاره ایرانی نرسید

لغو پرواز تهران به بندرعباس به‌دلیل نقص فنی

پزشکیان: نظام اداری کشور بسیار فربه، ناکارآمد و کُند است | هر بخش این نظام اداری را که می‌خواهیم اصلاح و حذف کنیم، علیه ما جوسازی می‌شود

شاخص بازار بورس؛ دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴

رئیس‌جمهور آمریکا افتخار می‌کند که صنعت هسته‌ای ایران را از بین برده‌؛ ایرادی ندارد، به همین خیال باشید | اما اصلاً شما چه کاره هستید که اگر کشوری صنعت هسته‌ای دارد، در قبال آن باید و نباید مطرح کنید | اصلا این منطقه چه ربطی به شما دارد

پیشنهاد سردبیر
زندگی