۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۱:۲۲
پنجشنبه ۰۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۷
کد خبر: ۵۲۰۵۵

درخواست بایدن از کشورهای حاشیه خلیج فارس برای افزایش تولید نفت

رئیس جمهور آمریکا با اشاره درخواست از کشورهای خلیج فارس برای افزایش تولید نفت گفت، در طرح راهبردی ناتو تهدیدات چین و روسیه در نظر گرفته شده‌اند.

«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا روز پنجشنبه و پیش از بازگشت به واشنگتن گفت، از کشورهای حاشیه خلیج فارس درخواست می‌کند تولید نفت خود را افزایش دهند.

بایدن ضمن سخنرانی در حاشیه آخرین روز نشست سران ناتو در مادرید گفت، کشورش به اوکراین پدافند هوای و موشک انداز ارسال کرده است و آمریکا قصد دارد ۸۰۰ میلیون دلار دیگر کمک تسلیحاتی برای اوکراین فراهم کند و حمایت‌های بیشتری طی روزهای آینده انجام خواهد شد.

او همچنین گفت، کشورهای عضو گروه ۷ نیز متعهد شده‌اند که ۶۰۰ میلیارد دلار کمک برای توسعه زیرساخت جهانی فراهم کنند.

بایدن در پاسخ به این سوال که آیا در سفر ماه آینده به عربستان سعودی خواستار افزایش تولید نفت این کشور خواهد شد گفت، از همه کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس این درخواست را خواهد داشت.

وی مدعی شد: «[ولادیمیر] پوتین فکر می‌کرد می‌تواند ناتو را دچار تفرقه و تخریب کند اما عکس آن اتفاق افتاد. پیش‌تر خطاب به پوتین گفتم که حمله به اوکراین ناتو را قوی‌تر و متحدتر می‌کند».

رئیس جمهور آمریکا با اشاره به دستورکار نشست ناتو که بخشی از آن به «چالش» چین مربوط می‌شد ادعا کرد، پکن از مسیرهای تجاری غیرقانونی استفاده می‌کند.

بایدن همچنین گفت، آمریکا حضور نظامی در اروپا را تقویت کرده و تعداد نیروهای نظامی در حوزه کشورهای بالتیک را افزایش خواهد داد. آمریکا کشتی‌های جنگی بیشتری را به اروپا خواهد فرستاد و جناح شرقی ناتو را تقویت خواهد کرد.

بایدن در ادامه گفت، آمریکا از زمان شروع دولت وی چیزی حدود هفت میلیارد دلار کمک برای اوکراین ارسال کرده است.

او متذکر شد آمریکا توانسته حمایت زیادی را در سطح جهانی برای حمایت از اوکراین فراهم کند و کشورهایی هستند که اخیراً به کمک به ناتو متعهد شده‌اند. در این میان آلمان و دیگر کشورها هزینه‌های دفاعی خود را افزایش خواهند داد.

بایدن درباره «طرح راهبردی» ناتو برای ده سال آینده که روسیه و چین را هدف قرار می‌دهد گفت: «بر سر افزایش بودجه ناتو و اجرای راهبرد دفاعی آن به توافق رسیدیم».

وی در این باره گفت: «راهبرد ناتو پاسخی برای چالش های جهانی و تهدیدات ناشی از روسیه و چین را فراهم می‌کند».

 

منبع خبر : انتخاب
منبع: انتخاب
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی