پنجشنبه ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ 04 September 2025
شنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۷:۳۰
کد خبر: ۵۳۰۸۵

نگاه رئیس سابق اطلاعات ارتش اسرائیل به توافق احیای برجام

نگاه رئیس سابق اطلاعات ارتش اسرائیل به توافق احیای برجام
رئیس سابق اطلاعات ارتش اسرائیل نوشت: اگر توافق امضا شود، توافق بدی است و اگر ۶ ماه پیش امضا می‌شد، کمتر بد بود.

 تامیر هیمن، رئیس سابق اطلاعات ارتش اسرائیل درباره توافق احیای برجام  در توئیتی نوشت: پیش نویس توافق هسته ای که در حال نهایی شدن است، همچنان به تایید مقامات ایران نیاز دارد.

وی در ادامه نوشت:  اگر توافق امضا شود، توافق بدی است و اگر 6 ماه پیش امضا می شد، کمتر بد بود. ولی این توافق همچنان برای خارج کردن ایران از وضعیتی که در آن قرار دارد ( یعنی تقریباً یک کشور در آستانه هسته ای شدن)، و مهمتر از آن، برای خرید زمان به منظور آماده کردن گزینه نظامی در مقابل ایران، ضروری است.

وی افزود: امضای توافق تضمین می کند که ایران حداقل تا سال 2030 بمب هسته ای نخواهد داشت و حتی پس از آن نیز توسعه توان هسته ای نظامی برای تهران ممنوع است. همه اینها تحت نظارت بین المللی و زیر چشم بدگمان سازمان های اطلاعاتی اسرائیل است.

رئیس سابق اطلاعات ارتش اسرائیل در ادامه نوشت: اگر ایران توافق را زیر پا بگذارد و توانایی هسته ای خود را توسعه دهد،‌احتمال حمله ائتلاف بین المللی به آن افزایش می یابد و اسرائیل مشروعیت بین‌المللی برای حمله نظامی به ایران خواهد داشت.

 

منبع خبر : انتخاب
منبع: انتخاب
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

«مذاکره مستقیم با آمریکا»؛ منازعه مهاجرانی و نصیری در دهه هفتاد

درسی از تاریخ برای همه نسل‌ها؛ روزی که محمدرضا پهلوی به نخبگان و اپوزیسیون درباره وطن‌فروشی هشدار داد!

۶۰۰۰ تخت بیمارستانی جدید به شبکه درمان کشور اضافه می‌شود

محمد هاشمی: اگر بعد از بازگشت قطعنامه‌ها شاهد جنگ جدیدی باشیم، تنها دامن ایران را نمی‌گیرد

چند راهکار ساده برای تقویت آنتن‌دهی گوشی‌های هوشمند

وای‌فای خانه به سلامت قلب کمک می‌کند؟

اکتشاف «تایتانیک»؛ پوششی برای عملیات سری آمریکا بود؟

آذر منصوری:  لغو کنسرت خیابانی همایون شجریان، فراتر از یک تصمیم اداری یا امنیتی است

افشای مکالمات پوتین و رئیس‌جمهور چین درباره جاودانگی و طولانی کردن عمر انسان تا ۱۵۰ سال

منابع کالابرگ برای هفت دهک تأمین شده؛ پرداخت‌ها از امروز یا فردا آغاز می‌شود

از گلوی من دستاتو بردار!

رئیس سازمان پدافند غیر عامل: هیچ‌یک از فرماندهان شهید ما در جنگ ۱۲ روزه، از ابزارها یا اپلیکیشن‌ها استفاده نمی‌کردند

تسریع در تکمیل طرحهای ریلی کشور از الزامات توسعه کشور است

پیشنهاد سردبیر
زندگی