يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
چهارشنبه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۱
کد خبر: ۵۱۲۶۲

قیمت طلا، دستخوش تغییرات دلار شد

قیمت طلا امروز چهارشنبه، ۲۷ آوریل کاهش یافت زیرا دلار به بالاترین حد خود در بیش از دو سال گذشته رسید و تقاضا برای شمش با قیمت دلار را تحت فشار قرار داد.

بهای هر اونس طلا تا ساعت ۶ و ۳۰ دقیقه صبح به وقت شرقی با ۲.۹۰ درصد کاهش به ۱۹۰۲ دلار و ۸۰ سنت رسید و در بازار معاملات آتی آمریکا نیز با ۰.۱۵ درصد کاهش به ۱۹۰۳ دلار و ۸۰ سنت رسید.

دلار پس از صعود به بالاترین حد خود از مارس ۲۰۲۰ در روز سه‌شنبه ثابت ماند زیرا نگرانی‌ها در مورد کاهش رشد در چین و انتظارات فدرال رزرو برای افزایش شدید نرخ‌ها باعث افزایش تقاضا برای دلار شد. دلار قوی‌تر باعث می‌شود طلای با قیمت دلار برای سایر دارندگان ارز جذابیت کمتری داشته باشد.

قیمت طلا در جلسه قبل حمایت شده بود زیرا سرمایه‌گذاران به دنبال پوششی برای ترس از توقف رشد اقتصادی جهانی و افزایش تورم بودند. البته شمش به عنوان یک ذخیره امن ارزش در بحران‌های اقتصادی و سیاسی در نظر گرفته می‌شود.

دو عضو ناتو و اتحادیه اروپا اعلام کردند که روسیه روز چهارشنبه عرضه گاز به لهستان و بلغارستان را متوقف خواهد کرد.

بر اساس گزارش رویترز، سهام ایالات‌متحده در روز سه شنبه سقوط کرد و نزدک شدیدترین سقوط یک روزه خود را از سپتامبر ۲۰۲۰ به ثبت رساند، در حالی که سهام‌های اروپایی ضرر خود را افزایش دادند زیرا سرمایه‌گذاران محتاطانه منتظر درآمدهای فناوری ایالات‌متحده و از کاهش رشد جهانی نگران بودند.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره با ۰.۳ درصد افزایش به ۲۳.۵۶ دلار رسید. پلاتین ۰.۲ درصد افزایش یافت و به ۹۲۲ دلار و ۸۹ سنت رسید و پالادیوم با ۰.۱ درصد افزایش به ۲۱۸۸ دلار و ۴۴ سنت رسید.

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

قالیباف: اعتراض از سر بی‌اطلاعی، بی‌صبری و پافشاری بر یک نظر یا لحن نادرست و نسنجیده، ذیل هر عنوانی به ضرر کشور است | نباید اجازه داد کسی در شکاف اختلاف سلیقه‌ها، برای جناح سیاسی‌اش آشیانه بسازد

روزنامه اصولگرا: کنکور، این غول بی‌شاخ و دم، حذف نمی‌شود؛ نامش تغییر می‌کند

اسرائیل حتی با وجود مهار دولت جولانی، باز هم نگران است!

طالبان در ایران جنایت کرد، صداوسیما ساکت بود | پیدا کنید علت این‌همه شیفتگی رسانه ملی نسبت به طالبان را! | همگان باید از تصمیم دولت برای اخراج اتباع غیرمجاز حمایت کنند

آمریکا با کردهای سوریه به توافق رسید؛ جزئیات گفت‌وگوی تام باراک با مظلوم عبدی

روزنامه اصولگرا: چرا اصلاح‌طلب‌ها تهدید پزشکیان را ساده‌سازی کردند؟ 

روسیه، چرا توافق نظامی تاریخی با آلمان را لغو کرد؟

اسرائیل ماهیگیران فلسطینی را هدف قرار داد

آخرین وضعیت بازسازی واحدهای تخریب شده در جنگ ۱۲ روزه

زلنسکی: ما آماده صدور پهپاد به آمریکا هستیم

مذاکرات آتش‌بس غزه در دوحه، این‌بار از مذاکرات و توافق‌های قبلی متفاوت است

الاخبار: افزایش نگرانی‌ها در عراق؛ حوادث سویدا فراتر از مرزها است

اطلاعیه مهم وزارت کار درباره یارانه جدید دولت

ضرغامی: نباید دیگر به تنظیمات کارخانه برگردیم

پیشنهاد سردبیر
زندگی