۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۱:۵۶
جمعه ۱۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۶
کد خبر: ۵۴۴۰۱

فرمانده نیروی انتظامی: در حوادث اخیر، پلیس از گلوله های پلاستیکی استفاده کرد؛

فرمانده نیروی انتظامی: در حوادث اخیر، پلیس از گلوله های پلاستیکی استفاده کرد؛
سردار اشتری: پروژه کشته سازی راهبرد دشمن است و در این حوادث نیز کسانی که به قتل رسیدند که اصلاً در محل‌های تجمعات حضور نداشتند یا با سلاح هایی به قتل رسیده که در اختیار نیروهای حافظ امنیت نبود

سردار حسین اشتری فرمانده کل انتظامی کشور و جمعی از ماموران فراجا به مناسبت هفته پلیس در نماز جمعه این هفته تهران حضور یافت و در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه امروز تهران عملکرد پلیس را تشریح کرد.

 سردار حسین اشتری با درود بر روح بلند و ملکوتی امام راحل و آرزوی سلامتی و طول عمر با عزت برای مقام معظم رهبری و درود بر شهدای نظم و امنیت به خصوص شهدای اخیر پلیس که به عنوان حافظان امنیت به درجه رفیع شهادت نائل شدند اظهار داشت: هفته فرا جا نماد مناسبی است برای ارائه خدمات بیشتر پلیس به مردم عزیز و شهیدپرور انقلاب اسلامی.

وی گفت: با توجه به گستردگی ماموریت ها و تنوع آنها و اهمیت موضوع نظم و امنیت به اهمیت کار ماموران پلیس بیشتر پی می‌بریم.

سردار اشتری افزود: امروز نعمت امنیت بالاترین نعمت برای همه کشورها است و همه مسئولین و زمامداران در تمام دنیا تلاش دارند که امنیت داشته باشند و ما به نعمت خون شهدا و هوشیاری مردم و تدابیر مقام معظم رهبری و تلاش حافظان امنیت یک امنیت مثال‌زدنی داریم ؛ هر چند دشمن به دنبال این است که این آرامش و امنیت را از ما بگیرد و حوادثی که رخ می‌دهد شما مشاهده می کنید که آنها با چه هدفی به آرامش مردم ضربه میزنند.

فرمانده کل انتظامی کشور تصریح کرد: امروز وظیفه انتظامی جمهوری اسلامی و نیروهای مسلح حفظ آرامش و امنیت در مرزها و در داخل کشور است.

اشتری ادامه داد: فراجا رکن اصلی امنیت داخلی است به گفته مقام معظم رهبری؛ ستون های اصلی امنیت است و در این مسیر هم شهدای گرانقدر را تقدیم کرده است ؛بیش از ۱۳ هزار شهید و ۳۰ هزار جانباز آزاده و هزاران آزاده بیانگر این ادعا است و تایید این فرایض است.

وی به حادثه فوت خانم امینی اشاره و تصریح کرد: خدارا شاکر هستیم که در اجرای ماموریت ها و این موضوع هیچ تقصیر و قصوری متوجه انتظامی کشور نشد؛ البته ما متاسف شدم از این حادثه ولی دستگاه‌های مربوطه بررسی کرده اند مبادی ذیربط در فرا جا بررسی کردند و ماموریت طبق روال و بر اساس قانون و مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی کار انجام شده و ضرب و جرحی در این موضوع نبوده است اما این موضوع تبدیل شد به اتفاقات بعد از آن در کشور شد.

سردار اشتری ادامه داد: خوشبختانه مردم عزیز از همان روزهای اول صف خود را از اینها جدا کردند.

وی ادامه داد:برای پلیس برهم زدن امنیت توسط عده‌ای آشوبگر پسندیده نیست و وظیفه ما این است که امنیت را برقرار کنیم و حفظ و حراست از اموال مردم اموال دولتی وظیفه ماست؛ ما کنار مردم هستیم و برای مردم هستیم و نمی گذاریم که آرامش مردم و آسایش مردم توسط تعدادی که با هدف های مشخص و هدایت هایی که از آن سوی مرزها می‌شود و گروهک‌های منافق و سلطنت طلب ها و در راس آن آمریکا و صهیونیست ها بتوانند در مملکت آشوب کنند چرا که مردم ما توقع دارند که حافظ امنیت ، جان و مال آنها باشیم و وظیفه خود را انجام می دهیم.

فرمانده کل انتظامی کشور تصریح کرد: خط قرمز پلیس امنیت مردم است هر کسی با هر عنوانی بخواهد آرامش و امنیت مردم را به هم بزند حتماً پلیس و نیروهای مسئول مقابله با آن مقابله کرده و با استعداد، هوشمندی و تدبیر با آن برخورد می‌شود.

وی افزود:پروژه کشته سازی راهبرد دشمن است و در این حوادث نیز کسانی که به قتل رسیدند که اصلاً در محل‌های تجمعات حضور نداشتند یا با سلاح هایی به قتل رسیده که در اختیار نیروهای حافظ امنیت نبود بعضاً با چاقو و سلاح سرد و سلاح هایی که هیچ کدام از مجموعه های امنیتی ما در صحنه نداشتند کشته شدند چرا که پلیس از گلوله های پلاستیکی استفاده کرده البته غیر از دفاع از مقر که بحث آن جدا است.

اشتری ادامه داد:۱۷ نفر با سلاح جنگی در این اغتشاشات دستگیر شدند که کار آنها آشوب بوده است.

 

منبع خبر : فارس
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
Said khosravi
-
جمعه ۱۵ مهر ۱۴۰۱
0
اره اغتشاش گرها وسط اغتشاش یهو دست به خودکشی میزنن یا دوستشون رو میکشن که بندازن گردن پلیسهای مهربان
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی