۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۱:۱۷
چهارشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۵
کد خبر: ۵۴۶۴۱

رییس دادگستری هرمزگان: برای ۶۵ نفر از بازداشت‌شدگان کیفرخواست صادر شده

رییس دادگستری هرمزگان: برای ۶۵ نفر از بازداشت‌شدگان کیفرخواست صادر شده
مجتبی قهرمانی رییس کل دادگستری هرمزگان از صدور کیفرخواست برای ۶۵ نفر از «اغتشاشگران» در این استان خبر داد و گفت: دستگاه قضایی برای حفظ امنیت مردم با کسی تعارف ندارد.

مجتبی قهرمانی رییس کل دادگستری هرمزگان از صدور کیفرخواست برای ۶۵ نفر از «اغتشاشگران» در این استان خبر داد و گفت: دستگاه قضایی برای حفظ امنیت مردم با کسی تعارف ندارد.

مجتبی قهرمانی روز چهارشنبه با اشاره به صدور قرار جلب به دادرسی برای ۱۳ نفر دیگر از عناصر اغتشاشات اخیر افزود: در قرارصادر شده توسط دادسرا، اتهام این افراد، تخریب و تحریق اموال عمومی، تحریک مؤثر دیگری به قتل و کشتار، فعالیت تبلیغی علیهنظام، اخلال در نظم عمومی و تمرد توأم با ضرب و جرح قید شده است.

وی یادآور شد: با توجه به اینکه اغتشاشگران در ایجاد تجمعات غیرقانونی، آتش سوزی و تعرض به برخی اماکن دولتی و خصوصی نقشمحوری داشته‌ و موجب رعب و وحشت مردم شده اند، شعب دادسرا به سرعت پرونده آنها را مورد بررسی قرار داده اند و پرونده این افرادپس از صدور کیفر خواست به همراه دلایل، مستندات و ضمائم پرونده به دادگاه ارسال شده است.

قهرمانی همچنین عنوان کرد: با توجه به دستور مؤکد ریاست محترم قوه قضاییه در این خصوص، وقت رسیدگی دادگاه به صورت خارجاز نوبت و در سریع‌ترین زمان ممکن تعیین شده و جلسات این دادگاه ظرف روزهای آتی برگزار خواهد شد.

رییس کل دادگستری استان هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش مهم و تعیین کننده حافظان امنیت کشور درشناسایی عوامل اغتشاشات اخیر و همچنین تکمیل روند تحقیقات به منظور مشخص شدن زوایای پنهان فعالیت های مجرمانه این افراد،از اقدام به موقع و مقتدرانه دستگاه های انتظامی و امنیتی در این خصوص تشکر و قدردانی کرد.

وی با تأکید بر اینکه در برابر هر نوع هنجارشکنی و اغتشاش، قاطعانه ایستاده ایم، ضمن هشدار به اخلال گران در نظم و امنیتعمومی، خاطرنشان کرد: افرادی که سودای چنین جرایمی را در سر می پرورانند، بدانند که دستگاه قضایی برای حفظ امنیت مردم باکسی تعارف ندارد و مجازات این‌گونه افراد، قاطع و بدون اغماض خواهد بود.

با توجه به دستور حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جلسه شورای عالی قوه قضاییه مبنی بر لزوم رسیدگی خارج از نوبت بهپرونده عناصر اغتشاشات اخیر و همچنین اعلام کیفرخواست و احکام صادره در این خصوص از طریق مرکز رسانه قوه قضاییه، رئیسکل دادگستری استان هرمزگان از صدور کیفرخواست برای ۶۵ نفر از اغتشاشگران در این استان خبر داد.

 

منبع خبر : ایرنا
منبع: ایرنا
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی