جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 05 December 2025
پنجشنبه ۰۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۴
کد خبر: ۵۰۶۱۷

پروازها به روسیه فعلا برقرار است

رئیس سازمان هواپیمایی اعلام کرد به دلیل اینکه مسیر پروازی تهران-مسکو از سوی روسها "پرواز ممنوع" اعلام شده، پرواز امروز شرکت هواپیمایی ماهان با تأخیر انجام شد.

در پی حمله هوایی روسیه به اوکراین، امروز تصاویری در فضای مجازی منتشر شد که مسافران شرکت هواپیمایی ماهاننسبت به تأخیر پروازشان به مقصد مسکو گلایه داشتند و مسافران چندین ساعت در کابین هواپیما منتظر انجام این پرواز بوده اند.

محمد محمدی بخش، رئیس سازمان هواپیمایی درباره دلیل تأخیر این پرواز به ایسنا گفت: شرکت هواپیمایی ماهان امروز در حالی که آماده پرواز به مسکو بود متوجه شد که روسیه مسیر پروازی خود را منطقه پرواز ممنوع اعلام کرده و به همین دلیل پرواز این شرکت هواپیمایی به مقصد مسکو با تأخیر مواجه شد.

وی افزود: پرواز تهران-مسکو همواره از مسیر هوایی رشت، آذربایجان، گرجستان، جنوب روسیه به مقصد مسکو تعریف شده بود که به دلیل ممنوعیت اعلام شده از سوی روسیه مجبور شدیم مسیر پروازی را از روی دریای خزر تغییر دهیم.

رئیس سازمان هواپیمایی گفت: در حال حاضر مشکلی برای پرواز به مسکو نداریم اما اگر نهادهای بالادستی ممنوعیت و محدودیتی برای پروازهای مسکو اعلام کنند آن را اجرا خواهیم کرد؛ چرا که ایمنی مسافر و ایمنی پرواز برای ما در اولویت قرار دارد.

محمدی همچنین درباره آخرین وضعیت پروازهای تهران-کی یف گفت: طی دو سال گذشته پروازی به اوکراین نداشته ایم اما با توجه به اینکه مسافران ایرانی در اوکراین درخواست بازگشت به کشور را دارند اعلام آمادگی کردیم تا اگر اوکراین مجوز آن را صادر کند شرکت هواپیمایی "ایران ایر" پروازی را برای بازگشت ایرانیان انجام دهد.


 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

وزارت خارجه آمریکا: با صراحت درباره لزوم برچیدن «متحدان ایران در عراق» صحبت می‌کنیم

«اختلاس و کلاهبرداری»؛ فدریکا موگرینی از ریاست کالج اروپا استعفا داد

پوتین: ترامپ برای پایان جنگ اوکراین نیت صادقانه دارد

فرمانده پیشین نیرو هوایی اسرائیل: یا به ایران حمله کنید یا مذاکره را بپذیرید

رئیس جمهوری آلمان: بریتانیا و اتحادیه اروپا باید روابط آسیب دیده از برگزیت را ترمیم کنند

تلگراف: مادورو به ترامپ گفت اگر بگذارید ثروت ۲۰۰ میلیون دلاریم را حفظ کنم از قدرت کناره‌گیری می‌کنم

ارتش اسرائیل اهدافی را در جنوب لبنان پس از هشدار تخلیه بمباران کرد

اوکراین یک جنگنده میگ ۲۹ روسیه را در کریمه منهدم کرد

استعفای موگرینی از ریاست کالج اروپا پس از بازجویی و بازداشت اخیر

واکنش نخست وزیر عراق به مسدودسازی اموال گروه‌های مقاومت: فرصت‌طلبان نمی‌توانند نسبت به مواضع دولت عراق مزایده برگزار کنند

ولایتی: رفتارهای امارات شائبه تلاش برای ایجاد یک «امپراطوری فرامرزی» را ایجاد کرده

فرمانده شبه‌ نظامیان مخالف حماس، در غزه کشته شد

دعوت کتبی عراقچی از وزیر خارجه لبنان برای سفر به ایران

باهنر درباره مصوبه جنجالی مجلس درخصوص مهریه: این مصوبه ناکافی و ناقص است | مهریه برای بسیاری از زنان تنها پشتوانهٔ قانونی در برابر نابرابری‌هاست

پیشنهاد سردبیر
زندگی