چهارشنبه ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ 27 August 2025
يکشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۶
کد خبر: ۵۴۴۷۸

موضع جدی مجلس درباره افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان

موضع جدی مجلس درباره افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان
یک عضو کمیسیون برنامخ و بودجه می‌گوید: امسال برای دومین بار است که دولت افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان را پیشنهاد داده که در راستای بهبود وضعیت معیشت این قشر است.

 براساس لایحه دوفوریتی که به مجلس فرستاده است، امکان افزایش حقوق از تاریخ یکم شهریور امسال وجود دارد.

آن‌طور که سخنگوی دولت اعلام کرده، برای کارکنان دولت درصد به صورت پلکانی در نظر گرفته شده یعنی کسانی که به نوعی حقوق‌بگیر پایین حساب می‌شوند، نزدیک ۲۰ درصد افزایش و هرچقدر که بالاتر بیاید، درصد کاهش پیدا می‌کند.

بر اساس برآوردهای انجام شده از جزئیات لایحه دولت، حداقل ۲ میلیون تومان به حقوق کارمندان دولت و بازنشستگان اضافه می‌شود. این در حالی است که پیش‌تر و در قالب قانون بودجه ۱۴۰۱ به میزان ۱۰ درصد به حقوق همه کارمندان اضافه شده بود.

در این میان، براساس لایحه دولت، حقوق بازنشستگان، وظیفه‌بگیران و مشترکان صندوق‌های بازنشستگی کشوری و لشکری و سایر صندوق‌های بازنشستگی وابسته به دستگاه‌های اجرایی، ‌حدود ۹۰۰ هزار تومان افزایش پیدا خواهد کرد.

در همین رابطه، یک عضو کمیسیون برنامه‌، بودجه و محاسبات مجلس می‌گوید: دولت سیزدهم لایحه افزایش دوباره حقوق کارمندان و بازنشستگان را به مجلس پیشنهاد داده است که از این لایحه حمایت می‌کنیم.

محمد خدابخشی می‌افزاید: امسال برای دومین بار است که دولت افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان را پیشنهاد داده که در راستای بهبود وضعیت معیشت این قشر است.

وی با ایرنا عنوان می‌کند: با توجه ‌به تورم و در راستای متناسب‌سازی حقوق‌ها این افزایش حقوق از سوی مجلس مورد حمایت قرار می‌گیرد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان این‌که اگر دولت توان ‌افزایش بیشتر حقوق‌ها را داشت، به‌طورقطع پیشنهاد می‌داد، متذکر می‌شود: دولت سیزدهم میزان درصد افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان را به گونه‌ای پیشنهاد داده که قدرت پرداخت داشته باشد.

خدابخشی بیان می‌کند: نمایندگان از لایحه پیشنهادی دولت حمایت خواهند کرد.

 

منبع خبر : خبرآنلاین
منبع: خبرآنلاین
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

ماموران آژانس با تأیید شورای عالی امنیت ملی به کشور وارد شدند | علیه لاریجانی به دلیل نقض صریح قانون، به دستگاه قضایی اعلام جرم خواهیم کرد

ثابتی: کلمه به کلمه متن توافق اخیر با آژانس را مطالعه کردم | جنگ بعدی قطعی است

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ چهارشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۴

ادعای الهام علی‌اف: کریدور زنگزور تهدیدی علیه ایران نیست

«مکانیسم ماشه» فردا فعال می‌شود؟

آخرین وضعیت اجرای طرح کاهش بخارات بنزین در جایگاه‌های سوخت

ارسال پیامک حذف یارانه برای برخی کارگران؟

قیمت طلا و سکه در بازار؛ چهارشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۴

سخنگوی فراجا: ۸ تروریست ایرانشهر به هلاکت رسیدند

نخست‌وزیر هند،۴بار ترامپ را رد تماس کرده است!

حاجی‌دلیگانی خطاب به قالیباف: بیش از ۳ هزار نفر در دولت قبل استخدام شده بودند، که هم‌اکنون در حال اخراج هستند

بقائی درباره مذاکرات روز گذشته ایران و سه کشور اروپایی در ژنو: قرار بر این شد تماس‌ها بین دو طرف طی روزهای آینده ادامه یابد

حزب‌الله: سفیر آمریکا در بیروت فورا احضار شود

پیشنهاد سردبیر
زندگی