دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ 21 July 2025
چهارشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۹
کد خبر: ۵۲۶۶۸

رتبه اول بانکداری اینترنتی بانک پاسارگاد به انتخاب مردم

رتبه اول بانکداری اینترنتی بانک پاسارگاد به انتخاب مردم
"بانکداری اینترنتی بانک پاسارگاد" در نهمین دوره جشنواره برند محبوب مصرف‌کنندگان موفق به کسب رتبه اول شد و از نگاه مخاطبین به‌عنوان محبوب‌ترین خدمات بانکی اینترنتی معرفی گردید.
به نقل از راحله شهرابی مدیر امور حوزه راهبری و روابط عمومی بانک پاسارگاد، این بانک به‌عنوان بانکی پیشرو در ارائه خدمات بانکداری مجازی با ایجاد زیرساختی قوی در حوزه بانکداری الکترونیکی، طیف وسیعی از خدمات بانکی را در هر زمان و هر مکان در اختیار مشتریان خود قرار داده است. این خدمت موجب می‌شود تا مشتری امور بانکی خود را به‌راحتی از طریق اتصال به اینترنت و بدون محدودیت‌های زمانی و مکانی انجام دهد. در واقع مشتریان تنها با داشتن یک ارتباط اینترنتی می‌توانند از خدمات بانکداری الکترونیکی بانک پاسارگاد بهره‌مند شوند و بدون نیاز به حضور در شعبه‌های بانک، بسیاری از امور بانکی خود را انجام دهند. کسب رتبه محبوب‌ترین نام تجاری در ارائه خدمات بانکداری اینترنتی بیانگر عملکرد بهتر نسبت به سایر رقبا، توجه مستمر به بهبود خدمات و موفقیت در کسب رضایت مشتریان می‌باشد.

 

مراسم اختتامیۀ نهمین جشنوارۀ برند محبوب مصرف‌کنندگان با حضور نمایندگان نام‌های تجاری محبوب در تاریخ ۱۱ اَمرداد ۱۴۰۱برگزار گردید. در این مراسم پس از ارزیابی نتایج نظرسنجی، نام‌های تجاری از نظر مصرف‌کنندگان بررسی و سه نام تجاری که بیشترین رأی را به خود تخصیص داده‌اند در ۱۰۲ گروه کالا و خدمات به عنوان نام تجاری محبوب مصرف‌کنندگان معرفی شدند.

 

گفتنی است بانک پاسارگاد در نهمین جشنواره برند محبوب مصرف‌کنندگان که با مشارکت ۱۵۰۰ نام تجاری در صنایع مختلف برگزار گردید، ضمن کسب رتبه اول در گروه "بانکداری اینترنتی"، در گروه‌های "همراه بانک"، "خدمات بانکداری حضوری" و همچنین در گروه "نرم‌افزارهای پرداخت" (محصول پی پاد) رتبه اول را از آن خود کرد و بدین‌ترتیب عنوان محبوب‌ترین نام تجاری در نظام بانکی کشور را به خود اختصاص داد.

 

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

هر دقیقه برنامه‌های صداوسیما چقدر از جیب مردم آب می‌خورد؟

ماجرای زمین فوتبال کنار پایگاه‌های موشکی چیست؟

واکنش بازار به کاهش تعرفه واردات خودرو

افشاگری نویسنده کتاب زندگی‌نامه «محمد بن سلمان» از عقب‌نشینی ولیعهد سعودی از یک تصمیم مهم

میرباقری: مردم در طول جنگ ۱۲ روزه، احساس امنیت روانی داشتند

لایحه ۱۱ماده‌ای دولت را چرا به کاپیتولاسیون به نفع اتباع بیگانه تبدیل کردید؟

نیروهای پدافند با چشمان باز از آسمان کشور حراست می‌کنند

طرح تروریستی «بزرگ» در مصر خنثی شد

افزایش ظرفیت مجاز جابه‌جایی مسافر در اتوبوس‌های شهری برای اربعین

پیشنهاد ژنرال آلمانی به اوکراین برای حمله به فرودگاه‌ها و کارخانجات تسلیحاتی در عمق روسیه

قیمت طلای جهانی؛ دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴

ادارات این استان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه تعطیل شد

رئیس ستاد ارتش اسرائیل: با حماس به توافق و تفاهم می‌رسیم

کشف لاشه یک قلاده خرس قهوه‌ای در ارتفاعات ترگور ارومیه +عکس

پیشنهاد سردبیر
زندگی