شنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ 06 September 2025
يکشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۷
کد خبر: ۵۴۵۰۹

اشتری: در ناآرامی‌های اخیر ۳ نفر از نیروهای فراجا به شهادت رسیده‌اند

اشتری: در ناآرامی‌های اخیر ۳ نفر از نیروهای فراجا به شهادت رسیده‌اند
فرمانده فراجا با اشاره به اقدامات پلیس در زمینه هوشمندسازی گفت: در ناآرامی‌های اخیر ۳ نفر از نیروهای فراجا به شهادت رسیده‌اند.

سردار حسین اشتری، رییس پلیس کشور درباره اقداماتی که در راستای هوشمندسازی در پلیس انجام شده است، گفت: در حوزه هوشمندسازی گام‌های خوبی برداشته شده و این روند ادامه‌دار خواهد بود.

وی ادامه داد: هدف ما این است که خدمات ما به مردم بدون مراجعه به مقرها انجام شود، از همین‌رو اپلیکیشن پلیس من در خدمت مردم هستند تا بتوانند از این خدمات استفاده کنند. همچنین اپلیکیشن پلیس همراه نیز در خدمت همکاران ما است تا دقت و سرعت بیشتر در ارائه خدمات داشته باشند.

فرمانده فراجا با بیان اینکه هوشمندسازی از اولویت‌های ما است، خاطرنشان کرد: ما از سال گذشته این کار را شروع کرده‌ایم و بخشی از ارائه خدمات را در بستر الکترونیک و براساس هوشمندسازی‌هایی که در پلیس شده است به مردم ارائه می‌دهیم. در هفته فراجا و در ادامه سال نیز این روند اضافه شده و در ماه‌های آینده برخی خدمات دیگر پلیس در بستر هوشمندسازی به مردم ارائه خواهد شد.

سردار اشتری درباره ساختار فراجا نیز خاطرنشان کرد: به غیر از چیزی که سال گذشته به ساختار ما ابلاغ شد، ساختار دیگری نمی‌توانیم داشته باشیم. ساختار جدید ما جامع است و توسط فرماندهی معظم کل قوا ابلاغ شده و ما براساس این ساختار، انشالله وظایف‌مان را انجام می‌دهیم.

وی ادامه داد: یکی از این وظایف تقویت یگان‌های مختلف است تا انشالله بتوانیم به مردم بیش از گذشته خدمت کنیم.

فرمانده فراجا در بخش دیگری از صحبت‌های خود در پاسخ به این سوال که چند نفر از ماموران پلیس در این ایام شهید شده‌اند، گفت: تعدادی از همکاران ما در این مدت مجروح شده‌اند و سه نفر از همکاران بنده که دو نفر آن‌ها از ماموران کادری ما بود و یک نفر دیگر نیز که به عنوان پلیس افتخاری با ما همکاری داشتند، در این ایام به شهادت رسیدند.

 

منبع خبر : ایلنا
منبع: ایلنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

راه‌انداری مجدد پروازهای باکو-تهران، پس از چندین سال وقفه

محمد فاضلی درباره فعال‌شدن مکانیسم ماشه: وظیفه سیاست‌مدار ایرانی یافتن راه‌حل است؛ نه مرثیه‌سرایی یا لاف زدن درباره بی‌اثر بودن!

قرارداد نجومی اسرائیل با گوگل با چه هدفی انجام شد؟

حزب‌الله در حال بررسی همه گزینه‌های مناسب درباره طرح خلع سلاح مقاومت

قطعنامه پیشنهادی ایران در کنفرانس عمومی آژانس ارائه می‌شود

جانشین بیرانوند در تراکتور بالاخره مشخص شد؟

اولین تابستان بدون گشت ارشاد چگونه گذشت؟

بایدن تحت عمل جراحی سرطان پوست قرار گرفت

استرداد ۱۳ اثر باستانی از ایتالیا به ایران +تصاویر

توصیه محمد مهاجری به وزیر ارشاد: برگزاری کنسرت شجریان که خار چشم سلطنت‌طلب‌ها بود، از معاون هنری وزیر ارشاد بر نمی‌آمد

عراقچی: هیستری غرب درباره گسترش تسلیحات هسته‌ای در منطقه ما، کاملا تصنعی است

بیانیه سازمان جهانی بهداشت درباره خروج یک بیماری از وضعیت اضطراری

مهراب قاسم‌خانی: بدون آنکه بدانیم چرا، «شب‌های برره» تمام شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی