پنجشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۴ 02 October 2025
دوشنبه ۰۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۸
کد خبر: ۵۳۹۹۹

حملات مجدد سپاه به مقر تروریست‌ها در کردستان عراق با پهپاد

حملات مجدد سپاه به مقر تروریست‌ها در کردستان عراق با پهپاد
خبرگزاری تسنیم نوشت: نیروی زمینی سپاه از صبح امروز دور جدید حملات توپخانه ای و پهپادی خود علیه مواضع گروهک‌های تروریستی در اقلیم کردستان عراق را آغاز کرده است.

یگان‌های نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دور جدید عملیات خود علیه مواضع گروهک‌های تروریستی در اقلیم کردستان عراق را از صبح امروز آغاز کرده‌اند.

در این عملیات یگان‌های توپخانه‌ای و پهپادی نیروی زمینی سپاه با به بکارگیری تسلیحات هوشمند و نقطه‌زن، مقرهای تجمع و مراکز آموزشی و عملیاتی گروهک‌های تروریستی مستقر در اقلیم کردستان عراق را مورد هدف قرار دادند.

اخبار تکمیلی در مورد این عملیات متعاقبا اعلام می‌شود.

دو روز قبل (شنبه 2 مهرماه) نیز نیروی زمینی سپاه با بکارگیری یگان‌های قرارگاه حمزه سید الشهدا و در پاسخ به اقدامات اخیر گروهک‌های کومله و دموکرات برای ایجاد آشوب و اغتشاش در شهرهای مرزی، مقرهای این گروهک‌های در اقیلم کردستان عراق را مورد هدف قرار داده و اعلام کرد این عملیات ادامه خواهد داشت.

 

منبع خبر : تسنیم
منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر

پیامدهای پر مخاطره تصمیم بانک مرکزی

خدمات بانکی در گرو سامانه املاک!

احمد شیرزاد در گفتگو با فراز بررسی کرد

اسنپ بک چقدر شانس موفقیت دارد؟

زندگی