دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ 21 July 2025
چهارشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۰
کد خبر: ۵۲۸۲۱

نماینده مجلس: امیرعبداللهیان در اولین فرصت به کمیسیون امنیت ملی می‌رود

ابراهیم عزیزی نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: وزیر امور خارجه و یا معاون سیاسی او در اولین فرصت در کمیسیون امنیت ملی مجلس حاضر می‌شوند.

ابراهیم عزیزی نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره آخرین اخبار از مذاکرات هسته‌ای و متن پیشنهادی اتحادیه اروپا اظهارکرد: تاکنون هیچ متن و پیش نویسی از مذاکرات به مجلس شورای اسلامی و کمیسیون امنیت ملی نرسیده است؛ البته امکان دارد که رئیس مجلس شورای اسلامی به عنوان یکی از اعضای شورای عالی امنیت ملی از جزئیات این موضوع خبر داشته باشد اما هنوز چیزی به صحن علنی نرسیده است.

وی افزود: البته باید به این نکته توجه داشته باشیم که پیش نویس توافق و متن نهایی با یک دیگر تفاوت دارد؛ درواقع متن نهایی توافق باید در دسترس همگان قرار بگیرد و آحاد ملت باید نسبت به این موضوع مطلع شوند؛ اما متنی که در فرآیند بررسی دو طرف قرار دارد و هنوز نهایی نشده، قابل اتکا و اعتنا نیست و لذا درگیرکردن ذهن مردم به متنی که هنوز نهایی نشده، دستاوردی نخواهد داشت.

عزیزی با اظهار بی اطلاعی از متن پیشنهادی اروپا برای بازگشت به توافق هسته‌ای، تصریح کرد: اتحادیه اروپا به دنبال این است که فاصله طرف‌های برجامی را به یک دیگر نزدیک کند اما تاکید ما بر این است که متن نهایی باید تامین کننده منافع ملی و اهداف راهبردی نظام اسلامی در حوزه صنعت هسته‌ای باشد. همچنین باید انتفاع کامل اقتصادی برای ایران در متن نهایی دیده شود.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: قرار بر این شده است که وزیر امور خارجه و یا معاون سیاسی او در اولین فرصت در کمیسیون امنیت ملی مجلس حاضر شوند و درباره روند مذاکرات و متن پیشنهادی اتحادیه اروپا، توضیحاتی را به اعضای کمیسیون ارائه دهند.

 

منبع خبر : انتخاب
منبع: انتخاب
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

بازدید چند هنرمند پیشکسوت از ساختمان شیشه‌ای | پیمان جبلی: یک سند افتخار، به سایر افتخارات سازمان صداوسیما اضافه شد

قتل وکیل جوان دادگستری با تصادف عمدی در خیابان زعفرانیه

المیادین: گفت‌و‌گو‌ی ایران با نمایندگان تروئیکای اروپایی، مستقل از مذاکرات تهران و واشنگتن است

وزیر کار: اتباع خارجی در کشور، باید مالیات بدهند و بیمه تامین اجتماعی داشته باشند

ترامپ مدعی کمک به پناهندگان افغان در امارات شد

نامه عراقچی به دبیر کل سازمان ملل درباره فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران

وزیر اطلاعات: در جنگ اخیر، اسناد مهمی را در اختیار نیروهای مسلح قرار دادیم

جزئیات انفجار مهیب گاز در یک ساختمان دوبلکس در رشت

ذخایر آبی سدهای تهران در پایین‌ترین وضعیت خود در «یک قرن اخیر» قرار دارد

عراقچی: زمان دیدار با اروپایی‌ها تنظیم می‌شود؛ دست ما در این ملاقات پُر خواهد بود

گام خطرناک مجلس در مورد اتباغ افغانی

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

نتانیاهو غذای فاسد خورد و مسموم شد!

ترامپ از مرداک و روزنامه‌اش به دلیل جنجال جنسی، شکایت کرد

پیشنهاد سردبیر
زندگی