چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ 03 September 2025
شنبه ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۹
کد خبر: ۵۳۹۴۱

دستگیری ۷۳۹ نفر در گیلان/ ۱۰۴ نیروی پلیس مجروح شده‌اند

فرمانده انتظامی استان گیلان از دستگیری ۷۳۹ نفر از اغتشاشگران در سطح استان خبر داد. ۶۰ نفر از این افراد زن بودند که توسط پلیس و سپاه دستگیر شدند.

سردار عزیزالله ملکی پیش از ظهر امروز در نمایشگاه کشف سلاح‌های گرم و سرد اغتشاشگران در رشت اظهار داشت: در ۳روز گذشته شاهد تحرکاتی از سوی اراذل اوباش و اغتشاشگران در سطح استان بودیم که با حضور مقتدرانه پلیس، بسیج، سپاه پاسداران و پشتیبانی‌های به‌عمل آمده برخورد قاطعی با برهم‌زنندگان نظم عمومی صورت گرفت.

 

فرمانده انتظامی استان گیلان از دستگیری ۷۳۹ نفر از اغتشاشگران در سطح استان خبر داد و بیان کرد: ۶۰ نفر از این افراد زن بودند که توسط پلیس و سپاه دستگیر شدند؛ تعداد زیادی از این افراد نیز بومی گیلان نبوده و از سایر استان‌ها برای اغتشاش و آشوب وارد گیلان شده بودند و به اماکن عمومی و اموال خصوصی آسیب وارد کردند. سردار ملکی با اشاره به شناسایی و دستگیری یک تیم خرابکاری در استان تصریح کرد: این تیم خرابکاری از یکی از استان‌های جنوبی کشور وارد گیلان شده بودند که قبل از هر اقدامی در تور اطلاعاتی پلیس قرار گرفتند و تعدادی سلاح گرم و ابزار مختلف نیز از این تیم کشف و خرابکاران دستگیر شدند.

 

وی ضمن تشکر از پشتیبانی‌های به عمل آمده از مجموعه انتظامی استان در جهت مقابله با اقدامات تخریب‌گونه و اغتشاش گفت: در حال حاضر اوضاع عادی شده و تعداد معدودی که قصد برهم زدن نظم و امنیت عمومی مردم را دارند تذکر می‌دهم که امنیت مردم خط قرمز پلیس است. فرمانده انتظامی استان گیلان با بیان اینکه با خرابکاران و برهم‌زنندگان نظم و امنیت عمومی قاطعانه برخورد خواهیم کرد ابراز داشت: تعدادی از کسانی‌که در حوادث شب گذشته به دلیل اغتشاش دستگیر شدند در سنین پایین بودند و لیدرهای این افراد شناسایی شدند.

 

فرمانده انتظامی استان گیلان گفت: در ساعات اولیه این اتفاقات، ۱۰۴ نفر از کارکنان پلیس گیلان در این درگیری‌ها مجروح شدند و تعدادی از خودروها و موتورسیکلت‌های سازمانی و تعدادی خودرو آتش‌نشانی و‌ اورژانس نیز آسیب دیدند.

 

منبع خبر : تسنیم
منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

آذر منصوری:  لغو کنسرت خیابانی همایون شجریان، فراتر از یک تصمیم اداری یا امنیتی است

افشای مکالمات پوتین و رئیس‌جمهور چین درباره جاودانگی و طولانی کردن عمر انسان تا ۱۵۰ سال

منابع کالابرگ برای هفت دهک تأمین شده؛ پرداخت‌ها از امروز یا فردا آغاز می‌شود

از گلوی من دستاتو بردار!

رئیس سازمان پدافند غیر عامل: هیچ‌یک از فرماندهان شهید ما در جنگ ۱۲ روزه، از ابزارها یا اپلیکیشن‌ها استفاده نمی‌کردند

تسریع در تکمیل طرحهای ریلی کشور از الزامات توسعه کشور است

مهلت انتخاب رشته کنکور تا این تاریخ تمدید شد

ویدیو؛ بازی ۲ پلنگ ایرانی در پارک ملی شیراز

ادعای شاباک: طرح ترور بن گویر را خنثی کردیم

پایان سفر چهار روزه به چین؛ پزشکیان به ایران بازگشت

مرگ کوهنورد ۸۲ ساله در هنگام بازگشت از دماوند

درباره افزایش بودجه نظامی کشور، بر اساس نیاز‌ها و جهت‌گیری‌های کلان تصمیم‌گیری می‌شود

وزیر دارایی اسرائیل به دنبال اعمال حاکمیت بر ۸۲ درصد از مساحت کرانه باختری است

پیشنهاد سردبیر
زندگی