يکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ 19 October 2025
چهارشنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۰
کد خبر: ۵۰۶۶۷

افزایش ۹۵ درصدی قیمت برنج ثبت شد

به دنبال افزایش قیمت برنج در مدت اخیر آمار رسمی مرکز آمار ایران از گران شدن این کالا تا بیش از ۹۵ درصد حکایت دارد.

طی دو ماه گذشته افزایش قیمت برنج ایرانی در بازار شدت پیدا کرد و نرخ تا بیش از ۹۰ هزار تومانی برای هر کیلو نیز اعلام شد که در آمارهای رسمی مرکز آمار نیز افزایش قیمت برنج از ابتدای سال جاری مشهود بود  و در مقاطعی رکوردهای تازه ای به ثبت شد.

برنج ایرانی ۹۵ درصد گران شد

تازه ترین گزارش مرکز آمار درباره متوسط قیمت کالاهای خوراکی در بهمن ماه نشان می دهد که برنج ایرانی نسبت به سال گذشته ۹۵.۳ درصد گران شده است؛ به طوری که قیمت هر کیلو در بهمن سال گذشته به طور متوسط ۳۴ هزار و ۴۰۰ تومان بوده که در دی ماه امسال به حدود ۵۷ هزار تومان رسیده و برای بهمن ماه متوسط قیمت ۶۷ هزار و ۳۰۰ و حداکثر  ۷۶ هزار تومان گزارش شده است. قیمت برنج ایرانی در مقایسه با آذرماه نیز رشد ۱۸.۲ درصدی دارد.

برنج خارجی ۳۵ هزار تومان هم فروش رفت

اما در رابطه با برنج خارجی نیز متوسط قیمت از بهمن سال گذشته با ۲۴ هزار به مرز ۳۰ هزار در دی ماه  امسال رسیده و در بهمن ماه تا بیش از ۳۰ هزار تومان قیمت خورده است.

برنج خارجی ۳۵ هزار تومان هم در ماه گذشته فروش رفته است. بر این اساس این کالا نسبت به آذر ماه ۵.۸ و در مقایسه با دیماه ۲۷ هزار و ۵۰۰ تومان گران شده است.

بر اساس گزارش گمرک ایران در ۱۰ ماهه امسال بیش از یک میلیون و ۱۳۴ هزار تن به ارزش بالغ بر ۹۷۵ میلیون و ۷۳۸ هزار دلار از گمرک ترخیص و وارد ایران شده است، این واردات در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۳۳ درصد در وزن و ۲۷ درصد ارزش افزایش داشته است. در ۱۰ ماهه سال گذشته  ۸۵۲.۵ میلیون تن به ارزش ۷۷۱.۱ میلیون دلار برنج وارد ایران شده بود.

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

جولان بازارگردانان مشاغل کاذب و نتایج رؤیاپردازی‌های اقتصادی؛ وعده سکه می‌دهند و سکه یک پولت می‌کنند!

عرضه گواهی سپرده خودرویی KMC T9 در بورس کالا؛ گامی نوین در سرمایه‌گذاری بدون واسطه

اگر اقتصاد داخل توانمند باشد، ایران در میز مذاکره دستِ برتر را خواهد داشت

درخواست نماینده جبهه پایداری از وزیر کشور برای توقف سامانه «نشانی»

هشدار رئیس بخش تحقیات موسسه علوم دامی درباره مصرف لبنیات در کشور

مذاکرات پیش‌روی پوتین و ترامپ در مجارستان چگونه خواهد بود؟

روان‌شناس‌های واقعی را چگونه از افراد کلاهبردار در فضای مجازی تشخیص دهیم؟

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴

فولاد مبارکه درخشان در صحنه جهانی؛ کسب سه عنوان برتر از انجمن جهانی فولاد

نباید به فرزندانمان بگوییم فقط درست را بخوان | غفلت از مهارت‌آموزی هزینه‌های سنگینی بر کشور تحمیل کرده

قیمت طلا و سکه در بازار؛ یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴

مشمولان اعزامی پایه خدمتی آبان ۱۴۰۴ فراخوانده شدند

پزشکیان فردا به دانشگاه تربیت‌مدرس می‌رود

تقاضای خارجی در بازار املاک ترکیه همچنان رو به کاهش

پیشنهاد سردبیر
زندگی