۱۸ شهريور ۱۴۰۵ ۱۳:۴۸
سه‌شنبه ۱۶ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۷:۲۷
کد خبر: ۵۱۰۲۱
دکتر فرزین خبرداد

اشتغالزایی و تامین مالی تخصصی از مهمترین سیاست‌های بانک ملی در سال جاری است

اشتغالزایی و تامین مالی تخصصی از مهمترین سیاست‌های بانک ملی در سال جاری است
دکتر فرزین با اشاره به نامگذاری سال جدید به نام « تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» از سوی مقام معظم رهبری ، اظهار داشت: یکی از اولویت ها و برنامه های اصلی پیش روی بانک در سال جاری، تکمیل سبد خدمات مالی و ارائه محصولات جدید و نوین با هدف تامین نیازهای مالی بنگاه های اقتصادی و افزایش رضایت مشتریان در راستای خلق تعالی ارزش است.

به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، دکتر محمد رضا فرزین در دیدارنوروزی با اعضای هیات مدیره و مدیران ارشد بانک ضمن تبیین سیاست های جدید برای اداره این بانک، اشتغالزایی، کمک به افزایش تولید کشور، ایجاد 1401 واحد تولیدی و بنگاه اقتصادی و تامین مالی تخصصی گسترده برای مشتریان و آحاد مردم در قالب بانکداری جامع را از مهم ترین اهداف و اولویت های بانک در سال جاری برشمرد.

وی در این دیدار ضمن قدردانی از تلاش های همکاران ارزش آفرین بانک ملی ایران در تحقق اهداف سال  1400، رویکرد اصلی بانک در سال جاری را رسیدن به سودآوری، تقویت نظارت ها، مدیریت هزینه ها، کاهش نرخ تمام شده پول، استفاده از ظرفیت های داخلی و حرکت در مسیر حمایت از کالای ایرانی در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) اعلام کرد و گفت: اگر از تولید ملی حمایت شود سرمایه گذاری رونق می گیرد و مسئله اصلی کشور که اقتصاد و معیشت مردم است روبه بهبود می رود و شاهد کاهش بیکاری خواهیم بود.

مدیرعامل بانک ملی ایران تامین مالی تخصصی گسترده را در رونق تولید و رضایت مردم موثر دانست و گفت: به دنبال این امر فعالیت های تولیدی گسترش پیدا می کند که گامی عملی و مهم در حمایت از شعار سال است.

فرزین گفت: یکی از اقدامات مهم بانک ملی ایران در سال جاری پشتیبانی از خلق 1401 کسب و کار مولد و اشتغالزا در کشور است که این کار بر اساس آمایش سرزمینی و مزیت های هر منطقه از کشور صورت می گیرد.

وی با اشاره به این که حوزه ارزی نقطه  قوت بانک ملی ایران است و باید تقویت شود، خاطرنشان کرد: با توجه به سند بودجه امسال کشور و به خاطر وجود  شبکه خارجی بسیار خوب و تعدد شعب ارزی  داخل کشور، بانک ملی ایران می تواند در  بخش ارزی، برای کشور و دولت ارزش آفرین باشد.

وی در ادامه با اشاره به این که بانک ملی ایران با ظرفیت های موجود خود آمادگی کامل برای حمایت ویژه از فعالان بخش فناوری اطلاعات کشور را دارد، گفت: با تخصصی شدن شعب بانک در سال جاری و تخصیص شعبی به امور شرکت های دانش بنیان، سبد خدمات اعتباری بانک و تامین مالی زنجیره ای را با اولویت حمایت از فعالان فناوری نظیر شرکت ها و کسب و کارهای دانش بیان و استارتاپ ها به سمت تولید هدایت خواهیم کرد.

فرزین همچنین با اشاره به این که بانک ملی ایران با تقویت بانکداری شرکتی، کمک رسان بنگاه های تولیدی است، اظهار کرد: بنگاه ها در همه نقاط کشور باید از خدمات مالی و مشاوره ای بانک ملی ایران بهره مند شده تا به تقویت اقتصاد کشور کمک کنند.

وی با بیان اینکه با حمایت از شرکت های دانش بنیان به توسعه و پیشرفت کشور کمک خواهد شد، تصریح کرد: نگاه بانک ملی ایران، حمایت از اقتصادی است که با علم همراه باشد.

مدیر عامل بانک ملی ایران افزود: خوشبختانه کسب و کارها و فعالان حوزه فناوری اطلاعات امروز نمود واقعی تولید و توسعه هستند و در بانک این کسب و کار ها را (فین تک ها و لندتک ها) با تعیین خط مشی و تدوین مقررات و قوانین جدید اعتباری تا رسیدن به تحقق اهداف شان حمایت خواهیم کرد.

فرزین همچنین برنامه ریزی را از محورهای اساسی تحول در هر سازمان خواند و با بیان این که همه بخش های بانک باید دارای  برنامه مبتنی بر پروژه باشند، گفت: همه حوزه های بانک از این پس برنامه مصوب خواهند داشت و باید درباره روش و میزان اجرای آن ها پاسخگو باشند.

مدیرعامل بانک ملی ایران افزود: برنامه محوری باید در همه بخش های بانک، از صف و ستاد جریان پیدا کند و حتی شرکت های زیرمجموعه بانک نیز علاوه بر این که باید پاسخگوی هیات مدیره خود باشند، باید درباره عملکرد خود به بانک نیز پاسخ دهند.

مدیرعامل بانک ملی ایران با تاکید بر این که خروج از بنگاهداری و تعیین تکلیف اموال مازاد، راهبرد اساسی بانک در سال جاری است، گفت: خروج بانک ملی ایران از بنگاه داری با جدیت و برنامه ریزی دنبال می شود و در سال جاری بانک با نظارت کامل، بنگاه های خود را به تدریج  و براساس صلاحیت واگذار خواهد کرد.

وی اظهار کرد: سیاست بانک ملی ایران شرکت داری نیست، بلکه خلق بنگاه و واگذاری آن به بخش خصوصی چابک و توانمند است.

 

فرزین با تاکید بر توسعه بانک کارگشایی گفت: بانک ملی ایران وظیفه مهمی در تامین مالی اقشار ضعیف جامعه دارد و در این راستا ضروری است تا با تغییر ساختار در بانک کارگشایی، این نقش حمایتی توسعه یابد.

وی ادامه داد: اعتبار سنجی مهمترین وظیفه یک بانک در پایش بهینه منابع است، بنابراین در راستای تقویت اعتبار سنجی در بانک ملی ایران، اقدامات اساسی انجام خواهد شد.

وی با با بیان این که در سال جاری آزمون استخدامی برای جذب نیرو برگزار خواهد شد گفت:  با توجه به اهمیت تعالی ارزش باید اجازه داده شود تا همه در بانک این احساس را داشته باشند که می توانند بر اساس شایستگی های حرفه ای شان ارتقا یابند.

وی همچنین رسیدگی به امور رفاهی کارکنان و تامین نیازهای آنها در حد توان بانک را از دیگر دستورکارهای سال جاری بانک دانست و تاکید کرد رضایت کارکنان باید تا حد امکان جلب شود.

مدیرعامل بانک ملی ایران به لزوم ارائه آموزش های به روز و حرفه ای برای کارکنان و مدیران بانک نیز اشاره کرد و با بیان این که آموزش باید مستمر باشد، اظهار کرد: تخصص های جدید و فرایندهای روز مرتبط با بانکداری باید به طور پیوسته به همه کارکنان ارائه شود.

وی همچنین با اشاره به اهمیت نقش شعب در توسعه و تحقق اهداف بانک، به پشتیبانی فراگیر نیروهای ستادی در یاری رساندن به شعب تاکید کرد و گفت: در سال جاری متناسب با ظرفیت های منطقه، خدمات مشاوره مالی به مشتریان در شعب ارائه خواهد شد.

فرزین همچنین از عزم راسخ هیات مدیره بانک برای تحقق برنامه‌های تدوین شده براساس بودجه عملیاتی مورد نظر بانک خبر داد و گفت: سال جاری سالی سرنوشت‌ساز است که این مهم با سخت کوشی همکاران ستاد و شعب محقق خواهد شد.

وی با بیان اینکه انتظار داریم همکاران تلاش کنند مطابق برنامه به اهداف و سیاست های ابلاغی دست یابیم، تاکید کرد: ظرفیت و پتانسیل بانک ملی ایران در هیچ بانک دیگری دیده نمی شود و از این رو انتظار بیشتری از همکاران می رود.

 

       

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
«نبرد هرمز» روز شصت و یکم | گزارش درحال به روز رسانی
تابستان داغ صنایع بورسی؛ درآمد شرکت‌ها از تورم جلو زد!
مدیریت مصرف تهرانی‌ها جواب داد! | به اندازه سد کرج آب صرفه‌جویی شد
ایران خودرو گران می کند، شورای رقابت نظاره می کند؛ مردم تاوان کدام تصمیم را می‌دهند؟
با حضور وزیر میراث فرهنگی و به یاد شهدای مدرسه شجره طیبه میناب برگزار شد؛ رونمایی از بسته فرهنگی «با هم برای ایران» توسط بانک ملی
«نبرد هرمز» شصتمین روز | واکنش قالیباف به شکار زیرسطحی آمریکایی در تنگۀ هرمز: ناک اوت!
قدردانی وزیر نیرو از نقش‌آفرینی ملی «بانک دی»
جوایز برندگان نظرسنجی رضایت مشتریان واریز شد
هزار وعده‌ی «احمد» یکی وفا نکند! | وعده افزایش دستمزد کارگران در نیمه دوم سال محقق می‌شود؟
سطح یک نسبت توانگری مالی
افزایش سرمایه ۱۰۷۲ درصدی شرکت پارس خودرو / سرمایه پارس‌خودرو به بیش از ۱۳۳ همت می‌رسد
یک مقام آگاه به فراز: روسیه و چین اعلام آمادگی کرده‌اند | همه چیز معطل تامین ارز است
بازآفرینی مراکز رشد در عصر هوش مصنوعی؛ حرکت از استقرار استارتاپ‌ها به پلتفرم ارزش‌آفرین
اولویت مدیرعامل پتروشیمی فارابی در شرایط جنگی: سود بیشتر به قیمت کاهش تولید! | مدیران تاپیکو و تامین اجتماعی از اولویت‌های بهزاد قلی‌پور مطلع‌اند؟
*ساعات ارائه خدمات شعب بانک گردشگری از تاریخ ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد. *
توقیف نفتکش توسط نیرو‌های یمنی در بندر عدن
اعلام اولویت‌های پژوهشی سال ۱۴۰۵ بانک دی
«نبرد هرمز» روز پنجاه و نهم | معاون اول رئیس جمهور: جنگ ما تمام نشده است
نیرو‌های ویژه نیروی دریایی آمریکا عملیات مخفی چهارماهه‌ای را برای پاکسازی مین‌های تنگه هرمز انجام دادند
افزایش بی‌سابقه قیمت سوخت در ایالات متحده به دلیل جنگ ایران و مشکلات پالایشگاهی
کاهش ترافیک تنگه هرمز به کمترین میزان از ماه می‌در پی حملات آمریکا و ایران به شناور‌ها
افزایش قیمت نفت در پی حملات متقابل آمریکا و ایران به شناور‌ها
خزانه‌داری سکوهای آنلاین بانک صادرات ایران، راه را برای ست نمودن گواهی طلا و نقره هموار کرد
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
پیشنهاد سردبیر
زندگی