۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۲۳:۴۶
سه‌شنبه ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۴
کد خبر: ۵۰۵۷۶

خیز قیمت طلا برای رکوردشکنی جدید

قیمت طلا در معاملات روز سه‌شنبه بازار جهانی تحت تاثیر وخامت اوضاع در اروپای شرقی که تقاضا برای خرید این فلز ارزشمند به عنوان دارایی امن را تقویت کرد، نزدیک به بالاترین حد در ۹ ماه اخیر صعود کرد.

بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری با ۰.۲ درصد افزایش، به ۱۹۰۹ دلار و ۶۰ سنت رسید، در حالی که در زمان گشایش معاملات تا مرز ۱۹۱۳ دلار و ۸۹ سنت پیش رفته بود.

در بازار معاملات آتی آمریکا، بهای هر اونس طلا با ۰.۶ درصد افزایش، به ۱۹۱۱ دلار و ۵۰ سنت رسید. بهای معاملات این بازار روز گذشته با ۰.۲ درصد کاهش، در ۱۸۹۵ دلار و ۷۰ سنت بسته شده بود.

جفری هالی، تحلیلگر ارشد بازار شرکت OANDA درباره وضعیت بازار گفت: اکنون که وضعیت در اروپای شرقی وخیم‌تر شده است، دلیل چندانی وجود ندارد که نسبت به طلا نظر منفی داشته باشیم. رشد فشارهای رکود تورمی در سراسر جهان از قیمت طلا پشتیبانی می‌کند و در صورت اعمال تحریمهای گسترده غربی علیه روسیه، این وضعیت تشدید خواهد شد.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه، روز دوشنبه استقلال دو منطقه در شهر اوکراین را به رسمیت شناخت و به ارتش روسیه دستور داد آنچه را که عملیات صلح می‌خواند، در این منطقه به اجرا بگذارند و به این ترتیب بحرانی که غرب نگران بود به یک جنگ بزرگ تبدیل شود، تشدید شد.

قیمت نفت تحت تاثیر تحولات اخیر به بالاترین حد هفت سال گذشته صعود کرد. داراییهای امن صعود کردند و معاملات سهام آمریکا نزولی شدند.

کاخ سفید اعلام کرد جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا فرمان اجرایی را امضا کرد که تجارت و سرمایه گذاری میان شهروندان آمریکایی و دو منطقه جدا شده در شرق اوکراین را ممنوع می کند.

بر اساس گزارش رویترز، بازده اوراق قرضه ۱۰ ساله آمریکا تحت تاثیر وخامت بحران اوکراین و انتظارات برای افزایش نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا، نزول کرد.

اگرچه طلا یک دارایی امن در برابر تورم و ریسکهای ژئوپلیتیکی دیده می‌شود اما افزایش نرخهای بهره هزینه نگهداری این فلز که دارایی بدون بازده است را افزایش می‌دهد و به جذابیت سرمایه گذاری در آن ضربه می زند.

وانگ تائو، تحلیلگر فنی رویترز پیش بینی کرد: اونس طلا ممکن است مقاومت در سطح ۱۹۲۰ دلار را تست کند و شکسته شدن این سطح، راه را برای صعود طلا تا سطح ۱۹۴۰ دلار هموار می کند.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۹ درصد افزایش، به ۲۴ دلار و ۱۴ سنت رسید. بهای هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۹ درصد افزایش، ۱۰۸۳ دلار و ۶۸ سنت بود. بهای هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰.۸ درصد افزایش، ۲۴۰۶ دلار و ۲۴ سنت معامله شد.


 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی