چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ 03 September 2025
چهارشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۸
کد خبر: ۵۱۷۴۲

سفرهای زمینی و هوایی اربعین چگونه انجام می‌شود؟

در حالی که ماه‌ها تا روز اربعین باقی‌ مانده است، به گفته معاون حمل و نقل وزیر راه قرارگاه اربعین راه‌اندازی شده و پروازهای چارتری در این ایام ممنوع است.

اربعین ۱۴۰۱ اواخر شهریور ماه فرا می‌رسد و در این ایام مانند هر سال ظرفیت حداکثری بخش حمل و نقل برای جابه‌جایی زائران به نجف و کربلا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شهریار افندی‌زاده - معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی- از تشکیل قرارگاه اربعین و برنامه‌ریزی برای حمل و نقل جاده‌ای، ریلی و هوایی خبر داد و گفت: با توجه به پیش‌بینی‌های انجام شده و افزایش قابل توجه مسافران نسبت به سال‌های گذشته بعد از پایان یافتن دوران محدودیت ناشی از بیماری کرونا و تقارن زمانی ایام اربعین با اوج سفرهای تابستانی، وظیفه پاسخگویی به سفرهای داخلی نیز در کنار سفرهای اربعین وجود دارد.

وی افزود: شرکت راه‌آهن، ‌علاوه بر راه‌اندازی قطارهای فوق‌العاده و افزایش ظرفیت صندلی و ریل باس، نسبت به عدم پیش فروش ۱۰۰در صدی بلیت‌های قطار به منظور افزایش پاسخ‌دهی به تقاضای سفر زائران به ویژه در هنگام برگشت مسافران اقدام کند.

افندی‌زاده ادامه داد: با توجه به اینکه حمل‌ونقل هوایی از حساسیت اجتماعی بیشتری در مقایسه با سایر شیوه‌ها برخوردار است، تعیین سقف نرخ بلیت به مقصد عراق و قابلیت استرداد آن در راستای اجرای دستور وزیر مد نظر قرار بگیرد و سازمان هواپیمایی ضمن نظارت بر عملکرد شرکت‌های مربوطه در رعایت قیمت تعیین شده در فروش بلیت، مکلف به ممانعت ‌از برقراری پروازهای چارتر است.

رییس کمیته حمل‌ونقل و سوخت ستاد مرکزی اربعین با بیان اینکه هماهنگی‌های لازم با شرکت ملی پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی در تامین سوخت ناوگان در حال انجام است، گفت: با هدف هماهنگی برنامه‌ها و اقدامات، دوره زمانی ایام اربعین ۱۶ شهریور (۱۰ صفر) تا ۳۱ شهریور (۲۵ صفر) تعیین شده است.

حسن خوشخو –سرپرست معاونت هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری – نیز در این باره گفت: در حال حاضر ۱۵۰ پرواز درهفته از کشور به عتبات برقرار است و از تمام شهرهایی که درخواست باشد و زائر وجود داشته باشد پرواز برقرار می شود. همچنین با توجه به اینکه در ایام اربعین  پیک یک هفته ای داریم قطعا تمهیدات لازم انجام خواهد شد.

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

مرگ کوهنورد ۸۲ ساله در هنگام بازگشت از دماوند

درباره افزایش بودجه نظامی کشور، بر اساس نیاز‌ها و جهت‌گیری‌های کلان تصمیم‌گیری می‌شود

وزیر دارایی اسرائیل به دنبال اعمال حاکمیت بر ۸۲ درصد از مساحت کرانه باختری است

حماس: اسرائیل برای لغو حق فلسطینیان موفق نخواهد شد

حمله شبانه روسیه به غرب اوکراین با بیش از ۵۰۰ پهپاد و موشک

آمار جدید شهدا و مجروحان جنگ غزه اعلام شد

نماینده مجلس: به معاون عراقچی گفتم همان‌طور که شنبه‌ها با آمریکا مذاکره کردید، حداقل دوشنبه‌ها هم برای مذاکره با چین وقت می‌گذاشتید!

شهرداری تهران: خروج نیروهای پاکبان اتباع، علت بخشی از مشکل نظافت شهر بود

مسکو در پاسخ اظهارات ترامپ: سران روسیه، چین و کره شمالی قصدی برای توطئه نداشتند

افزایش نسبی دما برای امروز و فردا در تهران

وزیر نفت: ثابت شده که در میدان «آرش ۱» ذخایر هیدروکربونی داریم

شهرداری زاکانی در حال توجیه ماجرای لغو کنسرت «همایون شجریان»

واکنش زیدآبادی به لغو کنسرت شجریان در میدان آزادی: وقتی که حکومت‌ها به هر دلیلی نشانه‌های اصلاح از خود بروز می‌دهند، مخالفانش آن را پس می‌زنند!

پیشنهاد سردبیر
زندگی