سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ 21 October 2025
دوشنبه ۲۷ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۴
کد خبر: ۵۲۳۳۴
دیدار اعضا دولت دوازدهم در روز عید غدیر

رفع کدورت میان روحانی با همتی و ظریف

رفع کدورت میان روحانی با همتی و ظریف
روز دوشنبه همزمان با عید غدیر، اعضا دولت دوازدهم به دیدار حسن روحانی رفتند و با رییس جمهوری پیشین در مورد اوضاع جاری کشور به بحث و گفتگو پرداختند. نکته جالب توجه در این میان حضور عبدالناصر همتی و محمد جواد ظریف، در این جلسه بود که با استقبال گرم و تقدیر روحانی از عملکرد رییس کل پیشین و وزیر سابق امور خارجه همراه و منجر به رفع کدورت‌های پیشین میان آن‌ها شد.

به گزارش خبرنگار فراز، در جلسه روز دوشنبه که در قالب تبریک عید غدیر و در منزل شخصی حسن روحانی برگزار شد، محمد باقر نوبخت، معاون پیشین رییس جمهوری و رییس پیشین سازان برنامه بودجه به بیان آمار و ارقامی از وضعیت کنونی اقتصاد کشور پرداخت.

 

2

 

سپس حسن روحانی در سخنانی با اشاره به وضعیت حساس و مخاطره‌آمیز اقتصادی کشور، از عملکرد عبدالناصر همتی در زمان تصدی سمت ریاست کل بانک مرکزی تقدیر کرد. روحانی گفت:‌ «آقای همتی بزرگترین لطف را به دولت سیزدهم انجام داد و با وجود دشواری‌های فراوان و شرایط تحریم توانست کاری کند که ۸ میلیارد دلار ارز در قالب اسکناس برای این دولت باقی بماند و به دست این دولت برسد.

 

5

 

قدردانی روحانی از عملکرد همتی در بانک مرکزی به ویژه از آن جهت حایز اهمیت است که پیش از این گمانه‌زنی‌های فراوانی در مورد بروز اختلاف نظر و کدورت میان آن دو بر سر حضور همتی در انتخابات پیشین ریاست جمهوری مطرح شده بود. همتی خود به تازگی در گفتگویی بر وجود این اختلاف نظر صحه گذاشته و گفته بود روحانی خطاب به او تاکید کرده بود که باید میان نامزدی در انتخابات و ادامه ریاست بر بانک مرکزی یکی را انتخاب کند. اتفاقی که در نهایت منجر به برکناری عبدالناصر همتی از سمت ریاست بانک مرکزی در هفته‌های پایانی دولت دوازدهم شد.

3

روحانی در بخش دیگری از سخنان خود در دیدار عید غدیر با اعضا پیشین هیات دولت، همچنین از عملکرد محمد جواد ظریف در ۸ سال تصدی وزارت امور خارجه قدردانی کرد. این بخش از سخنان روحانی و همچنین استقبال گرم او از حضور ظریف در جلسه روز دوشنبه نیز از سوی ناظران به رفع کدورت میان رییس جمهوری پیشین و وزیر امورخارجه‌اش تعبیر شد چرا که در ماه‌های پایانی دولت دوازدهم این گمانه‌زنی‌ در محافل سیاسی شایع بود که کنار گذاشته شدن محمد جواد ظریف از مذاکرات کمیته احیای برجام با دولت جو بایدن موجبات دلخوری او را فراهم آوره است. 

 

4

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

شکاف میان تعرفه‌های رسمی و واقعیت اقتصادی، ۱۲ میلیون زیرمیزی برای زایمان!

مافیای زعفران کیست؟!

رئیس بانک مرکزی: شرکت‌های زیرمجموعه بانک‌ها اقساطی فروخته می‌شوند

تشکری‌هاشمی در واکنش به اختلال امروز در خط ۵ مترو تهران – کرج: سالهاست تأکید کرده‌ایم که باید نسبت به رفع مشکلات برق بالاسری و اورهال واگن‌های خط پنج مترو تهران اقدام شود | ما از مدیریت شهری و شخص آقای زاکانی در این زمینه گله‌مندیم؛ نمی‌شود با وقت مردم بازی کرد

نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی دیدار کرد +عکس

هاآرتص: شاید نتانیاهو به ترامپ احساس حسادت می‌کند

شناسایی و پلمپ کارخانه تولید لوازم آرایشی تقلبی با برندهای معروف

ژاپن به سینه ترامپ دست رد زد!

جزئیات دیدار رئیس اطلاعات مصر با نتانیاهو در تل‌آویو

حکم پزشکیان برای پیرحسین کولیوند

یک اقتصاددان: برخی مسئولان بعد از جنگ ۱۲ روزه حرف‌های خود را فراموش کردند

فقط سیگاری‌ها به سرطان ریه مبتلا می‌شوند؟

ویدیو؛ کارگردان سینما پس از جدایی از همسرش: دیگر ازدواج نمی‌کنم

نخستین رئیس‌جمهور فرانسه پس از جنگ جهانی دوم که روانه زندان شد!

پیشنهاد سردبیر
زندگی