۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۲۲:۲۸
چهارشنبه ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۹
کد خبر: ۵۲۲۴۹

امیرعبداللهیان: برای توافق خوب و پایدار جدی هستیم

امیرعبداللهیان: برای توافق خوب و پایدار جدی هستیم
حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه ایران در دیدار با مقامات واتیکان، آخرین وضعیت مذاکرات احیای برجام را تشریح و تاکید کرد جمهوری اسلامی ایران برای توافق خوب و پایدار جدی است. وی افزود ما در طول مذاکرات ابتکارات و انعطافهای مهمی را ارائه کرده ایم ولی لازم است طرف آمریکایی نیز با واقع بینی، شرایط را برای نهایی شدن توافق مهیا سازد.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، ظهر روز سه شنبه با کاردینال پیترو پارولین نخست وزیر واتیکان و همچنین اسقف اعظم پاول گالاگر وزیر امور خارجه این کشور گفتگو و تبادل نظر کرد.

طرفین در این گفت و گوها در مورد علایق و نگرانی‌های مشترک در قبال تحولات بین المللی و منطقه‌ای تبادل نظر کردند.

مقامات دو کشور ضمن بررسی روابط دوجانبه، در مورد تدارک ساز و کار ارتقاء همکاری های مشترک توافق و اهمیت گفتگوهای بین ادیان که پیرو سفر آیت الله اعرافی به واتیکان مورد بررسی قرار گرفته را مورد تاکید قرار دادند.

وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و واتیکان همچنین ضمن تبادل نظر در مورد راههای استحکام بخشیدن به صلح و ثبات جهانی و منطقه ای، بر ضرورت حل و فصل سیاسی بحران ها تاکید کردند. 

وزیر خارجه ایران در دیدار برگزار شده با مقامات واتیکان، آخرین وضعیت مذاکرات احیای برجام را تشریح و تاکید کرد جمهوری اسلامی ایران برای توافق خوب و پایدار جدی است. وی افزود ما در طول مذاکرات ابتکارات و انعطافهای مهمی را ارائه کرده ایم ولی لازم است طرف آمریکایی نیز با واقع بینی، شرایط را برای نهایی شدن توافق مهیا سازد.

مقامات جمهوری اسلامی ایران و واتیکان در ادامه در مورد مسائل منطقه ای به تبادل نظر پرداخته و بر ضرورت استقرار صلح و امنیت پایدار، بویژه در منطقه غرب آسیا تاکید کردند. 

وزیر امور خارجه ایران تاکید کرد جمهوری اسلامی ایران در راستای ایفای مسئولیت جهانی در مقایله با تروریسم، با مجاهدتهای سردار شهید قاسم سلیمانی، نقش مهمی را در حفاظت از مسیحیان ایزدی عراق و نیز مسیحیان سوریه در برابر تروریست های جنایتکار داعش ایفا کرده است، امری که مورد قدردانی واتیکان است.

امیرعبداللهیان همچنین تاکید کرد جمهوری اسلامی ایران همان قدر که با جنگ در اوکراین مخالف است و از راه حل سیاسی برای پایان بخشیدن به آن حمایت می کند، با جنگ در دیگر مناطق جهان نیز مخالف است.

وزیر امور خارجه ایران تاکید کرد ما به ویژه نگران هر گونه بحرانی شدن شرایط در شمال سوریه هستیم و تلاش های مهمی را برای جلوگیری از بروز یک بحران جدید صورت داده ایم. 

در این دیدار دیدگاه مشترک جمهوری اسلامی ایران و واتیکان در خصوص استفاده سیاسی از ابزار تحریم های فرامرزی غیر قانونی، مورد تاکید قرار گرفت.

امیرعبداللهیان رویکرد جمهوری اسلامی ایران را برای حل سیاسی بحران های یمن، اوکراین و افغانستان تبیین کرد. 

وزیر خارجه ایران طرح دموکراتیک جمهوری اسلامی ایران برای برگزاری رفراندوم در میان فلسطنیان اصیل شامل مسلمان، مسیحی و یهودی را برای واتیکان تشریح کرد.

وضعیت در لبنان نیز مورد ارزیابی امیرعبداللهیان و نخست وزیر واتیکان قرار گرفت.

وی از وزیر خارجه واتیکان برای سفر به تهران دعوت کرد.

 

منبع خبر : انتخاب
منبع: انتخاب
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی