جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 05 December 2025
سه‌شنبه ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۰
کد خبر: ۵۳۸۱۹

بورل: شانسی برای احیای برجام در جریان مجمع عمومی سازمان ملل وجود ندارد

بورل: شانسی برای احیای برجام در جریان مجمع عمومی سازمان ملل وجود ندارد
بورل گفت: «در سه ماه گذشته، تعامل و روند چندمرحله‌ای رو به پیشرفت داشت و فعالیت طرف‌ها نتیجه را بهبود می‌بخشید. اما در هفته‌های گذشته، چنین نبود و اکنون در بن‌بستیم و متوقف شده‌ایم.»

جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، گفت انتظار نمی‌رود که در جریان مجمع عمومی سازمان ملل متحد که هم‌اکنون در نیویورک جریان دارد، تحولی در دستیابی به توافق هسته‌ای با ایران رخ دهد. او گفت که گمان نمی‌کند ملاقات با ابراهیم رئیسی در این خصوص فایده‌ای داشته باشد.

بورل در گفت‌وگو با نشریه پولیتیکو در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد، گفت که اتحادیه اروپا همه طرف ها را تحت فشار قرار داده است تا در روند احیای برجام، «ده متر نهایی مسیر را نیز پشت سر گذارند.» او گفت پیش‌بینی نمی‌کند که این مذاکرات تحت میانجی‌گری اتحادیه اروپا راه به جایی ببرد.

بورل گفت: «در سه ماه گذشته، تعامل و روند چندمرحله‌ای رو به پیشرفت داشت و فعالیت طرف‌ها نتیجه را بهبود می‌بخشید. اما در هفته‌های گذشته، چنین نبود و اکنون در بن‌بستیم و متوقف شده‌ایم.»

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا افزود: «پیشنهاد اخیر که آخرین درخواست از طرف ایرانی است، اصراری برای رسیدن به توافق نبود، و اگر قرار باشد که امروز بگویم آیا در این هفته تحول خاصی رخ خواهد داد یا نه، جوابم این است که گمان نمی‌کنم.»

بورل در پاسخ به این سوال که آیا در نیویورک با ابراهیم رئیسی ملاقات می‌کند یا نه، گفت در ماه ژوئن برای پیشبرد روند توافق به تهران سفر کرده بود. او گفت: «آنها وعده دادند، به دوحه رفتند. به وین رفتند. گمان نمی‌کنم این مسئله‌ای باشد که در دیدار با رییس‌جمهوری حل شود.»

 

منبع خبر : انتخاب
منبع: انتخاب
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

حبس و انفصال از خدمت برای قاسم مکارم، مشاور وزیر سابق راه

تجهیز نیروی دریایی سپاه به همه سلاح‌های لازم برای رزم دریایی

ماجرای آتش‌سوزی جدید در جنگل الیت چیست؟

تاکید سران روسیه و هند بر حل موضوع هسته‌ای ایران از مسیر گفت‌وگو

ماجرای تغییرات داوری در جام جهانی ۲۰۲۶ چیست؟

مبینا نعمت‌زاده قهرمان زیر ۲۱ سال جهان شد

امام جمعه قم: زیبنده نظام اسلامی نیست که مظاهر ناهنجاری در منظر عمومی توسعه یابد

مدارس ابتدایی استان تهران غیرحضوری شد

داربی ۱۰۶ پایتخت پر سروصدا و بدون گل به پایان رسید!

پزشک معالج: «رضا امیرخانی» خونریزی داخلی ندارد

خروج قطار خط سراسری میانه - تهران در نزدیکی هشتگرد؛ توضیح فرماندار ساوجبلاغ در این خصوص

کاخ سفید: طبق فرمان اجرایی ترامپ به تماشاگران ایرانی برای جام جهانی، ویزا داده نمی‌شود

شکست زیست عفیفانه اهانت به متدین و دین است | رهبر انقلاب به رسانه‌ها خط دادند که در خصوص جایگاه والای زنان، نگاه اسلام را دنبال کنید و نه نگاه غرب را

واکنش ریاست‌جمهوری عراق به مسدودسازی اموال مقاومت در بانک مرکزی عراق

پیشنهاد سردبیر
زندگی