اکسیوس به نقل از یک مقام آمریکایی: ما با انتظارات کم به وین برمیگردیم
وبگاه خبری «آکسیوس» به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد ایالات متحده و ایران مذاکرات غیرمستقیم در مورد احیای توافق هستهای ۲۰۱۵ را پنجشنبه (چهارم اوت) در وین از سر خواهند گرفت.
به ادعای این گزارش، مقامات آمریکایی نگران هستند که توافق هستهای در آستانه بیربط شدن است، زیرا ایران اقداماتی را برای پیشبرد برنامه هستهای خود و محدود کردن کار بازرسان آژانس اتمی انجام داده است.
به نوشته آکسیوس، این مقام آمریکایی ضمن بیان این که «ما با انتظارات کم به وین برمیگردیم»، مدعی شد «اما با حسن نیت تلاش خواهیم کرد».
وی همچنین با بیان اینکه «همه میدانند توافق باید چه شکلی داشته باشند»، مدعی شد که لازم است برای حصول توافق، ایران مطالبات در خصوص موضوعاتی که خارج از حیطه برجام هستند (مانند بازرسیهای آژانس و خروج سپاه از فهرست FTO) را کنار بگذارد.
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
حسین راغفر در گفتوگو با فراز مطرح کرد
- تازهها
- پربازدیدها
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
رییس کانون بازنشستگان به فراز: معوقات بازنشستگان هرچه سریعتر و یکجا پرداخت شود
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز:
مینو محرز در گفتوگو با فراز توضیح میدهد