۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۴:۵۱
چهارشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۹
کد خبر: ۵۱۸۴۵

دلار امروز هم ۵۰۰ تومان پایین‌ آمد

در شرایطی که با ابلاغیه بانک مرکزی، صرافی‌ها به فروش ارزهای صادراتی مجاز شدند و به اعتقاد فعالان بازار ارز، این موضوع در کاهش نرخ‌ها تاثیرگذار است، اعلام عضو کانون صرافان حاکی از آن است که دلار وارد کانال ۳۱ هزار تومان شده است و این روند کاهشی در بازار ارز در روزهای آتی نیز ادامه خواهد یافت.

کامران سلطانی‌زاده درباره وضعیت بازار ارز و روند قیمت‌ها در این بازار با تاکید بر اینکه برای سومین روز متوالی نرخ دلار در بازار ارز کاهشی است دربارخ علت این موضوع اظهار کرد: با توجه به بخشنامه ارزی بانک مرکزی مبنی بر فروش ارز صادرکنندگان و افزایش عرضه ارزی، سه روزی است که روند کاهش قیمت در بازار ارز شروع شده و طی امروز نیز، دلار وارد کانال ۳۱ هزار تومان شد.

وی با بیان اینکه دلار طی امروز ۵۰۰ تومان کاهش قیمت داشته است، گفت: همچنین، قیمت دلار طی دو روز گذشته، ۲۰۰۰ تومان با کاهش قیمت مواجه شده است.

عضو کانون صرافان در ادامه بیان کرد که قیمت‌ها در بازار ارز تا زمانی که عرضه و تقاضا در این بازار به تعادل برسد، کاهش خواهد یافت.

همچنین، احمد لواسانی -رئیس سابق کانون صرافان - نیز به ایسنا گفت: در روزهای اخیر با توجه به ابلاغیه بانک مرکزی شاهد افزایش حجم قابل توجهی از ارز صادرکنندگان به سوی شبکه صرافی‌ها هستیم. این در حالی است که در پی افزایش عرضه میانگین قیمت دلار در چهار روز اخیر، روزانه بیش از ۵۰۰ تومان کاهش نرخ داشته است.

وی در ادامه گفت: با اینکه عرضه ارز در بازار ارز زیاد شده اما تقاضای برای این میزان ارز تغییری نکرده است.

طبق این گزارش، در پی افزایش قیمت‌ها در بازار ارز حدود ۱۳ روز پیش به بانک مرکزی اختیارات ویژه‌ای برای ساماندهی بازار ارز داده شد که این بانک اعلام کرد به صورت مستقیم وارد بازار ارز شده است.

ممنوعیت و برخورد با معاملات فردایی طلا و ارز از جمله این اقدامات بود که در این زمینه نیز اعلام شد که ۳۱ نفر از سرشاخه‌های معاملات فردایی ارز و طلا دستگیر شدند. با این حال، همچنان روند صعودی قیمت‌ها در بازار ارز ادامه یافت و در روزهای اخیر نیز پرنوسان بود.

در پی این موضوع، همزمان با مصوبه سران قوا، چند روز پیش بانک مرکزی جلسه‌ای ارزی را با حضور صرافان ارزی در برج میرداماد برگزار کرد و صرافان را در جریان جزئیات اقدامات آتی این بانک در حوزه ارزی قرار داد که در پی این جلسه، قرار شد تا عرضه ارز در صرافی‌ها زیاد شود و بانک مرکزی نیز به صرافی‌ها اجازه داد ارز اسکناس صادرکنندگان را با نرخ توافقی، خریداری و به متقاضیان ارز - بدون محدودیت - بفروشند.

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی