جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 05 December 2025
چهارشنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۳
کد خبر: ۵۳۵۳۴

هشدار روزنامه اسپانیایی درباره طارمی

هشدار روزنامه اسپانیایی درباره طارمی
روزنامه مارکا اسپانیا از مهدی طارمی مهاجم ایرانی پورتو به عنوان جدیدترین تهدید این تیم پرتغالی نام برد که می‌تواند میهانی تیم اتلتیکو مادرید را به هم بریزد.

 تیم‌های فوتبال پورتو پرتغال و اتلتیکو مادرید اسپانیا از ساعت ۲۳:۳۰ امروز چهارشنبه در مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف هم خواهند رفت. مهدی طارمی که فصل گذشته گل او به اتلتیکو در لیگ قهرمانان توسط VAR مردود اعلام شد، این بار هم نقشی کلیدی برای نماینده پرتغال ایفا می‌کند و عملکردش باعث شده است تا نگاه‌ها برای موفقیت پورتو به او باشد.

روزنامه «مارکا» اسپانیا در گزارشی در آستانه تقابل پورتو با اتلتیکو، از مهدی طارمی به عنوان «آخرین تهدید اتلتیکو» در پورتو نام برد؛ تیمی خودش را دوباره بازسازی و اختراع می‌کند.

این روزنامه نوشت: «یک سال پیش و زمانی که اتلتیکو لیگ قهرمانان اروپا را قابل پورتو در متروپولیتانو آغاز کرد، تهدید بزرگ برای تیم سیموئنه لوئیس دیاز بود. امروز مردی که باتون را از این بازیکن کلمبیایی می‌گیرد، از ایران می‌آید. او (طارمی) به لطف ۶ گلی که در ۱۰ بازی مقدماتی (۲۶ گل در ۵۸ بازی در دوران حرفه‌ای خود) به ثمر رساند، ایران را به جام جهانی قطر رساند.»

مارکا با اشاره به جدایی نفراتی چون دیاز، ویتینیا و خسوس کرونا اعلام کرد مهدی طارمی که یک فصل پیش بازیکن مکمل محسوب می‌شد، حالا تبدیل به ستاره‌ای شده است که می‌خواهد جشن و میهمانی سرخ و سفید (اتلتیکو) را خراب کند.

روزنامه اسپانیایی همچنین به گلزنی طارمی مقابل ژیل ویسنته در روز شنبه گذشته به علاوه دو گل او در ابتدای فصل مقابل ماریتیمو و درخشش در دیدار سوپرجام پرتغال پرداخت و گزارش خود را این‌طور ادامه داد: «با شروع از خط میانی، از جناح چپ یا در مرکز خط جلو و با اوتاویو به عنوان یک متحد بزرگ، طارمی مسئولیتی را بر عهده می‌گیرد که در گذشته بر گردن مهاجمان دیگری بود که برای دفاع سرخ و سفیدها دردسرساز شده بودند.»

مارکا همچنین اشاره‌ای به تقابل پورتو مقابل اتلتیکو مادرید در سال‌های گذشته داشته و دردسرهایی که مهاجمان سابق پورتو برای اتلتیکو ایجاد کرده بودند.

 

 

منبع خبر : خبرآنلاین
منبع: خبرآنلاین
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

واکنش ریاست‌جمهوری عراق به مسدودسازی اموال مقاومت در بانک مرکزی عراق

بیانیه فیفا درباره ورود قلعه‌نویی به آمریکا برای حضور در قرعه‌کشی جام‌جهانی

هشدار هلال‌احمر درباره ورود سامانه بارشی از بامداد یکشنبه

مدارس این استان روز شنبه مجازی شد

رویترز: مقامات می‌گویند ایالات متحده ضرب‌الاجل ۲۰۲۷ را برای دفاع ناتو به رهبری اروپا تعیین کرده است

رویترز: رئیس اطلاعات تبعیدی اسد و پسرعموی میلیاردر او، شورش‌های سوریه را از روسیه طراحی می‌کنند

پوتین قول داد که علیرغم تحریم‌های آمریکا، ارسال سوخت به هند «بدون وقفه» ادامه خواهد داشت

«وطن، وطن است»: ونزوئلایی‌ها خود را برای حمله احتمالی آمریکا آماده می‌کنند

نظرسنجی گالوپ: ۷۹ درصد مردم لبنان خواهان خلع سلاح حزب الله هستند

وزارت خارجه آمریکا: با صراحت درباره لزوم برچیدن «متحدان ایران در عراق» صحبت می‌کنیم

«اختلاس و کلاهبرداری»؛ فدریکا موگرینی از ریاست کالج اروپا استعفا داد

پوتین: ترامپ برای پایان جنگ اوکراین نیت صادقانه دارد

فرمانده پیشین نیرو هوایی اسرائیل: یا به ایران حمله کنید یا مذاکره را بپذیرید

رئیس جمهوری آلمان: بریتانیا و اتحادیه اروپا باید روابط آسیب دیده از برگزیت را ترمیم کنند

پیشنهاد سردبیر
زندگی