جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 05 December 2025
سه‌شنبه ۱۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۴
کد خبر: ۵۲۱۳۸

ادعای مالی درباره مذاکرات احیای برجام

ادعای مالی درباره مذاکرات احیای برجام
رییس هیات آمریکایی در مذاکرات برجامی در گفت‌وگویی با اشاره به مذاکرات دوحه مدعی شد: هیأت‌های (مذاکره‌کننده) ایالات متحده و ایران نتوانستند به توافقی برای بازگرداندن برجام دست یابند.

رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران این سخنان را در گفت‌وگو با NPR (رادیو عمومی ملی) آمریکا بیان کرده است.

این ادعا در حالی مطرح شده که علی باقری، مذاکره‌کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات برای احیای برجام و لغو تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران، عصر روز یکشنبه ۱۲ تیرماه در جمع خبرنگاران در حاشیه "چهارمین کنفرانس بین‌المللی حقوق بشر آمریکایی از منظر رهبر معظم انقلاب اسلامی"، در پاسخ به سوالی در ارتباط با روند مذاکرات از جمله مذاکرات اخیری که در دوحه بین ایران و آمریکا به صورت غیرمستقیم و با تسهیل گری اتحادیه اروپا برگزار شد، اظهار کرد: مذاکرات در قطر در چارچوبی که قبلا مشخص شده بود شکل گرفت و ادامه گفت‌وگوها براساس توافقی است که بین ما و طرف مقابل به صورت مشخص آقای انریکه مورا در حال رایزنی است، ان‌شاءالله شکل می‌گیرد.

این دیپلمات ارشد کشورمان ادامه داد: زمان و مکان این  گفت‌وگو ها نیز در تبادلی که بین ما و آقای مورا در جریان است، در حال نهایی‌سازی است.

براساس این گزارش هفته گذشته در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه پس از وقفه‌ای بیش از سه ماهه، ادامه مذاکرات برای لغو تحریم‌ها و احیای برجام با حضور هیات ایران، آمریکا و اتحادیه اروپا در دوحه برگزار شد.

در این دور از مذاکرات نیز به مانند مذاکرات وین، گفت‌وگوها بین ایران و آمریکا به صورت غیرمستقیم و با تسهیل‌گری انریکه مورا مذاکره‌کننده ارشد اتحادیه اروپا برگزار شد.

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

پوتین قول داد که علیرغم تحریم‌های آمریکا، ارسال سوخت به هند «بدون وقفه» ادامه خواهد داشت

«وطن، وطن است»: ونزوئلایی‌ها خود را برای حمله احتمالی آمریکا آماده می‌کنند

نظرسنجی گالوپ: ۷۹ درصد مردم لبنان خواهان خلع سلاح حزب الله هستند

وزارت خارجه آمریکا: با صراحت درباره لزوم برچیدن «متحدان ایران در عراق» صحبت می‌کنیم

«اختلاس و کلاهبرداری»؛ فدریکا موگرینی از ریاست کالج اروپا استعفا داد

پوتین: ترامپ برای پایان جنگ اوکراین نیت صادقانه دارد

فرمانده پیشین نیرو هوایی اسرائیل: یا به ایران حمله کنید یا مذاکره را بپذیرید

رئیس جمهوری آلمان: بریتانیا و اتحادیه اروپا باید روابط آسیب دیده از برگزیت را ترمیم کنند

تلگراف: مادورو به ترامپ گفت اگر بگذارید ثروت ۲۰۰ میلیون دلاریم را حفظ کنم از قدرت کناره‌گیری می‌کنم

ارتش اسرائیل اهدافی را در جنوب لبنان پس از هشدار تخلیه بمباران کرد

اوکراین یک جنگنده میگ ۲۹ روسیه را در کریمه منهدم کرد

استعفای موگرینی از ریاست کالج اروپا پس از بازجویی و بازداشت اخیر

واکنش نخست وزیر عراق به مسدودسازی اموال گروه‌های مقاومت: فرصت‌طلبان نمی‌توانند نسبت به مواضع دولت عراق مزایده برگزار کنند

ولایتی: رفتارهای امارات شائبه تلاش برای ایجاد یک «امپراطوری فرامرزی» را ایجاد کرده

پیشنهاد سردبیر
زندگی