۱۶ شهريور ۱۴۰۵ ۰۳:۲۷
چهارشنبه ۱۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۷
کد خبر: ۵۰۹۸۳

کنترل تورم و امنیت شغلی مهمترین اولویت سال ۱۴۰۱

یک فعال حوزه کار کنترل تورم و حفظ امنیت شغلی کارگران را از اولویتهای سال ۱۴۰۱ دانست و اگر بتوانیم تورم را از روزهای آغاز سال کنترل کنیم و ظرف سه سال آینده با این شیوه پیش برویم، به تدریج فاصله ای که بین دستمزد و معیشت کارگران ایجاد شده پر خواهد شد.

ناصر چمنی اظهار کرد: در بحث مسایل و موضوعات کارگری، موضوع امنیت شغلی یکی از دغدغه های مهمی است که جامعه کارگری همواره آن را داشته و از دولتهای مختلف مطالبه کرده است. در دهه ۷۰ بحث امنیت شغلی کارگران دچار تزلزل شد و به موجب دادنامه ۱۷۹ گفته شد که در کارهای مستمر هم می توان قرارداد موقت با نیروی کار بست لذا بحث قراردادها و امنیت شغلی نیروهای کار از وسایلی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی در ادامه کنترل و مهار تورم را از دیگر اولویتهای سال جدید عنوان کرد و با اشاره به افزایش ۵۷ درصدی دستمزد کارگران گفت: جامعه کارگری و بازنشسته حتی کارمندان در سال گذشته تورم شدیدی را تجربه کردند و معیشت کارگران سخت شد؛ البته دولت اهتمام خود را به کار گرفته تا کنترل تورم به نتیجه برسد و رییس جمهور تاکید دارد که جلوی افزایش قیمتها با جدیت گرفته شود که امیدواریم در سال جاری کنترل تورم خصوصا روی اقلام خوراکی اتفاق بیفتد و کارگران از مزایای افزایش حقوق بهره مند شوند.

این فعال حوزه کار درباره تعیین دستمزد ۱۴۰۱ کارگران نیز اظهار کرد: اگر واقع بینانه نگاه کنیم، دستمزد خوبی نسبت به سال‌های گذشته برای کارگران تصویب شد ولی از نظر تاثیرگذاری، نسبت به سال‌های گذشته تورم ۴۱ درصدی را که اکنون شاهد هستیم، نداشتیم. درست است که دستمزد ۱۴۰۱ نسبت به تمام افزایش‌هایی که در چند سال اخیر صورت گرفته، بیشتر بوده ولی باید بپذیریم که تورم فعلی نیز بیشتر از سالهای گذشته بوده، بنابر این با احتساب این موضوع اتفاق خاصی نیفتاده است.

وی ادامه داد: عده ای افزایش ۵۷ درصدی را بزرگنمایی می‌کنند تا بگویند وضع کارگران بهتر شده است، در صورتی که نسبت به تورمی که به خانوارهای کارگری خصوصا در سالهای اخیر وارد شده رقم قابل توجهی نیست.

چمنی درعین حال خاطرنشان کرد: برخی معتقدند هدف از افزایش ۵۷ درصدی دستمزد تصویب بالاتر از نرخ تورم نبوده بلکه حذف ارز ترجیحی بوده است که انتظار داریم تصمیم گیری در این خصوص منطقی و با نگاه به معیشت خانوارهای کم درآمد و محروم کارگری باشد چراکه اگر این مسأله در بحث خوراکی ها اتفاق بیفتد، افزایش حقوق تأثیرگذاری خود را بر معیشت خانوار از دست می دهد.

به گفته این فعال حوزه کار، اگر بتوانیم تورم را از روزهای آغاز سال کنترل کنیم و ظرف سه سال آینده با این شیوه پیش برویم، به تدریج فاصله ای که بین دستمزد و معیشت کارگران ایجاد شده پر خواهد شد.

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی