۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۲۳:۴۳
شنبه ۰۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۰
کد خبر: ۵۳۲۷۲

آخرین کارزار رسانه‌ای اسرائیل علیه احیای برجام

آخرین کارزار رسانه‌ای اسرائیل علیه احیای برجام
کادر رهبری سیاسی و امنیتی اسرائیل تمام توان خود را در آخرین کمپین رسانه‌ای خود علیه احیای برجام به کار گرفته است.

المانیتور نوشت: کادر رهبری سیاسی و امنیتی اسرائیل تمام توان خود را در آخرین کمپین رسانه ای خود علیه احیای برجام به کار گرفته است.

در ادامه این مطلب آمده است: مطبوعات اسرائیل نقل کردند که دیوید بارنیا، رئیس موساد به ایالات متحده و اروپا در مورد عجله برای امضای توافق بد با ایران هشدار داد. بنا بر گزارش ها، بارنیا احیای برجام را "فاجعه استراتژیک" برای اسرائیل خواند و هشدار داد که این توافق مانع از اقدام این سازمان در آینده علیه ایران نخواهد شد.

بارنیا گفت این توافق "بسیار بد برای اسرائیل" است و ایالات متحده "در حال عجله برای رسیدن به توافقی است که در نهایت بر اساس دروغ است."

بن کاسپیت، روزنامه نگار، در مقاله ای برای المانیتور در 23 اوت، ارزیابی موساد را فاش کرد که توافق آمریکا فاجعه ای برای اسرائیل و منطقه و پیروزی چشمگیری برای تهران خواهد بود. منابع مورد اشاره معتقدند که پس از امضای توافق، تهران تعهد خود را برای همکاری با تحقیقات اخیر آژانس را نادیده می گیرد.

گزارش‌های 25 اوت به نقل از بارنیا توضیح می‌دهد که با بند غروب آفتاب که محدودیت‌های برنامه غنی‌سازی هسته‌ای ایران را پس از یک دوره معین لغو می‌کند، احیای برجام «به ایران مجوز می‌دهد تا مواد هسته‌ای مورد نیاز برای یک بمب را در ظرف چند سال جمع‌آوری کند».

رئیس موساد همچنین گفت: این ما هستیم که با حزب الله سر و کار داریم، نه آمریکا. ما با جهاد اسلامی سر و کار داریم، نه آمریکا. ما با شبه نظامیان و سپاه در سوریه سروکار داریم نه امریکا. ما باید با این موضوع مقابله کنیم. واضح است که آمریکا می تواند یک روز بلند شود و برود. ما نمی توانیم چون ما اینجا هستیم.

بارنیا ضمن انتقاد از واشنگتن، برآورد کرد که دستیابی به یک توافق در حال حاضر اجتناب‌ناپذیر به نظر می‌رسد. وی سپس افزود: «موساد در حال آماده شدن است و می داند که چگونه این تهدید را برطرف کند. اگر اقدامی نکنیم، اسرائیل در خطر خواهد بود.»

یایر لاپید، نخست وزیر، در 25 اوت، در خطاب به فراکسیون خود در کنست، تکرار کرد که "توافق فعلی یک توافق بد است." یک روز قبل، لاپید هشدار داد: «ما آماده نیستیم با تهدید هسته‌ای بالای سرمان زندگی کنیم. این اتفاق نمی افتد، زیرا ما اجازه نمی دهیم این اتفاق بیفتد.» وی سپس انگشت اتهام خود را به سمت آمریکا و اروپا گرفت و گفت: «مذاکره‌کنندگان دوباره آماده امتیاز دادن هستند. این اولین باری نیست که این اتفاق می افتد. کشورهای غرب خط قرمز می کشند، ایرانی ها آن را نادیده می گیرند و خط قرمز حرکت می کند.»

لاپید البته اعتراضات خود را کمی کاهش داد و دیروز گفت: «آمریکایی‌ها بخش بزرگی از مواردی را که ما می‌خواستیم در پیش‌نویس‌ها گنجانده شوند، پذیرفتند. این یک تغییر خوشایند است و گفتگو با آنها خوب است و ما به آن ادامه خواهیم داد.»

لاپید به سفرهای این هفته ایال هولاتا مشاور امنیت ملی اسرائیل و بنی گانتز وزیر دفاع به آمریکا اشاره کرد. هولاتا روز سه شنبه با همتای آمریکایی خود جیک سالیوان دیدار کرد.

گانتز پس از خروج از 24 آگوست در توییتر نوشت: «هدف از این سفر، انتقال پیامی روشن در رابطه با مذاکرات قدرت‌ها و ایران بر سر توافق هسته‌ای است: توافقی که توانایی‌های ایران را به آنچه چندین سال پیش بود، برنمی‌گرداند. و اینکه توانایی‌های ایران را برای سال‌های آینده محدود نمی‌کند، توافقی است که به امنیت جهانی و منطقه‌ای آسیب می‌زند.»

دیروز، گانتز در تامپا، فلوریدا، با ژنرال مایکل کوریلا، فرمانده فرماندهی مرکزی ایالات متحده دیدار کرد. گانتز پس از جلسه و گشت و گذار در پایگاه، در توییتی نوشت: «در حال حاضر در حال اتمام یک بازدید موفق از مقر Centcom هستم. در این سفر گفت‌وگوهای مهمی درباره تقویت همکاری‌های امنیتی اسرائیل، آمریکا و کشورهای منطقه در مقابله با تجاوزات ایران داشتیم. از اینجا به واشنگتن پرواز می کنم، جایی که با سالیوان مشاور امنیت ملی دیدار خواهم کرد. من با او درباره راه های جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای صحبت خواهم کرد.»

 

منبع خبر : انتخاب
منبع: انتخاب
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی