سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ 21 October 2025
شنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۹
کد خبر: ۵۳۴۴۱

جزئیاتی جدید از کاهش سهمیه ماهیانه بنزین؛ کدام کارت‌های سوخت جمع می شوند؟

جزئیاتی جدید از کاهش سهمیه ماهیانه بنزین؛ کدام کارت‌های سوخت جمع می شوند؟
طبق آنچه از سوی وزارت نفت قرار است اجرا شود، هیچ تغییری در سهمیه دوم سوخت ایجاد نشده است.اگر قرار بود سهمیه سوخت کاهش پیدا کند و یا قیمت افزایش یابد باید کارت جایگاه‌داران کلا جمع‌آوری می‌شد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: تاکنون ۲۵۰ لیتر در کارت سوخت شخصی موجود بود و دارنده مختار بود که از کارت شخصی و یا جایگاه‌دار استفاده کند، بنابراین اتفاقی که می‌افتاد این بود که برخی، از کارت جایگاه‌دار اقدام به سوخت‌گیری کرده و کارت سوخت شخصی خود را در اختیار عده‌ای در مرزها قرار داده و قاچاق صورت می‌گرفت.

هادی بیگی‌نژاد درباره ساز و کار جدید برای توزیع بنزین با نرخ آزاد (۳۰۰۰ تومانی) اظهار داشت: طبق آنچه از سوی وزارت نفت قرار است اجرا شود، هیچ تغییری در سهمیه دوم سوخت ایجاد نشده است، قبلا دارندگان خودرو به دو طریق از سهمیه دوم سوخت استفاده می‌کردند، یعنی یا می‌توانستند از کارت شخصی استفاده کنند و یا اینکه با کارت جایگاه‌دار اقدام به دریافت سوخت سوخت می‌کردند.

وی افزود: تاکنون ۲۵۰ لیتر در کارت شخصی موجود بود و دارنده مختار بود که از کارت سوخت شخصی و یا جایگاه‌دار استفاده کند، بنابراین اتفاقی که می‌افتاد این بود که برخی از کارت جایگاه‌دار اقدام به سوخت‌گیری کرده و کارت شخصی خود را در اختیار عده‌ای در مرزها قرار داده و قاچاق صورت می‌گرفت.

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: مجموعه پالایش و پخش به این نتیجه رسید که برای جلوگیری از قاچاق، سهمیه واریزی سوخت آزاد را کاهش دهد. البته در سهمیه سوخت اول هم که تغییری بوجود نیامده است.

وی ضمن رد شائبه گرانی و یا کاهش سهمیه بنزین گفت: اگر قرار بود سهمیه سوخت کاهش پیدا کند و یا قیمت افزایش یابد باید کارت جایگاه‌داران کلا جمع‌آوری می‌شد.

بیگی‌نژاد تاکید کرد: در مجموع سهمیه مردم کاهش پیدا نکرده و کسی که بیش از ۱۵۰ لیتر در ماه مصرف داشته باشد، می‌تواند از کارت جایگاه‌دار با همان نرخ ۳۰۰۰ تومان سوخت‌گیری داشته باشد.

وی جمع آوری کارت جایگاه‌دار در مناطق مرزی را هم رد کرد و گفت: قرار بود کارت جایگاهه‌ای مرزی جمع‌آوری شود اما این اتفاق نیفتاده است.

این نماینده مجلس ضمن تکذیب شایعات سه‌نرخی شدن بنزین گفت: ما هیچگاه از چند نرخی شدن کالاها از جمله بنزین سود نبرده‌ایم، بنده تاکنون طرحی در این قضیه ندیده‌ام.

وی در ادامه با انتقاد از دولت و وزارت نفت بابت عدم تدوین یک طرح جامع در این حوزه گفت: باید یک طرح جامع تدوین شده، ابتدا ابعاد قضیه را بررسی کنند تا منجر به نگرانی مردم نشود.

بیگی‌نژاد تاکید کرد: گله ما این است که باید از قبل این موضوع بررسی می‌شد، اگر تصمیم را همراه با بررسی نقد کارشناسانه اتخاذ کنند ممکن است عده‌ای هم مخالف باشند اما اکثریت راضی خواهند بود، زیرا به هرحال همه قبول داریم که ما نسبت به تمام دنیا سرانه مصرف بالاتری در حوزه انرژی داریم و همه بر این موضوع اذعان داریم که مصرف حامل‌های انرژی در کشور باید ساماندهی شود، مردم هم وقتی ببینند تصمیم درست است، استقبال می‌کنند.

 

منبع خبر : ایلنا
منبع: ایلنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

مافیای زعفران کیست؟!

رئیس بانک مرکزی: شرکت‌های زیرمجموعه بانک‌ها اقساطی فروخته می‌شوند

تشکری‌هاشمی در واکنش به اختلال امروز در خط ۵ مترو تهران – کرج: سالهاست تأکید کرده‌ایم که باید نسبت به رفع مشکلات برق بالاسری و اورهال واگن‌های خط پنج مترو تهران اقدام شود | ما از مدیریت شهری و شخص آقای زاکانی در این زمینه گله‌مندیم؛ نمی‌شود با وقت مردم بازی کرد

نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی دیدار کرد +عکس

هاآرتص: شاید نتانیاهو به ترامپ احساس حسادت می‌کند

شناسایی و پلمپ کارخانه تولید لوازم آرایشی تقلبی با برندهای معروف

ژاپن به سینه ترامپ دست رد زد!

جزئیات دیدار رئیس اطلاعات مصر با نتانیاهو در تل‌آویو

حکم پزشکیان برای پیرحسین کولیوند

یک اقتصاددان: برخی مسئولان بعد از جنگ ۱۲ روزه حرف‌های خود را فراموش کردند

فقط سیگاری‌ها به سرطان ریه مبتلا می‌شوند؟

ویدیو؛ کارگردان سینما پس از جدایی از همسرش: دیگر ازدواج نمی‌کنم

نخستین رئیس‌جمهور فرانسه پس از جنگ جهانی دوم که روانه زندان شد!

حضور نماینده ایران در اجلاس FATF پاریس پس از ۶ سال

پیشنهاد سردبیر
زندگی