جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 05 December 2025
پنجشنبه ۱۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۰
کد خبر: ۵۳۵۷۲

تاج: شاید در جام ملت‌ها، نکونام سرمربی تیم ملی باشد

تاج: شاید در جام ملت‌ها، نکونام سرمربی تیم ملی باشد
در قرارداد فعلی ما با آقای کی روش، ایشان الان سرمربی ما در جام ملت‌های ۲۰۲۳ آسیا نیست. شاید از کی روش در جام ملت‌ها به عنوان مدیر فنی استفاده کنیم و از نکونام به عنوان سرمربی. صحبتش را داشتیم.

بعد از معرفی کارلوس کی روش به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، نام جواد نکونام به عنوان یکی از گزینه‌های دستیاری او در این تیم مطرح شد.

نکونام که سابقه کاپیتانی و حتی دستیاری در تیم ملی ایران در دوران کی روش را دارد، این فصل سرمربی تیم فولاد خوزستان است با این حال این باشگاه تاکنون با جدایی این مربی مخالفت کرده است.

مشکل حضور نکونام در تیم ملی احتمالاً برطرف می‌شود، ولی مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال در نشست خبری امروز خود خبری مهم و جدید را اعلام کرد.

وی گفت: در قرارداد فعلی ما با آقای کی روش، ایشان الان سرمربی ما در جام ملت‌های ۲۰۲۳ آسیا نیست. شاید از کی روش در جام ملت‌ها به عنوان مدیر فنی استفاده کنیم و از نکونام به عنوان سرمربی. صحبتش را داشتیم.

رئیس فدراسیون فوتبال تاکید کرد: البته برای نکونام همچنان در حال رایزنی هستیم تا اتفاقی رخ بدهد. اگر فردا خبری شنیدید که نکونام به تیم ملی نمی‌آید تعجب نکنید، ولی ان شاءالله مشکل حل می‌شود.

مسابقات جام ملت‌های ۲۰۲۳ بعد از جام جهانی قطر و در زمستان امسال برگزار می‌شود؛ هنوز میزبان جدید این رقابت‌ها بعد از انصراف کشور چین مشخص نشده است.

 

منبع خبر : ایرنا
منبع: ایرنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

پوتین قول داد که علیرغم تحریم‌های آمریکا، ارسال سوخت به هند «بدون وقفه» ادامه خواهد داشت

«وطن، وطن است»: ونزوئلایی‌ها خود را برای حمله احتمالی آمریکا آماده می‌کنند

نظرسنجی گالوپ: ۷۹ درصد مردم لبنان خواهان خلع سلاح حزب الله هستند

وزارت خارجه آمریکا: با صراحت درباره لزوم برچیدن «متحدان ایران در عراق» صحبت می‌کنیم

«اختلاس و کلاهبرداری»؛ فدریکا موگرینی از ریاست کالج اروپا استعفا داد

پوتین: ترامپ برای پایان جنگ اوکراین نیت صادقانه دارد

فرمانده پیشین نیرو هوایی اسرائیل: یا به ایران حمله کنید یا مذاکره را بپذیرید

رئیس جمهوری آلمان: بریتانیا و اتحادیه اروپا باید روابط آسیب دیده از برگزیت را ترمیم کنند

تلگراف: مادورو به ترامپ گفت اگر بگذارید ثروت ۲۰۰ میلیون دلاریم را حفظ کنم از قدرت کناره‌گیری می‌کنم

ارتش اسرائیل اهدافی را در جنوب لبنان پس از هشدار تخلیه بمباران کرد

اوکراین یک جنگنده میگ ۲۹ روسیه را در کریمه منهدم کرد

استعفای موگرینی از ریاست کالج اروپا پس از بازجویی و بازداشت اخیر

واکنش نخست وزیر عراق به مسدودسازی اموال گروه‌های مقاومت: فرصت‌طلبان نمی‌توانند نسبت به مواضع دولت عراق مزایده برگزار کنند

ولایتی: رفتارهای امارات شائبه تلاش برای ایجاد یک «امپراطوری فرامرزی» را ایجاد کرده

پیشنهاد سردبیر
زندگی