بورس صعود کرد اما ارزش معاملات کاهش یافت
شاخص کل بورس امروز با ۲۴۵۶ واحد افزایش در رقم یک میلیون و ۵۸۲ هزار واحد ایستاد. شاخص کل با معیار هم وزن هم ۱۳۳۳ واحد افزایش یافت و رقم ۴۴۱ هزار و ۵۱۰ واحد را ثبت کرد. در این بازار ۵۱۱ هزار معامله به ارزش ۴۶ هزار و ۱۶۱ میلیارد ریال انجام شد.
کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، پتر وشیمی پردیس، پتروشیمی پارس، پتروشیمی نوری، پالایش نفت اصفهان، سرمایه گذاری غدیر، و پتروشیمی شازند نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را روی بورس گذاشتند.
شاخص کل فرا بورس هم با ۲۷ واحد افزایش رقم ۲۱ هزار و ۵۶۵ واحد را ثبت کرد. در این بازار ۳۱۴ هزار معامله به ارزش ۲۴ هزار و ۱۳۶ میلیارد ریال انجام شد.
داروسازی دانا، اعتباری ملل، حمل و نقل گوهر، ترابر سیرجان، برق و انرژی پیوند گستر پارس، توسعه مولد نیروگاهی جهرم و نفت ایرانول نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت و در مقابل صنعتی مینو نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را روی فرا بورس گذاشتند.
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
حسین راغفر در گفتوگو با فراز مطرح کرد
- تازهها
- پربازدیدها
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
رییس کانون بازنشستگان به فراز: معوقات بازنشستگان هرچه سریعتر و یکجا پرداخت شود
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز:
مینو محرز در گفتوگو با فراز توضیح میدهد