چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ 22 October 2025
چهارشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۸
کد خبر: ۵۳۰۳۱

پیامک کد ورود به توییتر و تلگرام مسدود شد

پیامک کد ورود به توییتر و تلگرام مسدود شد
کاربران اپراتورهای موبایل اگر از پلتفرم‌های توییتر و تلگرام خارج شوند، امکان بازگشت به این پلتفرم‌ها را به راحتی ندارند چرا که به نظر می‌رسد دریافت کد تاییدیه برای این دو پلتفرم به دست کاربران نمی‌رسد.

کاربران اپراتورهای موبایل اگر از پلتفرم‌های توییتر و تلگرام خارج شوند، امکان بازگشت به این پلتفرم‌ها را به راحتی ندارند چرا که به نظر می‌رسد دریافت کد تاییدیه برای این دو پلتفرم به دست کاربران نمی‌رسد. در برخی استان‌ها کد تاییدیه اینستاگرام و واتساپ نیز با اختلال همراه است هرچند گزارش‌های کمی درباره اختلال در دریافت پیامک تاییدیه این دو اپلیکیشن غیر فیلتر شده دریافت شده است.

به نظر می‌رسد که اختلال در دریافت کد تاییدیه برای ورود به اپلیکیشن‌هایی مانند تلگرام و توییتر برای برخی کاربران ایرانی پیش آمده است، اختلالی که برای بار چندم در طول سالیان گذشته رخ داده است. در سال ۹۸ و یک سال پس از فیلترینگ تلگرام نیز چنین مشکلی پیش آمده بود که البته بعد از چند ساعت این اختلال برطرف شد. هنوز مشخص نیست اختلال کنونی نیز به زودی برطرف خواهد شد یا خیر و پیگیری‌های دیجیاتو از روابط عمومی اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت تا این لحظه بی‌نتیجه مانده است. در حال حاضر تنها راه ورود به تلگرام انتظار برای دریافت پیام صوتی از این پیام رسان است که این پیام صوتی نیز در برخی مناطق با اختلال همراه است.

تعدادی از کاربران تلگرام و توییتر در ایران گزارش داده‌اند که برای ورود به تلگرام و توییتر با مشکل عدم دریافت کد فعالسازی مواجه شده‌اند و با اینکه همه مسیرهای ممکن را برای حل این مسئله امتحان کرده‌اند، نتیجه‌ای حاصل نشده است. پس از هر بار خروج (Log out) از تلگرام، برای ورود مجدد به حساب کاربری، پس از ثبت شماره تلفن همراه، یک کد پنج رقمی به‌منظور فعالسازی حساب ارسال می‌شود. در توییتر نیز اگر گزینه «دو مرحله‌ای» انتخاب شده باشد نیازمند این پیامک برای ورود هستید. این رمز پنج رقمی از طریق پیامک فرستاده می‌شود که تحت مدیریت مخابرات و اپراتورهای داخلی قرار دارد.

بر این اساس تاکنون هیچ‌کدام از دستگاه‌های داخلی مسئولیت این مشکل را نپذیرفته‌اند و همچنین از سوی شرکت تلگرام هم اطلاعیه‌ای مبنی بر بروز اشکال در این خصوص منتشر نشده است. خاطر نشان می‌شود اکثر اختلالات فعلی در شبکه اینترنت به صورت پراکنده بوده و کارشناسان بر این باورند این اختلالات مقطعی و پراکنده دلایل فنی خاصی دارد و برخی بیم این را دارند که نوعی صیانت خاموش در شبکه ارتباطاتی کشور در حال اجرا است

 

منبع خبر : دیجیاتو دیجیاتو
منبع: دیجیاتو
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

از باختن می‌توانی خیلی چیزها بیاموزی؛ درس‌های مانوئل، شطرنج‌باز ۱۰۴ ساله

باور کنید این بیماری فقط زنانه نیست!

توصیه ابطحی به فرزانه صادق پس از حواشی فرودگاه اردبیل: به خانم وزیر توصیه دارم از خویشاوندسالاری، باج‌دهی به مخالفان سیاسی و افتادن در مناقشات غیرکاری پرهیز کند | آیه‌ی «وَمِن شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ» را هم بیشتر بخوانید

فیروزه‌های ایرانی چگونه به جواهرات سلطنتی اروپا رسیدند؟

کشف چهره سرباز فراموش‌شده از سال ۱۸۲۱ میلادی +عکس

راه انداختن جنگ هسته‌ای با «سوت‌زدن» پای تلفن!

اسرائیل از کانادا خواست تعهد برای بازداشت نتانیاهو را لغو کند

معضل مسکن ملی در فارس با پیمانکاری «سکاف»: بلاتکلیفی ۲۰ هزار خانواده و میلیاردها تومان گمشده

ترامپ: متحدان ما در خاورمیانه آماده ورود «سنگین» به غزه «برخورد با حماس» هستند

قد ایرانی تا کجا پیش می‌رود؟ | زنان از مردان پیشی گرفتند

شکاف میان تعرفه‌های رسمی و واقعیت اقتصادی، ۱۲ میلیون زیرمیزی برای زایمان!

مافیای زعفران کیست؟!

رئیس بانک مرکزی: شرکت‌های زیرمجموعه بانک‌ها اقساطی فروخته می‌شوند

تشکری‌هاشمی در واکنش به اختلال امروز در خط ۵ مترو تهران – کرج: سالهاست تأکید کرده‌ایم که باید نسبت به رفع مشکلات برق بالاسری و اورهال واگن‌های خط پنج مترو تهران اقدام شود | ما از مدیریت شهری و شخص آقای زاکانی در این زمینه گله‌مندیم؛ نمی‌شود با وقت مردم بازی کرد

پیشنهاد سردبیر
زندگی