۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۱:۴۹
پنجشنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۶
کد خبر: ۵۴۳۶۲

معاون سازمان بسیج: جمعیتی که کف میدان آمده‌اند، اغتشاشگر نیستند

معاون سازمان بسیج: جمعیتی که کف میدان آمده‌اند، اغتشاشگر نیستند
معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه جمعیتی که امروز در کف میدان آمده‌اند، اغتشاش گر نیستند و تحت تاثیر قرار گرفته و هیجان زده شده و وارد میدان شده اند، گفت: دلیل این حضور افراد کم سن نیز کوتاهی ما در جهاد تبیین بوده است و اکنون اهمیت حکمت جهاد تبیینی که رهبری گفتند را بیشتر درک کردیم، زیرا مدارس و دانشگاه رها شدند.

به گزارش ایسنا، سردار حسین معروفی شامگاه ۱۳ مهرماه در دیدار با خانواده سردار شهید سیدرضا هاشمی نژاد اظهار کرد: در طول تاریخ اسلام، کسانی که بانیان دین بوده اند، در مقابل دین ایستادند و عاقبت بخیر نشدند، اما سردار ما به این عاقبت بخیری رسید و لحظه‌ای تردید نکرد.

به نوشته ایسنا، وی با بیان اینکه «ما ایرانی باشیم عفت داریم، مسلمان هم باشیم عفت داریم»، ادامه داد: زن قبل از اسلام در کشور ما نیز عفت داشته و بعد از اسلام نیز عفت داشته است، بنابراین شخصیت وجودی ما (سربازان انقلاب) اینگونه است که برای ناموسمان جان خود را بدهیم حتی اگر حجاب و پوشش کمی دختران ما داشته باشند.

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه ما تجربه به اسارت بردن دختران را در عراق داریم و شهید سلیمانی محکم ایستاد و اجازه نداد تا داعشی‌ها پایشان را به خاک و ناموس ما نزدیک کنند، افزود: اگر امنیت ما را دشمن بگیرد، عزت و شرف ما در خطر خواهد افتاد و هر زمان دشمن حرکت می‌کند رهبر ما آن را درک می‌کند و مقام معظم رهبری با حکمت و دقیق از نظام دیده بانی می‌کند و ما نیز تحت امر چنین حکیم فاضلی هستیم.

وی به مراسم تشییع سردار شهید سید حمیدرضا هاشمی اشاره کرد و گفت: ما در سایه امنیت این تشییع با شکوه را انجام دادیم. مگر می‌شود امنیت نباشد و ما در خیابان افراد را جمع کنیم و مراسم تشییع را بگیریم؟ بنابراین ما در امنیت کامل بودیم. زیرا معتقدیم اگر امنیت نباشد، آسایش و آرامش و حتی عبادت هم نداریم.

معروفی به موضوع برجام نیز اشاره کرد و گفت: آمریکایی‌ها در برجام به دنبال خلع سلاح ما هستند که این خلع سلاح یعنی از بین رفتن اقتدار نظامی ما و همین برخورد ما با گروهک‌های تروریستی پژاک، پ. ک. ک و کومله را که سردار پاکپور در شمال غرب مقرشان را نابود کرد، از اقتدار ماست.

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه جمعیتی که امروز در کف میدان آمده اند، اغتشاش گر نیستند و تحت تاثیر قرار گرفته و هیجان زده شده و وارد میدان شده اند، گفت: دلیل این حضور افراد کم سن نیز کوتاهی ما در جهاد تبیین بوده است و اکنون اهمیت حکمت جهاد تبیینی که رهبری گفتند را بیشتر درک کردیم، زیرا مدارس و دانشگاه رها شدند.

معروفی اذعان کرد: شهید هاشمی نژاد، محصول و پرورش یافته انقلاب بوده و امروز به درجه شهادت رسید، این شهید شبیه به حججی بود و این گونه افراد خروجی‌های انقلاب هستند که نشان می‌دهد مسیر درستی انتخاب شده است.

وی با بیان اینکه شهید هاشمی معامله‌ای بین خود و خدای خودش داشت که از زاهدان خارج نشد، گفت: بین سردار پاکپور و سید هاشمی نژاد رابطه پدر پسری بود و این دو سنخیت قلبی با یکدیگر داشتند و تمام کسانی که با سید ارتباط داشتند و عمیقا او را درک کرده بودند، در مراسم تدفین این شهید بزرگوار خودشان را رساندند.

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین با طرح این موضوع که ما یکی از بهترین عناصر موثر خود را از دست داده ایم، گفت: بی شک خون این عزیزان پایمال نخواهد شد و البته این خروجی انقلاب و دست پرورده نظام اسلامی نیز عاقبت بخیر شده است.

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی