چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ 03 September 2025
سه‌شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۶
کد خبر: ۵۴۹۶۷

دانشگاه شریف درمورد وقایع ۱۰ مهر: جلسه با دو مقام ارشد امنیتی، منجر به قبول کوتاهی و عذرخواهی آنها شد

هیئت رئیسه دانشگاه شریف با صدور اطلاعیه‌ای درمورد وقایع ۱۰ مهر اعلام کرد: جلسه با دو مقام ارشد امنیتی با حضور اکثریت اعضای شورای دانشگاه در دانشگاه و بیان اتفاقات و شرح جزئیات وقایع که منجر به قبول کوتاهی و عذرخواهی ایشان شد.

 

در پی وقایع ناگوار عصر یکشنبه دهم مهرماه ۱۴۰۱، هیئت رئیسه دانشگاه شریف با صدور اطلاعیه‌ای ضمن عذرخواهی بابت مشکلات ایجاد شده برای دانشجویان و اعضای خانواده شریف، به تشریح برخی از اقدامات و فعالیت‌های انجام شده در این زمینه پرداخت.

 

به گزارش «فراز»؛ متن کامل این اطلاعیه به شرح ذیل است:

همکاران گرامی، دانشجویان عزیز، و همه اعضای خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی شریف

با سلام

در پی وقایع ناگوار عصر یکشنبه دهم مهرماه ۱۴۰۱ در محوطه پیرامونی دانشگاه و آسیب به بعضی از دانشجویان عزیز و اساتید محترم و هتک حرمت ساحت علم و دانشگاه، هیئت رئیسه دانشگاه حسب وظایف و مسئولیت خود دفاع از کیان دانشگاه و رفع آسیب‌های ایجاد شده را به‌عنوان اولویت اصلی خود قرار داده است. هیئت رئیسه و شخص رئیس دانشگاه در طول دو هفته گذشته نهایت تلاش خود را به کار بسته و تلاش کرد تا ضمن رفع مشکلات ایجاد شده برای دانشجویان، مقامات ارشد و نهادهای تصمیم‌گیر را در جریان واقعیات حادثه قرار داده و شرایط را برای بازگشت دانشگاه به حالت عادی و حضور دانشجویان فراهم نماید.

اهم اقدامات انجام شده در این مدت به شرح زیر است:

۱- تلاش گسترده و استفاده از همه ظرفیت‌های موجود جهت آزادی دانشجویان دستگیر شده دانشگاه و تحقق آن.

۲- جلسه با رئیس جمهور و شرح اتفاقات و وقایع به ایشان و طرح درخواست‌های دانشگاه.

۳- جلسه با نمایندگان موثر تهران در مجلس شورای اسلامی، تشریح اتفاقات و طرح درخواست‌های دانشگاه.

۴- جلسه با یکی از اعضای شورای عالی امنیت ملی، شرح اتفاقات و طرح درخواست‌های دانشگاه.

۵- ارتباط با دانشجویان آسیب دیده ورودی ۱۴۰۱ و دلجویی از آن‌ها.

۶- جلسه با دو مقام ارشد امنیتی با حضور اکثریت اعضای شورای دانشگاه در دانشگاه و بیان اتفاقات و شرح جزئیات وقایع که منجر به قبول کوتاهی و عذرخواهی ایشان شد.

۷- حضور مجدد وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه، استماع مشاهدات و نظرات تعدادی از رؤسای دانشکده‌ها.

۸- تلاش در بیان روایت دانشگاه از حادثه در سطح شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور رؤسای قوا.

۹- حضور در جلسه شورای امنیت کشور و طرح درخواست‌های دانشگاه.

۱۰- جلسه با گروه‌ها و تشکل‌های دانشجویی و شنیدن دغدغه‌ها، گلایه‌ها و راه‌کارهای دانشجویان.

۱۱- جلسه همفکری و هم‌اندیشی با اعضای هیئت علمی در اولین روز پس از حادثه و استماع مشاهدات، دغدغه‌ها و پیشنهادات آن‌ها.

قطعاً به جهت بزرگی اتفاق و حجم اقدامات و پیگیری‌هایی که لازم بوده است، کوتاهی‌هایی هم از سوی هیئت رئیسه رخ داده است که به سهم خود بابت مشکلات ایجاد شده برای دانشجویان و اعضای خانواده شریف و کوتاهی‌هایی که در این مسیر داشته است، از شما عزیزان عذرخواهی می‌نماید.

اعضای هیئت رئیسه دانشگاه امیدوارند با عمل به وظایف خود ضمن همدلی و همراهی شما اساتید گرامی و دانشجویان عزیز، دانشگاه هرچه زودتر به شرایط مناسب برگردد و بتواند همچون گذشته نقش بی‌بدیل خود را در امور آموزشی، پژوهشی و فناوری کشور به نحو مطلوب ایفا نماید.»

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

چند راهکار ساده برای تقویت آنتن‌دهی گوشی‌های هوشمند

وای‌فای خانه به سلامت قلب کمک می‌کند؟

اکتشاف «تایتانیک»؛ پوششی برای عملیات سری آمریکا بود؟

آذر منصوری:  لغو کنسرت خیابانی همایون شجریان، فراتر از یک تصمیم اداری یا امنیتی است

افشای مکالمات پوتین و رئیس‌جمهور چین درباره جاودانگی و طولانی کردن عمر انسان تا ۱۵۰ سال

منابع کالابرگ برای هفت دهک تأمین شده؛ پرداخت‌ها از امروز یا فردا آغاز می‌شود

از گلوی من دستاتو بردار!

رئیس سازمان پدافند غیر عامل: هیچ‌یک از فرماندهان شهید ما در جنگ ۱۲ روزه، از ابزارها یا اپلیکیشن‌ها استفاده نمی‌کردند

تسریع در تکمیل طرحهای ریلی کشور از الزامات توسعه کشور است

مهلت انتخاب رشته کنکور تا این تاریخ تمدید شد

ویدیو؛ بازی ۲ پلنگ ایرانی در پارک ملی شیراز

ادعای شاباک: طرح ترور بن گویر را خنثی کردیم

پایان سفر چهار روزه به چین؛ پزشکیان به ایران بازگشت

پیشنهاد سردبیر
زندگی