چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 03 December 2025
چهارشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۱
کد خبر: ۵۲۶۹۱

آمریکا می‌گوید برای «مقابله با تهدید ایران» بیش از ۵ میلیارد دلار موشک پاتریوت به عربستان و امارات می‌فروشد

آمریکا می‌گوید برای «مقابله با تهدید ایران» بیش از ۵ میلیارد دلار موشک پاتریوت به عربستان و امارات می‌فروشد
وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که قصد دارد تسلیحات نظامی به ارزش بیش از ۵ میلیارد دلار به کشورهای عربستان سعودی و امارات بفروشد. خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارش خود هدف از فروش این تسلیحات را «مقابله با تهدیدات ایران» و حوثی‌های یمن اعلام کرده است.

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که قصد دارد تسلیحات نظامی به ارزش بیش از ۵ میلیارد دلار به کشورهای عربستان سعودی و امارات بفروشد. خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارش خود هدف از فروش این تسلیحات را «مقابله با تهدیدات ایران» و حوثی‌های یمن اعلام کرده است.

دولت بایدن می‌گوید این تسلیحات در اختیار دو کشور عربی حاشیه خلیج فارس قرار می‌گیرد تا آنها بتوانند در دفاع از خود در مقابل تهدیدات مختلف از آن استفاده کنند.

وزارت دفاع آمریکا هم در بیانیه‌ای اعلام کرد که موافقت خود را با قراردادی به ارزش بیش از ۳ میلیارد دلار برای فروش ۳۰۰ موشک پاتریوت به عربستان سعودی اعلام کرده است. پنتاگون می‌گوید فروش این تسلیحات به عربستان سعودی توانایی این کشور برای مقابله با تهدیدات کنونی و آتی را افزایش می‌دهد.


وزارت خارجه آمریکا هم در بیانیه‌ای این موضوع را به اطلاع کنگره این کشور رسانده است. فروش این میزان گسترده از تسلیحات به دو کشور عربی خلیج فارس دو هفته پس از پایان سفر جو بایدن به اسرائیل و عربستان اعلام می‌شود. اگرچه مصوبات دولت بایدن مربوط به فروش تسلیحات دفاعی است اما ممکن است قانون‌گذارانی که از تصمیم بایدن مبنی بر قطع فروش تسلیحات تهاجمی به عربستان حمایت کردند، با این تصمیم جدید کاخ سفید مخالفت کنند. دولت بایدن به دلیل عملیات نظامی عربستان سعودی در یمن تصمیم گرفته بود که فروش تسلیحات نظامی تهاجمی به عربستان سعودی را متوقف کند.

فروش جدید شامل ۳ میلیارد دلار برای موشک‌های پاتریوت برای عربستان سعودی است که به طور خاص برای محافظت در برابر حملات موشکی حوثی‌ها طراحی شده است. همچنین قرارداد با امارات هم شامل ۲.۲ میلیارد دلار از این موشک‌ها برای ارتقای توان دفاع موشکی این کشور خواهد بود.

دولت آمریکا در خصوص فروش این تسلیحات به عربستان سعودی می‌گوید: «این موشک‌ها برای دفاع از مرزهای پادشاهی عربستان سعودی در برابر سامانه‌های هوایی بدون سرنشین حوثی‌ها و حملات موشکی بالستیک به سایت‌های غیرنظامی و زیرساخت‌های حیاتی در عربستان سعودی استفاده می‌شوند.»

این تصمیم دولت بایدن با انتقادهای زیادی به ویژه از سوی شخصیت‌ها و نهادهای حزب دموکرات در آمریکا همراه بوده است. مخالفان می‌گویند دولت بایدن باید همچون ابتدای عمر دولت خود، همچنان به سیاست کاهش فروش تسلیحات به عربستان و امارات به دلیل اقدامات این دو کشور در یمن پایبند بماند.

 
 

 

 

منبع خبر : انتخاب
منبع: انتخاب
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

معامله ترامپ با پوتین: ونزوئلا را بده، اوکراین را بگیر!

قیمت دلار، حدود ۱۷۰ سال پیش، در زمان قاجار چقدر بود؟

آلمان عملیات اولیه سامانه موشکی «آرو ۳» اسرائیل را آغاز کرد

چرا این رانندگان در تهران، شب‌ها در خودرو می‌خوابند؟

وزیر نیرو: به دنبال واردات آب از کشور‌های دیگر هستیم!

ایران را با چقدر هزینه می‌توان از بحران آب نجات داد؟

فریادهای نماینده زن در صحن علنی مجلس درباره قانون مهریه

فاکتور کاغذی از ابتدای زمستان بی‌اعتبار می‌شود

مراسم ادای سوگند شهروندی آمریکا برای مهاجران ایرانی و ۱۸ کشور دیگر به تعلیق درآمد

آذر منصوری: قانون مهریه نه اصلاح است و نه حمایت، فقط تعمیق تبعیض است | نظام قانون‌گذاری در ایران تمایلی به دیدن ریشه‌های واقعی مشکلات ندارد

نماینده مجلس: اکبر طبری بدون توضیح آزاد شده است

وزیر جنگ آمریکا: این شام، «شام صلح» است

جبلی: ساترا اقدام اجرایی نمی‌تواند انجام دهد

ویدیو؛ ویتکاف و داماد ترامپ در روسیه، بازدید از نمایشگاه و ملاقات با پوتین

پیشنهاد سردبیر
زندگی