سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ 21 October 2025
چهارشنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۳
کد خبر: ۵۰۶۶۵
فرودچتربازان در خارکیف

شما خواب بودید که این اخبار در مورد اوکراین منتشر شد...

شما خواب بودید که این اخبار در مورد اوکراین منتشر شد...
بایدن ورود هواپیماهای روسی را در حریم هوایی امریکا ممنوع کرد و قول داد که الیگارشی‌های روس نزدکی به کرملین را تعقیب کند و زیر فشار بگذارد. او گفت که امشب اعلام می‌کنم که با همراهی متحدان خود در بستن حریم هوایی امریکا به روی همه پروازهای روسیه، به انزوای بیشتر روسیه کمک خواهیم کرد.
نویسنده :
مونس نظری

-    بایدن در سخنرانی خود آنچه «ظلم پوتین» می‌نامید را محکوم کرد.

-    رئیس جمهور ایالات متحده از وضعیت اتحادیه استفاده کرده و علیه تهاجمی که بر ضد اوکراین اتفاق افتاده، موضع‌گیری کرد. او این کار را در حالی انجام داد که روسیه بمباران شهرهای سراسر اوکراین را تشدید کرده است.

-    بایدن قول داد که پوتین را وادار خواهد کرد بهای کاری را که کرده است، بپردازد. او که اولین سخنرانی خود را در مورد وضعیت اتحادیه عصر روز سه‌شنبه از کاپیتول هیل ایراد کرد، از عزم مردم اوکراین برای مبارزه قدردانی کرده و قول داد که پوتین مجبور خواهد بود، هزینه اقدامات خود را در اوکراین بپردازد.

-    هم‌زمان با فرود چتربازان در خارکف، روسیه حملات خود را به شهرها افزایش می‌دهد.

-    بایدن ورود هواپیماهای روسی را در حریم هوایی امریکا ممنوع کرد و قول داد که الیگارشی‌های روس نزدکی به کرملین را تعقیب کند و زیر فشار بگذارد. او گفت که امشب اعلام می‌کنم که با همراهی متحدان خود در بستن حریم هوایی امریکا به روی همه پروازهای روسیه، به انزوای بیشتر روسیه کمک خواهیم کرد.

-    «این شاید آخرین فرصت باشد.» با تشدید حملات، شهروندان در حال ترک کردن کیف هستند.

-    خیریه‌ای لهستانی، خود را برای پذیرش ۲ هزار (۲۰۰۰) یتیم اوکراینی آماده می‌کند.

-    نیروهای روسی در خارکف فرود آمدند. براساس گزارش سرویس امنیتی اوکراین، نیروهای روسی در خارکف، دومین شهر پرجمعیت اوکراین پیاده شدند. مقامات اوکراینی گفتند که حدود ساعت ۳ صبح به وقت محلی، نیروهای هوابرد روسیه فرود آمده و درگیر برخوردهایی شدید با نیروهای اوکراینی شدند. هشدار آژانس ویژه دولتی اوکراین درست پیش از ساعت ۳ صبح اعلام شد: «یک هواپیمای روسی در خارکف فرود آمد.»

-    مطابق گزارش خبرگزاری فرانسه، رسانه‌های محلی به نقل از ایگور کولیخایف، شهردار این شهر گزارش دادند که در خرسون در دریای سیاه در جنوب اوکراین، نیروهای روسی کنترل ایستگاه راه‌آهن و بندر را یک شبه به دست گرفته‌اند.

-    مقامات دیروز گزارش دادند که پست‌های بازرسی روسیه شهر را محاصره کرده‌اند.

-    گزارش‌های بیشتر در پی آتش‌سوزی شبانه در بیمارستانی در خارکف منتشر شد. براساس هشداری که درست پیش از ساعت ۳ صبح به وقت محلی از سوی آژانس ارتباطات ویژه دولتی اوکراین صادر شد، سربازان روسیه به یک بیمارستان مرکز بالینی پزشکی نظامی در شمال شهر حمله کردند.

-    به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، فرمانی را امضا کرد که براساس آن خروج روس‌ها با بیش از ۱۰ هزار دلار ارز خارجی از کشور ممنوع شده است. این خبرگزاری با استناد به همین فرمان گزارش داده که: صادرات ارزهای نقدی و ابزارهای ارزی بیش از ۱۰ هزار دلار که براساس نرخ رسمی ارز و توسط بانک مرکزی روسیه و در روز صادرات محاسبه شده است، از دوم مارس ممنوع می‌شود.

-    به گزارش ایسنا و به نقل از رویترز، مجمع عمومی سازمان ملل قرار است روز چهارشنبه روسیه را به سبب تهاجم این کشور به اوکراین توبیخ کند. و از مسکو بخواهد که جنگ را متوقف نموده و نیروهای نظامی خود را خارج نماید. اقدامی که هدفش منزوی کردن دیپلماتیک روسیه در سازمان جهانی است.

-    بهای نفت تا بیش از ۱۱۰ دلار در هر بشکه اوج گرفت... که رکوردی در ۷ سال گذشته محسوب می‌شود.

-    شبکه اجتماعی توئیتر روز سه‌شنبه اعلام کرد که توئیتر به محض اجرایی شدن دستور اتحادیه اروپا، با تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه رسانه‌های دولتی روسیه، RT و اسپوتنیک موافقت خواهد کرد. سخنگوی توئیتر در بیانیه‌ای ایمیلی به رویترز گفت: «تحریم‌های اتحادیه اروپا احتمالاً به لحاظ قانونی ما را ملزم خواهند کرد که از محتوای خاصی در کشورهای عضو اتحادیه اروپا خودداری کنیم.»

#روزنامه اینترنتی فراز #سایت فراز

 

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

حضرتی: تلاش دشمن برای تضعیف و تجزیه ایران شکست خورد

آخرین وضعیت پرونده کرسنت | رئیس قوه قضائیه: در خصوص این قرارداد دو دیدگاه متفاوت وجود دارد

سخنگوی دولت: قرار نیست دولت هیچ سکویی را در لیست فیلترینگ نگه دارد

سنای آمریکا تحریم روسیه را به طور موفقت تعلیق کرد

عارف: نباید برای خوشایند مسئولان داده‌ها دستکاری شود

شاخص بازار بورس؛ سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴

معاون ترامپ در سفر دوروزه وارد اسرائیل شد

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴

واکنش سخنگوی دولت به اظهارات اخیر دبیر ستاد امر به معروف استان تهران در زمینه تشکیل اتاق وضعیت حجاب و به‌کارگیری ۸۰ هزار نفر آمر به معروف در تهران: هیچ بودجه‌ای برای کار ویژه‌ای این‌چنینی، اختصاص نیافته | شورای عالی امنیت ملی عالی‌ترین مرجع تصمیم‌گیری کلان و امنیتی کشور است

توافق آمریکا و اسرائیل بر سر نمونه آزمایشی مقابله با تونل‌ها در رفح

نظر نبیه‌بری درباره مذاکرات پیشنهادی آمریکا برای مذاکرات مستقیم میان لبنان و اسرائیل

جزئیات دست‌درازی آقای سوپراستار به دختر ۲۰ساله؛ دست و پایم را بست و به من تجاوز کرد

قیمت طلا و سکه در بازار؛ سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴

چمران: تاکسی‌های پلاک شهرستان نمی‌توانند در تهران کار کنند

پیشنهاد سردبیر
زندگی