۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۳:۵۵
جمعه ۲۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۰
کد خبر: ۵۳۰۶۷

لاپید به بایدن: «پیش نویس توافق» از خطوط قرمز آمریکا عبور می‌کند

لاپید به بایدن: «پیش نویس توافق» از خطوط قرمز آمریکا عبور می‌کند
نخست‌وزیر اسرائیل با ارسال پیامی به «کاخ سفید» تاکید کرد متن پیش‌نویس توافق با معیار‌های آمریکا هم همخوانی ندارد.

وب‌سایت خبری آکسیوس روز پنج‌شنبه ۲۷ مرداد ماه ۱۴۰۱ در گزارشی ضمن اعلام این خبر، به‌نقل از آخرین موضع‌گیری نخست‌وزیر اسرائیل نوشت زمان آن فرا رسیده که به ادامه مذاکرات با ایران پایان داده شود.

همزمان، روزنامه تایمز اسرائیل نیز روز پنج‌شنبه در گزارشی به‌نقل از یک مقام ارشد و «تصمیم‌گیرنده» که به‌نظر می‌رسد نخست‌وزیر اسرائیل باشد، نوشت هنگام آن فرا رسیده که کشور‌های غربی از ادامه مذاکرات با  ایران دست بکشند و درباره چگونگی برخورد با ایران، برای جلوگیری از دستیابی به تسلیحات اتمی، با اسرائیل رایزنی کنند.

به‌گفته این مقام ارشد اسرائیلی، ایران به طرح پیشنهادی «اتحادیه اروپا» آری نگفته و الان زمان آن فرارسیده که اقدامات و تدابیر بازدارنده دیگری در قبال ایران اتخاذ شود.

آکسیوس در بخش دیگری از گزارش روز پنج‌شنبه خود، درباره محتوای پاسخ روز دوشنبه ایران، نوشت ایران به طرح پیشنهادی اتحادیه اروپا «بله» نگفته است و به جای آن در متن پاسخ خود، چند «درخواست اضافی» درباره تضمین‌های ماندن آمریکا در «برجام» پیش کشیده است.

به گفته نخست وزیر اسرائیل، این دولت به هیچ توافقی با ایران پایبند نیست و هر کاری که لازم باشد، برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای انجام می‌دهد

روز پنج‌شنبه حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران ، در گفتگو با همتای عمانی خود بار دیگر تاکید کرد که «خط قرمزها» ایران در مذاکرات هسته‌ای «احیای برجام» باید رعایت شود.

به گفته وزیر خارجه ایران، تا در این مرحله، درباره همه‌چیز توافق نشود، نمی‌توان درباره مرحله بعد صحبت کرد.

روز گذشته رسانه‌های داخلی اسرائیل به‌نقل از منابع خود نوشتند اسرائیل به این جمع‌بندی رسیده که ایران در آستانه امضای توافق هسته‌ای قرار دارد و در حال آماده‌سازی افکار عمومی و مسئولان دولتی است.

آکسیوس در بخش دیگری از گرازش روز پنج‌شنبه خود به‌نقل از نخست وزیر اسرائیل نوشت این دولت به هیچ توافقی هسته‌ای با ایران پایبند نیست و هر کاری که لازم باشد، برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای انجام خواهد داد.

ماه گذشته روزنامه آمریکایی در گزارشی به‌نقل منابع خود نوشت هرچند دولت اسرائیل آشکارا با هرگونه توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی مخالف است، اما برخی از مقام‌های ارتش اسرائیل، به‌طور مشخص شاخه «اطلاعات ارتش اسرائیل»، دلایلی برای احیای «برجام» دارند.

به‌نوشته نیویورک‌تایمز، آهارون هلیوا، رئیس جدید اطلاعات ارتش اسرائیل، در گفتگو‌های «داخلی» استدلال می‌کند هرگونه توافق با ایران ، حتی یک توافق بد، از وضعیت کنونی بهتر است. چرا که برنامه اتمی ایران را در هر سطحی که در حال حاضر قرار دارد متوقف می‌کند و در برابر به ارتش اسرائیل زمان می‌دهد تا ظرفیت‌های خود را برای یک حمله گسترده به زیرساخت‌های اتمی جمهوری اسلامی آماده کند.

 

منبع خبر : انتخاب
منبع: انتخاب
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی