صعود بیجان بورس
شاخص کل بورس امروز ۳۲۱۱ واحد افزایش یافت و رقم یک میلیون و ۲۸۴ هزار واحد را ثبت کرد. شاخص کل با معیار هم وزن هم با ۷۸۲ واحد افزایش در رقم ۳۲۸ هزار و ۶۶۳ واحد ایستاد.
معاملهگران این بازار ۳۵۸ هزار معامله به ارزش ۳۲ هزار و ۲۷۵ میلیارد ریال انجام دادند.
صنایع پتروشیمی خلیج فارس، پالایش نفت بندرعباس، پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت تهران، ملی صنایع مس ایران و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت و در مقابل پتروشیمی جم نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را روی بورس گذاشتند.
در آن سوی بازار سرمایه شاخص کل فرابورس ۱۵ واحد افزایش یافت و رقم ۱۷ هزار و ۵۲۸ واحد را ثبت کرد. در این بازار ۲۵۱ هزار معامله به ارزش ۷۸ هزار و ۳۴۹ میلیارد ریال انجام شد.
پالایش نفت لاوان، پتروشیمی مارون، بیمه اتکایی ایرانیان، ژنرال مکانیک، توسعه خدمات دریایی و بندری سینا و صنعتی مینو نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت و در مقابل فرابورس ایران نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را روی فرابورس گذاشتند.
در بازار امروز ۹۸ نماد به ارزش ۲۴۹۰ میلیارد صف خرید و ۷۱ نماد به ارزش ۱۴۱۷ میلیارد ریال صف فروش بودند.
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
حسین راغفر در گفتوگو با فراز مطرح کرد
- تازهها
- پربازدیدها
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
رییس کانون بازنشستگان به فراز: معوقات بازنشستگان هرچه سریعتر و یکجا پرداخت شود
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز:
مینو محرز در گفتوگو با فراز توضیح میدهد