۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۱:۲۹
يکشنبه ۱۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۸:۲۵
کد خبر: ۵۳۴۵۵

دانشجویان معترض دامپزشکی دانشگاه آزاد چه می‌خواهند

دانشجویان معترض دامپزشکی دانشگاه آزاد چه می‌خواهند
تعدادی از دانشجویان دامپزشکی به متناسب نبودن تعداد دانشجویان با امکانات دانشکده‌ها و چگونگی برگزاری آزمونی که به آزمون پیش درمانگاهی معروف است معترض هستند و برای بهبود برگزاری این آزمون راهکارهایی دارند.

 

 گروهی از دانشجویان دامپزشکی دانشگاه آزاد به بیان برخی از مشکلاتی که در دوران تحصیل با آنها دست و پنجه نرم می‌کنند، پرداختند و در همین زمینه پیشنهادهایی را ارائه دادند.

 

یکی از دانشجویان دامپزشکی علوم تحقیقات با اشاره به این که آموزش این رشته از سال ۱۳۹۷ زیرمجموعه آموزش رشته‌های علوم پزشکی شد، می‌گوید: صرفاً آموزش این رشته زیرمجموعه رشته‌های علوم پزشکی شده اما ما امکاناتی که دانشجویان علوم پزشکی دارند را در اختیار نداریم. مثلا دانشجویان علوم پزشکی در "دوران اینترنی" حقوق دریافت می‌کنند اما شرایط ما چنین نیست. دانشکده ما در تهران است اما کلینیک دام بزرگ در شهریار واقع شده و فارم (مزرعه) در ملارد است. طی کردن این مسیرها به شدت وقت گیر است. نمیدانم چرا یک کلینیک درست و حسابی در تهران در اختیار ما نمی‌گذارند.

یکی دیگر از دانشجویان دامپزشکی واحد بابل نیز در همین باره می‌گوید: قرار بود کلینیکی در شهر ما تاسیس شود و دانشجویان بتوانند از آن استفاده کنند که این وعده هنوز عملی نشده است. یکی از اصلی‌ترین مسائل ما این است که ما نمونه مورد بررسی در دانشگاه نداریم. بیمارستانی داریم که نه لوازم جراحی مناسبی دارد نه ابزار پیشرفته‌ای! موضوع مهم‌تر این است که فقط آموزش ما زیرمجموعه علوم پزشکی شده و شهریه ما باید متناسب با شهریه دانشجویان پزشکی باشد اما تغییری در امکانات و خدماتی که به ما ارائه می‌شود ایجاد نشده است.

این دانشجو درباره آزمون پیش درمانگاهی که پس از آن دانشجویان می‌توانند وارد کلینیک‌ها شوند، می‌گوید: من سال گذشته در این آزمون شرکت کردم، این آزمون ۱۶ سوال غلط داشت ولی به آن توجهی نداشتند. ما حدود یک ماه به تهران رفت و آمد داشتیم اما پاسخی دریافت نکردیم. آزمونی که این ماه برگزار شد نیز چالش‌هایی به همراه داشت. ما از طریق مجلس و سازمان بازرسی خود دانشگاه آزاد، مشکلات مربوط به آزمون قبلی را دنبال کردیم اما نتیجه‌ای به همراه نداشت.

به گفته یکی دیگر از دانشجویانی که در جریان حواشی آزمون پیش درمانگاهی برگزار شده در اسفند ماه بوده است، دانشجویان معترض در برگه درخواست خود به مرکز آزمون دانشگاه آزاد، جواب غلط چند سوال آزمون و خارج از سرفصل مشخص شده را مطرح کردند اما صدای این دانشجویان شنیده نشد. این در حالی است که دانشجویان حاضر در جلسه آزمون، دروس پایه دامپزشکی را به دلیل شیوع کرونا به صورت مجازی گذراندند اما طبق نظر برخی استادان یکی از دشوارترین آزمون پیش درمانگاهی از آن‌ها گرفته شد.

نحوه برگزاری این آزمون در چند دوره اخیر حواشی بسیاری به همراه داشته است. یکی از دانشجویان دامپزشکی واحد علوم و تحقیقات در این باره می‌گوید: این آزمون دو بار در سال برگزار می‌شود و اگر دانشجویان بار اول قبول نشوند باید یک ترم مرخصی تحصیلی بگیرند تا برای آزمون دوره بعدی درس بخوانند. این آزمون در سه دوره اخیر بسیار سخت و سطح سوالات متحول شده است.

این موردی است که یکی دیگر از دانشجویان دامپزشکی هم در نامه اعتراضی‌اش به آن اشاره کرده است. به گفته وی، یکی از نگرانی‌های مهم دانشجویان دامپزشکی در طول دوران تحصیلشان آزمون پیش درمانگاهی است. اما آزمون پیش درمانگاهی و مسئله دانشجویان با این آزمون چیست؟

آزمون پیش درمانگاهی، یک آزمون سنجش علمی دانشجویان ترم هشت است و دانشجویان آموخته‌های هفت ترم خود را در این امتحان می‌آزمایند. این آزمون در تمامی واحدهای دانشگاه آزاد به صورت یکسان برگزار می‌شود. موردی که این دانشجو آن را پسندیده و عادلانه قلمداد می‌کند.

اما دانشجویان معتقدند راهکارهایی برای بهبود وضعیت برگزاری این آزمون وجود دارد. یکی از این راهکارها افزایش تعداد دفعات برگزاری این آزمون است. دانشجویی در این باره میگوید: با وجود این که آموزش دامپزشکی زیرمجموعه آموزش علوم پزشکی شناخته می‌شود اما برگزاری آزمون پیش درمانگاهی مانند برگزاری آزمون علوم پایه نیست و دانشجویان رشته دکترای دامپزشکی برای برگزاری مجدد یک آزمون مجبور به از دست دادن بازه زمانی ۶ ماه یعنی یک ترم تحصیلی هستند، این در حالی است که دانشجویان رشته‌های علوم پزشکی بعد از مردودی در آزمون علوم پایه در کمتر از سه ماه با برگزاری آزمون میان دوره‌ای روبرو می‌شوند.

 از صحبت‌های این دانشجویان به نظر می رسد، تناسب پذیرش دانشجو با امکانات دانشکده‌ها و برگزاری آزمون پیش درمانگاهی در چندین نوبت؛ اصلی‌ترین خواسته‌های محصلان دامپزشکی دانشگاه آزاد است. باید دید آیا دانشگاه آزاد تصمیمی برای عملی کردن این خواسته‌ها دارد یا خیر.

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی