شنبه ۲۸ تير ۱۴۰۴ 19 July 2025
يکشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۹
کد خبر: ۵۴۸۵۶

غریب‌آبادی از زندان اوین بازدید کرد

غریب‌آبادی از زندان اوین بازدید کرد
کاظم غریب‌آبادی دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران پس از بازدید از زندان اوین اعلام کرد: درگیری و آتش سوزی صرفاً از سوی زندانیان بند مخصوص سرقت و جرائم خشن و در کارگاه خیاطی همین بند روی داده و به بندهای دیگر سرایت نکرده است.

به گزارش مدیریت ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت امور بین‌الملل قوه قضائیه و ستاد حقوق بشر، کاظم غریب‌آبادی معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، امروز با بازدید از بخش‌های مختلف زندان اوین و گفت‌وگو با رییس سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور، در جریان وضعیت زندانیان قرار گرفت.

غریب‌آبادی پس از بازدید اعلام کرد: درگیری و آتش سوزی صرفاً از سوی زندانیان بند مخصوص سرقت و جرائم خشن و در کارگاه خیاطی همین بند روی داده و به بندهای دیگر سرایت نکرده است.

وی افزود: آرامش در زندان اوین برقرار شده و بلافاصله امکان تماس تلفنی تمامی زندانیان، شامل زندانیان بند سرقت، با خانواده‌هایشان فراهم گردید و مصدومین این درگیری نیز رسیدگی‌های لازم پزشکی دریافت کردند.

دبیر ستاد حقوق بشر همچنین تاکید کرد: سلامتی، ایمنی و امنیت زندانیان در درجه بالای اهمیت برای سازمان زندان‌ها قرار دارد.

غریب‌آبادی خاطر نشان کرد: مقامات زندان اطمینان خاطر داده‌اند که هیچ یک از حقوق زندانیان متوقف نمی‌شود.

 

منبع خبر : انتخاب
منبع: انتخاب
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

نخست‌وزیر جدید اوکراین کیست؟

رئیس جدید حافظ منافع ایران در مصر کیست؟

تاکید آلمان و فرانسه بر راهکار دیپلماتیک و آمادگی برای فعال‌سازی «مکانیسم ماشه» علیه ایران

نبرد سنگین در السویداء؛ تاکنون ۹۴۰ نفر کشته شده‌اند

پزشکیان: اگر کسی نظری مخالف ما داشت، لزوما دشمن ما نیست؛ چه بسا از دیگران که چاپلوسی هم می‌کنند، نسبت به ما دلسوزتر است

قوه قضائیه: خبر اجرای قریب‌الوقوع حکم تتلو صحت ندارد

واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد – کوار

۲۰ مصدوم بر اثر ورود خودرو به داخل جمعیت در لس‌آنجلس

تتلو مورد عفو قرار می‌گیرد؟ | عاطفه حاذق: پرونده در کمیسیون در حال بررسی است

هشدار هلال احمر درباره خطر گرمازدگی از امروز

عراقچی: ما نمی‌خواهیم این جنگ ادامه پیدا کند، اما کاملاً برای آن آماده‌ایم | امکان بازگشت به یک توافق مذاکره‌شده وجود دارد

بازگشت صدیقی به نماز جمعه به نفع انسجام ملی بود؟

بانک جهانی گزارش داد؛ مشعل‌سوزی جهانی رکورد ۱۸ ساله زد

هشدار شرکت توزیع نیروی برق تهران به پرمصرف‌ها

پیشنهاد سردبیر
زندگی