۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۳:۳۹
سه‌شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۶
کد خبر: ۵۱۹۱۹

حرکت بانک شهر در مسیر سودآوری و ایجاد ارزش افزوده برای ذینفعان

حرکت بانک شهر در مسیر سودآوری و ایجاد ارزش افزوده برای ذینفعان
معاون مالی بانک شهر با اشاره به تشریح جزئیات عملکرد مالی این بانک برای دوره 12 ماهه سال 1400، گفت: این مهم نشان از تحولات مهم و بنیادین در بانک شهر و حرکت رو به جلو در مسیر درست بانکداری حرفه‌ای دارد.

به گزارش روابط عمومی بانک شهر، رسول خوش بین افزود: صورت‌های مالی حسابرسی نشده بانک شهر برای دوره ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۰ در حالی با رشد چشمگیر درآمدهای عملیاتی و افزایش سودآوری منتشر شد که نشان می دهد بانک شهر بر خلاف چند سال اخیر از محدوده زیان خارج شده و طی این بازه زمانی توانسته از نظر سودآوری جزو بانک‌های برتر قرار گیرد.

وی در ادامه از تحقق سود به ازای هر سهم ۱,۲۳۰ ریال خبر داد و تاکید کرد: بخش عمده­ای از آن حاصل از درآمد عملیاتی بوده که تکرار پذیر می باشد از دلایل شاخص این امر می‌توان به کاهش تراز منفی خالص در‌آمد تسهیلات و رشد چهاربرابری سایر درآمدهای عملیاتی به ویژه درآمدهای کارمزدی در حوزه ارزی و ریالی اشاره کرد. بدین صورت که خالص درآمد کارمزد بانک شهر در سال گذشته با جهشی ۳۰۳ درصدی به میزان ۱۸ هزار و ۷۶۱ میلیارد ریال شده است.

خوش بین تصریح کرد: در شیوه سنتی بانکداری بخش اعظم درآمد بانک‌ها ؛ از محل پرداخت تسهیلات به افراد تحقق پیدا می‌کند، اما سیستم کسب درآمد در بانک‌های پیشرفته در حال تغییر و دگرگونی است، به‌نحوی که سهم کسب درآمد از محل ارایه خدمات آنها به‌طور مرتب در حال افزایش است.

معاون مالی بانک شهر گفت: در همین راستا ارائه انواع خدمات نوین ارزی (ازجمله خدمات اعتبارات اسنادی)، بانکداری الکترونیکی، خدمات مشاوره‌ای مالی و بانکی در حوزه بانکداری شرکتی... بخشی از خدمات نوین بانک شهر است که با افزایش سطح فعالیت در بخش های ذکر شده ضمن تقلیل بهای تمام شده پول توانسته حاشیه سود مطلوبی را برای ذینفعان خود فراهم آورد.

وی عنوان کرد: واکاوی و بررسی اطلاعات منتشر شده در سایت کدال در مورد عملکرد بانک‌هایی که اطلاعات مالی خود را در این پایگاه اطلاع‌رسانی بورسی منتشر می‌کنند، نشان می‌دهد بانک شهر در اکثر شاخص های عملکردی جز ۴ بانک برتر شبکه بانکی قرار گرفته است. و هم اکنون بانک شهر یکی از بهترین دوران عملکردی خود را حوزه کسب درآمد ارایه خدمات سپری می‌کند، به نحوی که در حال حاضر بانک شهر از نظررشد خالص درآمدهای کارمزدی ، شگفتی‌ساز بانک‌های مورد بررسی در سامانه کدال طی بازه زمانی عنوان شده بوده است.

خوش بین گفت: همچنین بررسی اطلاعات نشان دهنده این است که بانک شهر در سالی که گذشت بالغ بر ۱۵۱ هزار و ۱۴ میلیارد ریال درآمد از محل تسهیلات و سپرده‌گذاری‌ها به دست آورده که نسبت به سال قبل ۴۰ درصد رشد را نشان می دهد .

وی خاطرنشان کرد: با استناد به نظر حسابرس مستقل بر صورت های مالی سال های اخیر اقدامات موثری برای اصلاح ساختار مالی بانک صورت گرفته و در حال حاضر نظم و انضباط قابل قبولی در بانک شهر حکم فرماست.

معاون مالی بانک شهر در پایان تصریح کرد: با حمایت های مدیرعامل، هیأت مدیره و تمامی ارکان بانک شهر در حال فعالیت برای احقاق حقوق تمام ذینفعان خود بوده، در همین راستا قطعا روند رو به رشد بانک شهر در سال جاری با مطلوبیت بهتری ادامه می یابد.

 

منبع خبر : روابط عمومی بانک شهر
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی