۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۰:۴۵
جمعه ۰۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۴
کد خبر: ۵۴۱۳۶

بیرانوند: نمی‌توانستیم به خاطر قانون تیم ملی به حوادث اخیر واکنش نشان دهیم

بیرانوند: نمی‌توانستیم به خاطر قانون تیم ملی به حوادث اخیر واکنش نشان دهیم
دروازه بان تیم ملی فوتبال در مورد حوادث رخ داده در کشور تاکید کرد: همه ما ناراحت شدیم. ما در اردوی تیم ملی بودیم و یک مقدار هم فشار بود و نمی‌توانستیم به خاطر قانون تیم ملی واکنشی نشان دهیم. به هرحال حق مردم نیست که انقدر اذیت شوند.

علیرضا بیرانوند، دروازه بان تیم ملی فوتبال کشورمان پس از بازگشت تیم ملی از اردوی اتریش اظهار کرد: اردوی خوبی را داشتیم و دو بازی دوستانه مقابل اروگوئه و سنگال خیلی می‌تواند به ما کمک کند. با تیم‌های خوبی بازی داشتیم و نشان دادیم که حرف‌های زیادی برای گفتن در جام جهانی داریم.

 وی در مورد اینکه ظاهرا روحیه تیم عوض شده بود، گفت: این یک چیز طبیعی است. کی روش اضافه شده بود و بازیکنان اکثرا با او کار کرده بودند و نظم و انضباط خوبی حاکم بود. البته زمان زیادی هم نبود که با بچه‌ها کار کند، اما با توجه به تجربه قبلی می‌دانستیم که او از ما چه می‌خواهد. در مجموع تیم خیلی خوبی هستیم.

دروازه بان تیم ملی در خصوص وضعیت آسیب دیدگی خودش عنوان کرد: کمرم مشکل دارد و در بازی درون تیمی اردوی تهران هم اذیت شدم. البته کی روش هم بعد از بازی با اروگوئه گفت که‌کاش قبل از مسابقه می‌گفتی که درد داری، اما برای من تیم ملی مهم بود. همین که مربی انگلیس بازی ما را از نزدیک می‌بیند نشان می‌دهد که حساب زیادی روی تیم ملی باز کرده‌اند. به هرحال تابع نظر سرمربی و پزشکان تیم ملی هستم.

بیرانوند در مورد حوادث رخ داده در کشور تاکید کرد: همه ما ناراحت شدیم. ما در اردوی تیم ملی بودیم و یک مقدار هم فشار بود و نمی‌توانستیم به خاطر قانون تیم ملی واکنشی نشان دهیم. به هرحال حق مردم نیست که انقدر اذیت شوند و امیدوارم مشکلات برطرف شود و همه خوشحال باشند.

وی در مورد اینکه ظاهرا دودستگی بین بازیکنان وجود دارد و تعویض طارمی این را نشان می‌داد، تاکید کرد: همچین چیزی اصلا نبود. تعویض مهدی طارمی هم چیز عجیبی نبود. او بعد از تعویض هم با همه نیمکت نیشنان دست داد و اصلا ناراحتی نبود. اگر قرار بر ناراحتی بود او با هیچ کس دست نمی‌داد. خودتان بگویید با آمدن کی روش اصلا چیزی به نام دو دوستگی می‌تواند وجود داشته باشد؟

دروزاه بان تیم ملی در پایان عنوان کرد: هدف ما خوشحالی مردم است و در دو بازی هم کی روش گفت فقط باید مردم را خوشحال کنید. باید در جام جهانی خوشحالی و شادی را به مردم هدیه دهیم.

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی