۱۶ شهريور ۱۴۰۵ ۰۱:۴۵
يکشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۰
کد خبر: ۵۴۵۱۲

پاسپورت علی دایی چه شد؟

پاسپورت علی دایی چه شد؟
تقریبا یک هفته از زمانی که خبر رسید پاسپورت علی دایی اسطوره فوتبال ایران ضبط شده، می‌گذرد، اما هنوز نه خود دایی و نه هیچ‌کدام از نهاد‌های ذی‌ربط نسبت به این مساله واکنش نشان ندادند.

اعتماد نوشت: روز ۱۰ مهر این شایعه مطرح شد که علی دایی هنگام بازگشت به کشور از یک سفر شخصی خارجی با مشکل مواجه شده و پاسپورت او ضبط شده است. در همان روز‌هایی که رییس قوه قضاییه از برخورد با سلبریتی‌ها و چهره‌های شاخصی که در اتفاقات اخیر موضع‌گیری داشتند خبر داده بود و نفراتی نظیر حسین ماهینی و حمیدرضا علی‌عسگری بازداشت شده بودند. همان روز وب‌سایت طرفداری در گزارشی به نقل از یکی از نزدیکان علی دایی ضبط پاسپورت او و ممنوع‌الخروجی‌اش را تایید کرد.

هفته گذشته خبرگزاری سی‌ان‌ان نیز در گزارشی به مشکلی که برای علی دایی پیش آمده اشاره کرد و به نقل از منابعی خبر ضبط پاسپورت او و ممنوع‌الخروجی‌اش را تایید کرد. این گزارش سی‌ان‌ان بازتاب وسیعی در رسانه‌های دنیا داشت. سی‌ان‌ان در این رابطه گفت علی دایی مشهورترین چهره فوتبال ایران که تا چندی پیش عنوان آقای گلی فوتبال دنیا را در اختیار داشت و در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی هم حاضر بود درگیر مشکل شده است.

در یک هفته گذشته هیچ‌کدام از نهاد‌های ذی‌ربط واکنشی به این مساله نشان ندادند و هیچ فردی خبر ضبط پاسپورت ممنوع‌الخروجی دایی را تایید یا تکذیب نکرد. خود دایی نیز بعد از آخرین پست انتقادی‌اش در صفحه اینستاگرام هیچ فعالیتی نداشته و واکنشی نیز به اخبار نشان نداده است.

 
این اخبار ضدونقیض و سکوت مقامات و دایی باعث بروز شکل‌گیری حواشی و اظهارنظر‌های متفاوتی در فضای رسانه‌ای کشور شده است. در همین راستا عده‌ای مدعی شدند علی دایی حتی ممنوع‌التصویر هم شده است. البته دایی سال‌هاست رابطه‌اش را با صداوسیما قطع کرده و مصاحبه‌ای با رسانه ملی نداشته است و از آن طرف چندین بار هم در برخی برنامه‌ها مورد حمله برنامه‌های صداوسیما واقع شده، اما اینکه او به صورت کامل در تلویزیون ممنوع‌التصویر شده باشد مساله دیگری است.

ضمن اینکه برخی ممنوع‌التصویر بودن‌ها صرفا شامل تلویزیون نمی‌شود و سایر رسانه‌های دیداری و شنیداری را نیز دربر می‌گیرد و مشخص نیست علی دایی هم‌اکنون در چه شرایطی قرار دارد. حال به نظر می‌رسد زمان آن فرا رسیده که در رابطه با وضعیت شهریار فوتبال ایران شفاف‌سازی کامل صورت بگیرد تا بازار شایعات هم بخوابد.

اینکه آیا اصل قضیه صحت داشته یا از اساس کذب بوده یا اینکه آن مساله سوءتفاهمی بوده که برطرف شده یا قرار است ادامه‌دار باشد. البته این اطلاع‌رسانی می‌بایست خیلی زودتر از این‌ها برای مردم صورت می‌گرفت.

 

منبع خبر : اعتماد
منبع: اعتماد
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی