دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ 08 December 2025
شنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۴
کد خبر: ۵۴۱۷۸

دفتر رهبری در قم زیر نظر مجتبی خامنه ای نیست

دفتر رهبری در قم زیر نظر مجتبی خامنه ای نیست
خبرگزاری اصول‌گرای تسنیم در خبری که در واکنش به گزارش بی‌بی‌سی مبنی بر ادعای نامه برخی طلاب و مدرسین خطاب به رهبری منتشر کرد اعلام کرد که دفتر رهبری در قم زیر نظر فرزند ایشان مجتبی خامنه ای نیست.

 

تسنیم در خبری با تیتر «۲ دروغ بی‌بی‌سی درباره سیستان و بلوچستان و دفتر رهبری در ۲۴ ساعت/ وزیر هیتلر روسفید شد!» به پاسخگویی به ۲ گزارش بی‌بی‌سی، در ۲۴ ساعت گذشته پرداخت. 

 

تسنیم نوشت:‌  «بی‌بی‌سی روز گذشته نامه‌ای از سوی برخی طلاب و مدرسین حوزه‌های علمیه در شهرهای تهران، مشهد و قم منتشر کرد که در آن مدعی شده است از سوی دفتر رهبر انقلاب در قم که تحت مدیریت آقای مجتبی خامنه‌ای است به دفتر مراجع عظام تقلید، نامه تهدیدآمیزی ارسال شده تا مبادا در این ایام، واکنش انتقادی نشان دهند!»

 

تسنیم افزوده است:‌ «این رسانه اولاً نمی‌داند دفتر رهبر انقلاب در قم زیر نظر فرزند ایشان نیست و ثانیاً مراجع همواره مواضع انتقادی خود را نسبت به مشکلات ابراز می‌کردند اما هیچگاه طرف اغتشاش و آشوب را نمی‌گرفتند؛ بعد از اجتماع امت رسول‌الله(ص) در روز یکشنبه نیز آیات نوری همدانی و مکارم شیرازی ضمن تأکید بر حل مشکلات مردم و توجه به حقوق شهروندی، توهین به مقدسات و نظام را محکوم کردند. همچنین بیانیه منتشر شده در BBC علاوه بر اینکه امضاء و نام ندارد، به ادبیات روحانیون شباهتی ندارد که پیش از بیش کذب بودن آن مشخص می‌شود.»

 

منبع خبر : تسنیم
منبع: تسنیم
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
نظرات بینندگان
بهرام
-
شنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۱
1
خیلی وست دارم از بیوگرافی عملکرد دوران انقلاب و بعدانقلاب را بدانم چون خیلی تازه به دوران رسیده را نوشتارهای نشان می‌دهد نکنه مثل خانوادههای مفسدان اقتصادی غارتگران کشور که با ثروت سهم اشتغال جوانان ما کلی از ثروت کشور را باخود به آمریکا استرالیا کانادا و.... برده اند واقعا نمی توان با تناب پوسیده هر کسی به چاه رفت.
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر

گفتگوی فراز با امان‌الله قرایی مقدم، جامعه‌شناس

ماراتن کیش: حکومت با مساله حجاب چه کند؟!

احمد سبحانی سفیر سابق ایران در ونزوئلا در گفتگو با فراز بررسی کرد

ترامپ از مادورو چه می‌خواهد؟ | احتمال تکرار «خلیج خوک‌ها»

زندگی